Ben de simdi bu sayfayi defter günlük ağlama duvari vs. Olarak kullaniyorum. Sizce iyi bir terapi olur mu?

Hayır bu bir terapi çeşidi değildir bu takıntıya götürür seni. Yapman gereken artık değişiklik birisi hayatında olduğu sürece başka bir hayat yaşarsın alışkanlıkların felan değişir o kişi gittiğindeyse o alışkanlıklarla acıyla başedebilmen gerekir. Önce kendine şunu de ağlamak karalar bağlamak sürekli ona söyleceklerini söyleyememek seni iyi hissettirecek mi onu geri getirecek mi? bence kendine yeni alışkanlıklar edin hayatında yenilikler peşinde koş geçmişine takılırsan geçmişinde kaybolursun kaybolursan geleceğini mahvedersin.
Asinda mutlu olmak için çok sebebim var. İyi bir isim var calistigim kurumdan gerçekten efendi biri benimle ilgileniyor ama ben hayatima başka birini alamam yari yolda birakirm diye çok korkuyorum. Kul hakkina giremem.
Bak yeni bir ilişkiye hemen başla demiyorum ben sana bunu yapamazsın çünkü o kişiyede acı verirsin. ama bence o kişiyle konuşmaya başla en azından başta dersin konuşuyoruz ama ben Şu an bişey düşünmüyorum gerçekten senden hoşlanıyorsa sana destek olacaktır ve sen ona karşı ısınacaksındır. Eğer konuşmam diyorsan da işine odaklan ortamını değiştir arkadaşlarınla takıl hiç yapmadığın şeyleri yapmaya başla.
Seni muhtemelen Şu an en iyi ben anlarım. Aynı durumu yaşadım 7 8 ay önce. 6 yıllık ilişkim bitti. Tüm sosyal medya hesaplarından engellendim. Numaramı engelledi sonra gitti numarasını değiştirdi. Ben ilk 6 ay kimseye bakamazken, her gece onun için ağlayıp gözyaşı dökerken o ayrılığın 3. ayında başkasını bulmuş bile... Neyse Allah'ından bulsun. Tüm "AH"larım onadır. İnşallah hiç bir zaman mutlu olamaz.
Ilerde "Neden bu kadar zorladm" demek istemiyorsans al gitsin. Senin yerine ben utandim. Gitmek isteyene bir küfür edeceksin ki hayatta aklindan cikmayacak; sonra pisman olup ayagina bile kapanacak olsa asla bakmayacaksin geriye
Normal deftere yazsan sende adama engel çaksan. sonra oşine gucune odaklansan o da Allahindan bulsa guzel olur ;)
Defterde aklima bisey gelmiyor ama konuşma sayfasinda dokturuyorum :)
Cevap
19Cevap
Whatsapta engellediyse , başka numara al o numaradan ulaş :)
Aşktır; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygi gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bile bir araya getirirsin...
Bakarsın, ne anlattığını anlaya bilmiş (?) ne de çözüm için bir şeyler yapma gayretinde...
Bırakırsın kendi haline o yine döner gelir sahibine...
Kimseye göndermiyorsan, yaz yaz sil...
Gönderiyorsan
Sıkıntı büyük 😏
Gitmiyor yazdiklarim.
Kolay gelsin
Yazık daha çok gençsin ve üzgünüm çok üzüleceksin (umarım üzülmezsin) böylesine körkütük aşık olmak çok zarar verir insana
Senin gibi bir sevenim vardı benimde ama senle aynıduruma ben düştüm kendim ettim kendim buldum Aynıyızya heryerden engelledi
Kabullendiğin iyi olmuş, seni sevmeyen biri için daha fazla zaman kaybetmeye değmez.
Sevgiye olan açlığın,
Seni yanlış yerlere sürüklemesin minik.
Dikkat et de, kaymayasın.
Zira, zaman ve zemin pek kaygan/kaypak...
Şimdilik belki. Ama ardında bırakmak zor olur benden demesi :/
Olabilme ihtimali var. Ben de bu tarz dökmüştüm içimi iyi gelmişti. İçinde tutmaktan iyidir
Hemde çok iyi bir yöntem.. bunlari yazarkenki duygularini hissedebiliyorum.. bu kadar üzülme olurmu
Hayır terapi olmaz tam tersi gördükçe içlenirsin, kaldır onu duvarından.
Ya varya bu erkeklerin taaaaa ya ne istiyolar bizden üzüyolar heo
@MadanikanFak genelemme yapmayalım lütfen bende ona bakılırsa ıhanete ugradım tum kızlara karsıda kin beslemıyorum bır kısının yaptıgını herkez yapmamıstır genelleme yapılmasın !
Bende hakaret ediyom. Yine engellenmiyom. Nasil bir dünya bu
Zavallıca. Seni istemeyen sevmeyen birini unutmalısın
Çok kötü bir . duruö be aynısını yaşadım ben. bırak boşver yazma hiç daha çok acır canın
o seni kullanmıs sevmemis :(
uzulme degmez bu degersiz insana
Buralara koymak yerine bence ben oyle yapiyorum yani birini bul samimi ol herseyini anlat icini döl tavsiye yani
Oo bacım bendensin ama bana geri dondu oyunlarımla seni neden bıraktı ona göre plan yapalım sana da
kendinizi küçük düşürüyosunuz başka işe yaramıyor.
Eger engelini kaldirirsa o mesajlar gider ona :(
Yok gitmiyor diye biliyorum eğer bir değişiklik olmadiysa
Yoksa sictim.
Bende aynisini yaptim engeli kaldirinca hepsi gitti iletildi mavi tik bile oldu.
Hass inş açmaz engelimi
Niyeki en azindan senin saf temiz duygularini gorur
Ezikler o beni. Ayrica gitmiyo simdi arkadaşla denedik. Demekki o engellememiş seni
Engellemisti eminim.
canım benim kıyamam Allah sabır versın.
Yaş 13 felan mi bacim
10 yasindayim
Az daha ufalda cebime gir :D
g. tünü kaldırdıkça uzaklaştırıcaksın
lanet olsun bunları yaşatan herkese
Ayni ben... bnde aynini yaptm gunlerce
miktir et sana karı ay aman erkek mi yok boşver
geçer panpa geçer
İnşallah gardasim 😂
sana erkekmi yok bea