Rüya içinde rüya?

Bu aralar sürekli kabuslar görüyorum. Geçtiğimiz günlerde bir rüya gördüm evde koltukta uyanıyorum içeride insanlar var kalkıp gidiyorum herkes başın sağ olsun diyor biri ölmüş eşimin büyük büyük dedesiymiş sözde bize miras kalmış falan sonra uyanıyorum yine koltukta eşimin yanına gidiyorum ona rüyamı anlatıyorum konuşuyoruz sonra yatak odasına gidiyorum ama yatak odam farklı benim odam değil rüya içinde olduğumu anladım o an uyanmadığımı ve tekrar uyandım diye koltukta karşımda televizyon haberler açık içeride yine insanlar var kalktım gittim içeri ve yine rüyada olduğumu anladım uyandım koltukta rüyada olduğumun farkındayım aşırı uykumda vardı dedim yatıyım uyanayım yattım yine gözümü açtım rüyadayım bu böyle defalarca oldu gözümü kapatıp açıyorum rüyadayım sürekli sürekli bi döngüye girdi uyanmak için ağlamaya kendimi cimciklemeye başladım canım acıdı ama rüyadayım hala defalarca kez denedim uyanmayı başaramadım hiçbirinde telefonuma saate baktım en son yine yattım uyandım rüyadan çıkamadım her seferinde çıktım sandım çıkamadım böyle devam etti en son uyandım koltukta ağlıyordum tv kapalıydı bu sefer, kalktım evi gezdim herkes uyuyordu uyandığımı anlayamadım ilk seferinde. Döndüm durdum evde sonra mutfağa oturdum ağladım bir saat kadar etkisinden çıkamadığım için. Kabuslarım çoğu zaman devam ediyor ama hiçbiri o rüya kadar kötü değil. Hala bazen kendimi rüyada hissediyorum delirmek üzereyim. Sanki uyanamamışım gibi.
Rüya içinde rüya?