14 Kişiyle kavga ettim... Üstüne başarım düştü. Çok kötüyüm lütfen bakar mısınız?

Birkaç ay önce üstüme iftira atıldı ve 14 kişiyle kavga ettim. Üstüme saldırdılar bildiğiniz saç baş kavga ettik. Sonra tüm okulu doldurdular bana karşı dışlanmamı sağladılar. Hemde ben hiçbir şey yapmamıştım onlara. Neyse yani çok kötü bir dönem geçirdim. Sonra okullar açıldı bu olaylar gene başladı. Ve ben hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Okul 1. siydim şimdi bayağı geriledim. Bu yüzden hocaların gözünden düştüm eskisi gibi davranmıyorlar artık bana. Üstüne davranışlarım değişmeye başladı. Kendimi savunmamın tek yolu onlardan beter olmak. Fakat ben böyle davrandıkça hocalar ne oldu bu kıza aşırı sessiz bir kızdı şimdi neden böyle falan diyorlar ve bu konuda çok rahatsızım. Sessiz olursam eziyorlar beni. Zaten bu sene üniversite sınavına gireceğim ama böyle giderse hiçbir şey yapamayacağım. Kafam çok dağınık. Sınav yapılıyor 14 yanlışım falan çıkıyor ki ben eskiden en fazla 2 yanlış yapardım. Her şeyim değişti eski Aslı gitti yerine yeni Aslı geldi resmen Bu durum hakkında ne yapabilirim? Kötü yaptıkça dahada bocalıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bide nasıl derslere odaklanabilirim onu söyleseniz? Şu hocaların davranışlarının değişmesi ve başarımın düşmesi beni çok üzdü. Çok çalışsam bile deneme sınavlarında bocalıyorum. :( Üni sınavındada böyle olmaz umarım :/
14 Kişiyle kavga ettim... Üstüne başarım düştü. Çok kötüyüm lütfen bakar mısınız?