Bu rüya neydi rüyamiydi?

namaz kiliyodum ama kibleye doğru değil ve lavabonun banyonun önünde bir kadin geldi beni bi kızla evlendiriyolardi o geldi beni seccademi açarken gördü dedi napiyosun güldü ben şükür secdesi dedim o evlendiğim kıza sordum ben 5 vakit kılıyor musun namazını diye evet beraber gideriz dedi kılarız manasında lavaboya girdi sonra ben kendi yatagimdayim he uzanirken ki halimi görüyom sim siyah bir duman sadece gözleri gözüküyo o da kapkara bana sarılıyor bırakmıyor sağ tarafima gecmis ben sola dönük yan uzanıyorum sarıldı işte selam dedi fisildsmaya başladı hafif erkeksi hafif kadinsi sesiyle ikisinin ortasiydi lavaboya git lavaboya git diye ben o an uyanık tim uyku sersemiydkm gozum kapaliydi Allâh Allâh dedim bismillah dedim ihlas süresi agzimdan dusmedi yine birakmadi beni ihlas okudukca artıyordu siddetlendi o anda kalbim asiei hizli atti sicaklik basti siddetlenip geçti neden oldu bu. gözümü actim geçti ama kapatınca kalbim kendi kendine asiri derecede hızlandı bir snda firlsyip cikacak sandim ssdece bir benzetme sanma ciddiyim kapsttikca o bosluga düşüyordum
Bu rüya neydi rüyamiydi?