Çok çıkarcı ve sinsi hayvanlar.. Antipatik geliyorlar bana..
Kedilere ölüm =(
Not:Evet, hakaret istiyorum hadi tatmin edin beni asf
Kedilere ölüm =(
Not:Evet, hakaret istiyorum hadi tatmin edin beni asf
Kediler bir de civcivler kadar sevdiğim hayvan yok. Sadık olmamaları onların suçu değil. Böyle yaratılmışlar. Ben onları seviyorum. Kedilerden nefret edenlerden nefret ediyorum. Kedileri sevmeyenleri sevmiyorum. Kediler insanlar kadar şerefsiz değil en azından. Yavru kedileri öldüren bu kadından da nefret ediyorum
Nankör deme hayvana :@
@Anti-Bakteriyel nankör diye bir kelime kullanmadım :)
Nankör test edebilirsin kov sevme seni hemen satar
Nefret ediyorum denemez de hani böyle uzaktan seviyorum ama oldukça uzaktan. Yani aç kalmasınlar karınlarını doyururum ama bir kaba süt dökerken pek yanaşmasınlar mesela. Gözleride göz değil zaten bir tuhaflar.
Kızlarda pek sever bu hayvancağızları nesi seviliyor ki hiç anlamıyorum kocaman bir kangal bile bana kediden daha sevimli geliyor.
"Nesini seviyorlar anlamıyorum" bu kediler hakkında hiçbir şey bilmediğini gösteriyor zaten insan bilmediğinden çekinirmiş.. kdilerin size ürkütücü itici gelen yanları aslında sevgi gösterisidir.. kediler hakkında bilmediğiniz çok şey var.. ha bir de sevimlilik kocaman veya ufacık olmakla ilgili değildir şefkat ve gösterdiğin merhametin boyutuyla alakalıdır.
@Anti-Bakteriyel Kişisel polemiğe sorumun altında girmeyin, özele alalım sizi..
Nesini sevmiyorsun be =(
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...33f7bb42c7d6.jpg
Kedilere bayılıyorum
Cevap
1Cevap
Ama onlar da can hem insanlardan daha cikarci değillerdir eminim
-Yapılan araştırmalara göre evcil kedilerin verdiği huzur ve deşarj olma hissi kedi sahiplerinin bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor.-Böylelikle kediyle yakınlık kurmak kişinin rehabilitasyon sürecini destekler ve daha hızlı iyileşmesine yardımcı oluyor.-Bir kediyle birlikte yaşamak aşk, merak, korku veya şefkat gibi çok kuvvetli duyguların ortaya çıkmasını sağlar. Empati duygusunu geliştirir.-Kediler, sahibinin olumlu duygular hissetmesine ve böylelikle bu kişilerin saldırganlık düzeylerinin düşmesine yardımcı olur.-Tüm yararlarının yanında kediler AİDS hastalarının rehabilitasyon sürecinde dahi oldukça pozitif tesirlere sahiptir. Kedilerin insanlara faydası çoktur. 1970’lerin başlarında yapılan bir araştırmada, kedi sahiplerinin kedilerini okşadıklarında kan basınçlarının düştüğü gözlemlenmiştir. 1980’lerde Dr. Erike Friedmann, kedi sahiplerinin önemli bir kalp krizinden sonra yaşama şanslarının, evinde kedi olmayanlara göre çok daha fazla olduğunu bildirmistir
Helal olsun kız sana :)
Bence çok tatlılar seviyorum onları ama nankör oldukları doğru 😄
Ahaha teşekkür ederim o senin tatliligin 😄😊
Ben sana başka kızlarla konuşmak yok demedim mi !😂😡😂
Nankör deme hayvana.. sen kedilerin dilinden anlamıyorsun o yüzden sana nankör diyosun
Ben de sevmem kedileri
Her an tırmıklıycakmış gibiler , bir de gozleri çok ürkütücü :(
Köpekler daha samimi , özellikle yavru olanlar
Seçsen ne olur sanki. s. s. s
Tırmalamaz kediler durdur yere bil istedim.
Kedi bende sevmiyorum bunlara tapan insanları gördükçe nefretim dahada artıyor ruh hastası manyak alayı benim alerjim var ve bu hayvanlar sadık değil kovsan seni başkasına satar NANKÖR ve korkunç hayvanlar
Öyle değil 😢kediler iyi hayvan
Severim. tomm ve jeryy deki , jeryy 'i sevmedigim kadar.
Kedileri çok severim.
Ne zararı var ki sana hayvancıkların?
İnsanlar çok nankör asıl.
Kedi manyaklari sayfasinda paylasicam sorunu ares dgzsr
Kedim sorunu görünce monitöre tırmık attı.
erkeklerden hoşlanmıyo
Ondan değil huyu öyle.
Kediler konu altında paylaşım yapıyorum kişisel saldırı yapmıyorum soran. yanlışın var. iyi günler.
Nefret etmiyorum ama sevmem.
Bwnim fobim var ya benden uzak dursunlar :(
uzak durdukça sen yaklaşırlar çünkü göremedikleri ilgiyi beklerler senden.
sen onlardan nankörsün.
Cok iki yuzluler :Dasdfadds
Sevmiyorum sadece nefret değil sakin olunuz sizde
Bknz:
Anaaa yazdığım her şey silinmiş ya la.
Niye böyle oldu anlamadım :D
O kadar yazdım, kedi resimleri paylaştım. Niye böyle oldu ki :D
Bir de senin başlığında oldu, yönetimle bir konuş sen, aramıza halel girecek. :D
Ben çok seviyorum :)
Senden nefret ediyorum *
Dol ısrafi
Seni tanımıyorum hakaret istiyormuşsun ettik atar yapıyorsun ergenmisin nesin
Bende hiç sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar