Bi rüya görmüşüm olay?

Arkadaşlar filim çekilir çok iyi ya anlatıyorum

Şimdi konusu şu asker toplama alanı var telefonunuza bir konum geliyor tehdit içerikli gitmek zorunda kalıyorsunuz ve gittiğiniz gibi ulkeninizin askerleri sizi alıp asker yetiştirme kampına koyuyor ama içerisi uzun demirler var u şeklinde uzerlerindede tahta var oranının üstünde duruyoruz içeride 2 bin den fazla insan vardı yere çöküp oturmuşuz hepimiz daha sonra elinde asker asaya inmemizi soyluyor iniyoruz hepimiz ve bize hareket gösteriyor hareketi düzgün yapamayan ölüyor silahla vuruyorlar ben uzmanlığa kadar gittim az daha ölüyordum ne için biliyormusunuz çömelin dediler comeldim kalktım ama onların kalk demesi gerekiyormuş öldürceklerdi ama ağladım yalvardım tamam dediler uzman olduğum için vurmak istemediler 2 sn geçti belki daha fazla aşağıda gezinirken komutan yanıma geldi benide çok sevenler bende komutanım eşimi araya bilirmiyim 3 4 dk bile sürmez dedim oda tamam diyafon açık bir şekilde araya bilirsin dedi eşimi aradım açtı saçma sapan konuştu yemek yiyordu sonra kapattı yüzüme 3 4 kez aradım açmadı hayla komutan hafif uzaklaşmıştı bende mesaj attım

_Asker toplama kampına aldılar beni burdan cikamiyoruz.

_insanlari öldürüyor yardım et haberleri yay falan yazıyorum.

Ardından mesaj lari sildim komutan görmesin diye

Sonra aradım eşimi bana falan gitmeseydin kim dedi sana oraya git dedi sustum yüzüme kapattı

2 3 ay geçti yeni bir kız gelmişti yanımda duruyordu amaçlarını bilmiyordu bende ona burada söyledikleri emirlere uymazsa ölürsün burası asker kampı savaş için hazırlanıyorlar dedim kız anlamıştı ama çok korkuyordu

En alt kat bodruma indim eşim gelmişti çocuğum büyümüştü çok sevinmiştim çok korkuyordum onlara bisi olcak ya da bana birsey olacak diye sonra yukarı çıktık arabası hemen dış kapının yanındaydı bindi sonra sende gel ne olacaksa olsun dedi o günde kimse yoktu normalde her yer asker olurdu herhalde göreve gittiler.

Çantamı alıp hemen arabaya bindim arabayı deli gibi sürüyordu heryeri yıktı yanlış serite girdi ve ordan gitmeye devam etti 10 dk gittikten sonra polisler arkamızdaydi eşim kaza kaptı arabadan inip yere yattı ve o an onu vurdular. Çok kötü hissediyordum karşı serite doğru gittim orada benim komutanım yakaladı ve arkasındaki askerler hemen boynumdan kafamdan ve yanağımdan 3 mermi atarak vurdular ölmuştum artık

Filim gibi demi 😂

Bi rüya görmüşüm olay?