Ben şu dine inanıyorum ve şöyle şöyle durumlar var ve inanmak en doğrusu diyebiliyor musunuz?

Ben şu dine inanıyorum ve şöyle şöyle durumlar var ve inanmak en doğrusu diyebiliyor musunuz?

Kuranı Kerim'de her doğan insan müslümandır yazar. Hristiyan din adamları papalar bunları bildikleri için her doğan çocuğu kutsal su yıka vaftiz etmesinin gerçek sebebi budur. İslam dini hoşgörü, temiz, saf, dinidir. İslam dininde insan vucuduna zarar vermek ve başkasının müdahale etmesi yasaktır. Alkol ve madde kullanmak günahtır çünkü insan vucuduna zarar verir bu yüzden yasaktır. Hristiyanlık tam tersidir Alkol, madde bağımlılığını destekliyor ve insanları teşvik ediyor. İslam dinin'de ölüleri gömerler çünkü ölümden sonra ruh bedene girecek kıyamet koptugu zaman insamlar tekrar dirilecek buna inaniyoruz Hristiyanlar tam tersini yapıyor ölüleri yakıyorlar. insan vucutlarına öldükten sonra bile azap çektiriyorlar ölüleri bile rahat bırakmıyorlar. 4 büyük kitap vardır Kuran-ı Kerim dışında diger tüm din kitapları insanlar tarafından değiştirilmiştir. Sence dogru din islam mı başka din mi? sormaya bile gerek dogru din islamdır buraya yazdıklarım sadece bir kısa bir yazıydı 14 yaşımdan beri din araştırması yaptım. İslam doğru dindir. güzellik, hoşgörü , temiz, saflık, iyilik dinidir
Mantıklı mı sorusu bile kişiselliğe indirgenebilecek bir kalıpta. Kendimce inanmayışımın mantığını ve mantıklı olduğunu kesinkes kanıtlayamam. Sadece yaşamsal tüm deneyim öğrenimlerimin bendeki yansımalarıyla yorum katabilirim. Ve üzerine bilgi sunabilirim. Onun haricinde benim mantığım seninkinden mantıklı kıyaslamalarına girdiğimizde pekte ortaya mantıklı bir sonuç çıkmadığını ve kalıplaşmışlığımızı aşamadığımızı görebiliriz. Mantıklı ve zararsız bol bilgili öğrenmeli hayatlar :)
Cevap
3Cevap
Hiçbiri mantıklı değil.
Tüm dinler birilerini zengin etmek için yazılmıştır.
Aksini kanıtlayacak babayiğit var mıdır?
Evet diyebiliyorum hamdolsun
Mantıkla değil yürekle olur bu iş yürrreekkk
evet islam akıl insanlarin kabul ettiği dindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?