Seven adami kirdim,paramparca ettim.. simdi ben paramparcayim

Aslinda cok severdi beni.. ama ben hataliydim. Bana en cok deger veren kisiyi kirdim, olamaz dedim. Umutlandirdim sonra biraktim. Kimse yoktu yanimda.. zor anlarimda o elimden tuttu, ben varim ya dedi. Sevildigimi hissettim, oldugum gibi hemde. Burnumu hic begenmezdim.. o burnuma ragmen beni secti, beni sevdi. Gecmisime ragmen beni sevdi.. herseye ragmen. Ilk beni öptugunde cok utanmistim,o ise sarildi kucakladi beni..sevdi. Dunyalari verebilirdi, ben ise onu uzdum,kirdim.. maf ettim. Arkadasini sevmistim ben cünkü, hic deger vermeyen, beni kiran arkadasina..ama cikmadim onunla. Benden sonra ölü gibiydi, benim umursamaz tavirlarim onu maf etti.. ama simdi ben onsuz cok mutsuzum cunku gözlerim acildi..onun sevgisini fark edemedim.. gecen gun karsilastik, yuzume bile bakmadi.. kahroldum, acidi.. kalbim acidi.. salagim ben ya, salagim dedim, böyle bir insani nasil kirdim dedim... Bana bir baksa.. elimi yine tutsa, basarabiliriz dese.. yanindayim korkma dese.. dunyalari veririm.. ama artik cok gec.

Size söyluyorum kizlar, sizi seveni sevmessiniz, sevmeyeni seversiniz ben böyle bir halt yedim siz yemeyin. Simdi cok uzgunum.. Yanlis kisiyi sectim,sevdim.. Siz sakin elinizi tutani itelemeyin.. bir gun yuzunuze bakmaz cok uzulursunuz.. o eller baskasina ait olur kahrolursunuz...

Evet salagim, seven adami kirdim simdi pismanim ama artik cok gec..
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte olmamiz imkansiz cunku arkadasi benden hoslaniyordu ve bu cocugu tehdit etti benden ayrilmazsa bana zarar vericegini söylemis. Cocuk beni buyuzden birakmak zorunda kaldi.. ve artik birlikte olmamiz imkansiz.. ama belki bir umut vardir.
Güncellemeler
+1 yıl
Fake bir facebook actim, cocuktan özur diledim, eskisi gibi olamaz dedim, salak oldugumu söyledim. O benim kim oldugumu bilicektir..
Güncellemeler
+1 yıl
Malesef fakede yazdigim, diger mesajlara gitmis ondan o anca 10 yil sonra okur belkide hic okumaz...
Seven adami kirdim,paramparca ettim.. simdi ben paramparcayim