Güncellemeler
+1 yıl
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Birlikte olduğum kız bir süredir spor yapıyor ve şu an 10 kg lık dumbell ile çalışıyor bense hiç spor yapmamış ağırlık kaldırmamis birisiyim bana bugün durup dururken ben senden muhtemelen daha güçlüyüm sonuçta bu ağırlıkları boşa kaldırmıyoruz dedi.. sizce bunu neden söyleme gereği duydu ve söylediğinde haklılık payı var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız arkadasn 2 tane dambl kaldırdı diye kendini bir şey sanms seni resmen küçümsemis buna izin verme ben spor yapsam bile sevgilime asla kendimi rekabete girmem ve onu rahatsz edici aklnda takılıp kalacagı kelimeler söylemem ama herkes benm kadar ince düsünceli degl iste
Peki sence haklılık payı var mı bu konuda ben mesela öylesine elime aldığımda 5 kg dumbelli bile kaldırırken zorlandım ağır geldi baya resmen.. Kız da dediğim gibi 10 kg bir elinde 10 kg diğer elinde toplam 20 kg la çalışıyor. Bu durumda söylediği şey kısmen doğru mu?
Hayr dogru degl pratik yapsan 2 günde onu bile gecersn zaten erkekler fiziksel dayanıklılk olaral bizden hep daha üstn konu dambl kaldırma meselesi degl
Evet bende buna benzer şey söyledim o zaman gel 10 kiloluk dumbellarla kapışalim ispatla öyle olmadığını dedi.. bu durumda ne yapmalıyım şu an 5 kg likla bile zorlanıyorum dediğim gibi?
kapismaya davet etti onun kadar kaldırabilecek miyim gibisinden. Kaçarsam R yaptı der biliyorum.. Ne yapmalıyim sence kendimi biraz geliştirip öyle mi gireyim bu işe şu an ki çalışmamış halimle girersem risk mi almış olurum Onemli benim için bu nokta yanıtlarsan sevinirim?
Ya boş ver umursama sevgilinle rekabete girecek degilsn
Bak kurt mu daha hızlı koşan köpekler mi diye bir yarışma hazırlamslar kurt yernden bile kıpırdamams cünkü kendini ispat etmesine gerek yok
Ayrıca bu agırlk antremanlarına meraklı kızları ben sportif degl cok erkeksi buluyorm
Şu an mantıken daha güçlü evet ama çalışıp rekabete girebilirsin onunla.
Hakli
Ne açıdan haklı hocam açar mısın biraz?
Her konuda
Sonuçta 10 kg lık dumbela çalışıyor çok değil ki?
Sonuçta 10 kg lık dumbela çalışıyor çok değil ki?