Arkadaşlar filim çekilir çok iyi ya anlatıyorum
Şimdi konusu şu asker toplama alanı var telefonunuza bir konum geliyor tehdit içerikli gitmek zorunda kalıyorsunuz ve gittiğiniz gibi ulkeninizin askerleri sizi alıp asker yetiştirme kampına koyuyor ama içerisi uzun demirler var u şeklinde uzerlerindede tahta var oranının üstünde duruyoruz içeride 2 bin den fazla insan vardı yere çöküp oturmuşuz hepimiz daha sonra elinde asker asaya inmemizi soyluyor iniyoruz hepimiz ve bize hareket gösteriyor hareketi düzgün yapamayan ölüyor silahla vuruyorlar ben uzmanlığa kadar gittim az daha ölüyordum ne için biliyormusunuz çömelin dediler comeldim kalktım ama onların kalk demesi gerekiyormuş öldürceklerdi ama ağladım yalvardım tamam dediler uzman olduğum için vurmak istemediler 2 sn geçti belki daha fazla aşağıda gezinirken komutan yanıma geldi benide çok sevenler bende komutanım eşimi araya bilirmiyim 3 4 dk bile sürmez dedim oda tamam diyafon açık bir şekilde araya bilirsin dedi eşimi aradım açtı saçma sapan konuştu yemek yiyordu sonra kapattı yüzüme 3 4 kez aradım açmadı hayla komutan hafif uzaklaşmıştı bende mesaj attım
_Asker toplama kampına aldılar beni burdan cikamiyoruz.
_insanlari öldürüyor yardım et haberleri yay falan yazıyorum.
Ardından mesaj lari sildim komutan görmesin diye
Sonra aradım eşimi bana falan gitmeseydin kim dedi sana oraya git dedi sustum yüzüme kapattı
2 3 ay geçti yeni bir kız gelmişti yanımda duruyordu amaçlarını bilmiyordu bende ona burada söyledikleri emirlere uymazsa ölürsün burası asker kampı savaş için hazırlanıyorlar dedim kız anlamıştı ama çok korkuyordu
En alt kat bodruma indim eşim gelmişti çocuğum büyümüştü çok sevinmiştim çok korkuyordum onlara bisi olcak ya da bana birsey olacak diye sonra yukarı çıktık arabası hemen dış kapının yanındaydı bindi sonra sende gel ne olacaksa olsun dedi o günde kimse yoktu normalde her yer asker olurdu herhalde göreve gittiler.
Çantamı alıp hemen arabaya bindim arabayı deli gibi sürüyordu heryeri yıktı yanlış serite girdi ve ordan gitmeye devam etti 10 dk gittikten sonra polisler arkamızdaydi eşim kaza kaptı arabadan inip yere yattı ve o an onu vurdular. Çok kötü hissediyordum karşı serite doğru gittim orada benim komutanım yakaladı ve arkasındaki askerler hemen boynumdan kafamdan ve yanağımdan 3 mermi atarak vurdular ölmuştum artık
Filim gibi demi 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
rüyada anlam olmaz.
her rüyayı herkese anlatmayın..
Bisi olur mu
Ebû Saîd el-Hudrî radıyallahu anh Nebî sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken işitmiştir:
“Sizden biriniz hoşuna giden bir rüya görünce, o Allah Teâlâ’dandır. Bu sebeple Allah’a hamdetsin ve o rüyasını anlatsın.”
Başka bir rivayet şöyledir:
“O rüyayı sadece sevdiğine söylesin. Hoşlanmadığı bir rüya görürse o şeytandandır. Onun şerrinden Allah’a sığınsın ve onu hiç kimseye söylemesin. O zaman o rüya kendisine zarar vermez.” (Buhârî, Ta’bîr 3,46; Müslim, Rü’yâ 3. Ayrıca bk. Tirmizî, Daavât 52; İbni Mâce, Rü’yâ 3)
Ebû Katâde radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre, Nebî sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“Sâlih rüya –bir rivayete göre güzel rüya– Allah’tandır. Fena rüya da şeytandandır. Kim hoşuna gitmeyen bir rüya görürse, sol tarafına üç defa üflesin ve şeytandan Allah’a sığınsın. O takdirde o rüya kendisine zarar vermez.” (Buhârî, Ta’bîr 4; Müslim, Rü’yâ 1)
Câbir radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“Sizden biriniz hoşlanmadığı bir rüya görünce, sol tarafına üç defa tükürsün; şeytanın şerrinden de üç defa Allah’a sığınsın; yattığı tarafından da öbür yanına dönsün.” (Müslim, Rü’yâ 5. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Edeb 88; İbni Mâce, Ta’bîr 4)
Teşekkür ederim
Valla yarışına kadar okudum yanlış anlama 😂
Hepsini oku çok iyi 😂
Evet çok farklı düşündüm şu an bi daha okuyup yazıyorum
Filim yapılsa patlar 😂😂
Bu rüyayı gördüğünde sabah mutlu ve güzel bir şekilde mi uyandın peki?
Hayır ya tabi korktum ay gerçekle rüyayı karıştırdım sonra elimi yüzümü yıkadım uyandim
Hayır şunu sormak istedim sen şimdi bu rüyayı gördün bunca olayları gördükten sonra sabah ilk kalktın çok korkarak mı uyandın yoksa hani bazı rüyalar vardır ya çok güzel hissedersin o şekilde mi uyandın peki
Yok kötü uyandım tabi korktum
Kötü rüyalarını anlatma peygamber efendimizin önerisi sizden birisi kötü rüya görürse kalktığında 3 kez sol tarafına tükürsün diyor iyi rüya görürse bu Allah’tandır diyor o zamanda Allah’a şükretsin hamdolsun etsin diyor bu yüzden itina ile sordum
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim sağlıcakla kalın daha güzel rüyalar görürsünüz inşallah 👆
İnşallah sizde sağlıcakla kalın 🙏🙏
Teşekkürler 👋
Rica ederim ☺️👋
Hayirli olsun
Amin
Nasil bir ruyaymis
Okudunmu
Cok uzun
Bisi olmaz 😂
Kac yasindasin sen