Diğer Ölümü ne sıklıkla düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hergün Bazen Hiç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ölümü ne sıklıkla düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Ben her gün düşünüyorum.. aklımdan çıkmıyor. yani hayatın biteceğinin farkındayım bu yüzden de zamanı boşa harcamak istemem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşamaya değer bir hayatın var mı? u Barış_LonelyForever +1 yıl Yok
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eskiden hiç düşünmezdim şimdi her gün aklımda psikolojim bozuldu hiç birşeye hevesim kalmadı her şey boş geliyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimde öyle psikolojim …Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ölümü çokça hatırlayın, demiş Peygamber Efendimiz. Tabi ki hergün aklımızda. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. her gün ölümü diliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir zamanlar bende öyleydim ama yanlız kalmadıkça geçiyorm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl daha önce intihar teşebbüsünde de bulundum 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Bende o cesaret yok keşke olsa da ölsem Yorumla Soran +1 yıl Pişman mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl günden güne değişiyor bazen pişman oluyorum bazen neden ölemedim diyorum zaten kendimi karakter olarak tanıyamıyorum bile Yorumla Soran +1 yıl Benziyoruz bak bende kendimi tanıyorum ne okumak istediğimi bile bilmiyorum.Geçmiş olsun diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkenden tedavi ol ben olmadım işimizi bahane edip zamanım yok diye Yorumla Soran +1 yıl şu an Yozgatta yaşıyorum orada şeye gitsem göndermezlerse gitsem …. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gönderirler neden göndermesinler olmadı tek git söyleme uzun sürmüyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Seneye inşallah ininceye başlayınca giderim o şehirdeBak sana cemre Demirel öneriyim sıkıldıkça izle cjdkdkks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha çok severim cemre demireli fhfhfhfu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin git ihmal etme Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sevilmez miğğğğ Sende dikkat et kendine aşklağ yaşayınnn … Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok teşekkür ederim görüşmek üzere kendine pofuduk bak Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç aklıma gelmez. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeliiiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben her gün düşünüyorum.. aklımdan çıkmıyor. yani hayatın biteceğinin farkındayım bu yüzden de zamanı boşa harcamak istemem
Yaşamaya değer bir hayatın var mı?
Yok
Eskiden hiç düşünmezdim şimdi her gün aklımda psikolojim bozuldu hiç birşeye hevesim kalmadı her şey boş geliyor
Benimde öyle psikolojim …
Geçmiş olsun
Sağol
Ölümü çokça hatırlayın, demiş Peygamber Efendimiz. Tabi ki hergün aklımızda.
her gün ölümü diliyorum
Bir zamanlar bende öyleydim ama yanlız kalmadıkça geçiyorm
daha önce intihar teşebbüsünde de bulundum
Bende o cesaret yok keşke olsa da ölsem
Pişman mısın?
günden güne değişiyor bazen pişman oluyorum bazen neden ölemedim diyorum zaten kendimi karakter olarak tanıyamıyorum bile
Benziyoruz bak bende kendimi tanıyorum ne okumak istediğimi bile bilmiyorum.
Geçmiş olsun diyim
erkenden tedavi ol ben olmadım işimizi bahane edip zamanım yok diye
şu an Yozgatta yaşıyorum orada şeye gitsem göndermezlerse gitsem ….
gönderirler neden göndermesinler olmadı tek git söyleme uzun sürmüyor zaten
Seneye inşallah ininceye başlayınca giderim o şehirde
Bak sana cemre Demirel öneriyim sıkıldıkça izle cjdkdkks
Hahahaha çok severim cemre demireli fhfhfhfu
Kesin git ihmal etme
Teşekkür ederim sevilmez miğğğğ
Sende dikkat et kendine aşklağ yaşayınnn …
Çok teşekkür ederim görüşmek üzere kendine pofuduk bak
Her an aslında
Hiç aklıma gelmez.
En güzeliiiş
Haftada bir
hergün