Bu nasıl bir rüya?

merhaba gördüğüm garip bir rüyadan bahsedeceğim. ben ve hatırlayamadığım bir kaç kişi bakkal tarzı bir yere girmiştik. fakat bakkalcı benimle yaşıttı ve garip bir şekilde bana benziyordu. ben bakkaldan sakız almak istedim fakat bakkalcı kız onca şey varken sadece sakız aldığım için bana kızmaya başladı. ardından bir odaya çekip beni tehdit etti. ben ise korkup koşmaya başladım. o da elinde ki sopa benzeri şey ile benim arkamdan koşmaya başladı. Garip gelicek biliyorum ama bakkaldan köye kadar kovalandım. Daha sonrasında bir anda kendimi oturduğumuz binanın merdivenlerin yanında buldum. babam bakkalcı kız bana zarar vermesin diye onu yere yatırmıştı. bakkalcı kız bana “her şey burada bitmedi, seni bulacağım " dedikten sonra rüyadan uyandım. Ve neredeyse 1 ay boyunca o kızın bir anda ortaya çıkacağını düşünmeye başladım. Sanki bu dünyada beni arıyormuş gibi. Onu gerçekten tanıyormuşum gibi hissettim. Ve rüya sonrası izlendiğimi hissediyordum. Sanki o kız sadece bir rüyadan ibaret değildi..

Bu nasıl bir rüya?