Kedilerden korkar mısın?

Ben tek kedi değil bütün hayvanlardan korkuyorum. Çöp sineğinden bile. Bir defasında cafedeydik birden kedi masama doğru geldi yanımda da ablam ve bir arkadaşımız var ben korktum arka masadakiler bize baktı arkadaşım da benim için arkadaş kediyi aslan sandı da ondan bu davranışları dedi ben gülmeye başladım arka masadakiler gülmeye başladı en tatlı anımız buydu tabii bir de bir bu kadar tatlı olmayanlar da var.😄
#SelamGençlik 🍀🍀
Kedi âşığı biriyim ben sadece yüzde beş oranında ürkütücü kediler tedirginlik yaratıyor onlardan uzak durabilirim çünkü bazen bazı kedilerle frekans uyumsuzsa ne siz kediden ne de kedi sizden hoşlanmaz ya, öyle bir durum..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Üniversitede görüyorum bazen kediden korkup çığlık atan kızlar😂 Ya bi insan kediden nasıl korkabilir aklım almıyor. Kediden nasıl korkulur adlı eğitimden istiyorum😂 Benim vahşi ama yakışıklı oğluşum heryerimi yedi kesti tırmaladı.. Ben aldım kucağıma onu pışpışladım daha😂 Kediden korkulmaz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İnsanlar dan daha çok korkarım.
Arkadaşım sayesinde sevebilmeye başladım aslında, tatlış kedisi de bu. Aslnda çok korkum yoktu ama tedirginliğim vardı, tabi yine şu an her kediyi sevemem, sakin olanları sevebilirim.😃
Bu fotoğrafa çok gülüyorum yaa off.😆
(Not: asla sevdirmiyor kendisini, korkuyorum kendisinden. 🙄)
Korkmak mıı, Bir lokmada yutuyorum ben onları severken
https://www.instagram.com/reel/CdIMKhCK5TJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Seveyim derken biri fena saldırdı. Sevmeyi bırakıp gittim peşimdem geldi yine dövdü insafsız. Pati atıyor arsızca. 😃 Yine de korkmam canım neyinden korkacağım.
Çağırırlar salona kış kış diyorum kedi bile iplemiyor ama spreyin içinde su sıkınca miyavv diyip kaçıyor😂🤷♂️benle baş edeceğini sanıyorsa çok yanılıyor
şöyleee dokunurum ama elime alamam daha önce de dedim 1 kediyi alabiliyorum normal kediden kormam ama bazıları pığ yapıyor ya heran saldıracak gibi😂işte onlardan korkarım😂
Aksine onlar benden korksun sdkfh çünkü her gördüğümü mıncırıyorum, yiicem. Az önce eve geçmeden 5-6 tanesini elden geçirdim ve 10/10 bir kapanış oldu.
la ne korkacam apartmanın bir kedisi var hergün fight yaşıyoz kolumu elimi cırmalıyo serefsizz :d ama hiç yenilmedim ha :ss
Kedileri görünce bazen kendimden korkuyorum sevme isteğim çok aşırı oluyor. Yemek görmüş oruçlu kişi gibi oluyorum. Özellikle yavru kediler
Ya ne korkucam yerim hepsini ısırırm
Onları incitmekten korkarım hemen ürperirler ballar.:)
7 tane kedi besleyen biri kedilerden korkmaz sanırım.
Abim koca koca çoban köpekleriyle oynar yavru kedi görünce kaçıcak delik arar😂
Genellikle kullaklarini yiyorum o yüzden mahallesi bütün kedilerin kullaklari yok 😂
Hayır ben korkmam , severim temiz olduktan sonra
Huylanıyorum pireli olunca
Kedi görünce dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor, korkmak ne kelime :D
Sokakta gördüğüm her kediyi mıncırıyorum ne korkması 🤗
korkup kaçmam da
yaklaşırken acayip korkarım ajs
Yok kormam ama geçen gün bir arkadaşın kedisi başka bir arkadaşımızı resmen parčaladı🤦🏻♀️
Şu tipten korkulur mu be? Ağzını yüzünü mıncıcacaksın tipe bak 😻
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş