Diğer Son 1 aydır uyku düzenim bozuldu gecelerı uyuyamıyorum peki ya siz? yagmurdakıkadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl normal bır soru sordum nııye bu kadar takıpcı geldı :D Son 1 aydır uyku düzenim bozuldu gecelerı uyuyamıyorum peki ya siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. benim de bozuk maalesef 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl saat 11 dedin mi yatarım. Öyle geç saatlere kadar oturma huyum asla yoktur 1 2 Yorumla yagmurdakıkadınn +1 yıl 11 ı gectı saat? Yorumla ElCuco +1 yıl iş için new york da kalıyorum şu an saat 19:27 Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Valla ben iki gündür uyuyamıyorum 3te uyudum dun normal yani kendim istedim bugünde karabasan basti şu an korkutum odamda tekim uyuyamıyorum 0 1 Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Yüzünü çırp soğukta kal yogurtye uyursun Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Uyumak isteyeyim uyurum uyumak istemeyince uyumam yani düzeni dengede tutuyorum gibi bir şey 1 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl çoğu insan kafasına çok takarsa uyku kaçar zaten millet olarak normale dönmedik 😂😂 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Ben yıllardır düzensiz uyuyorum. 1 0 Yorumla
Berilçlk5 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Benim bir anım var ya istersen anlatabilirim soruna cevap veremedim de puanım yetmiyor 🙈 0 2 Yorumla Berilçlk5 +1 yıl Kız valla ki bana bakman lazım acil tam senlik bir olay anlatacam yeminle 😅 Yorumla Berilçlk5 +1 yıl Kız piştt yağmur valla acil bakar mısın lütfen hemen anlatıp uyuyacağım söz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Düzelir bu hafta donu 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. benim hiçbir zaman düzenim yoktu 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende de uzun zamandır uyku sorunu var 0 0 Yorumla
asades Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eskiden alkol içince uyurdum şimdi oda uyutmuyor 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düzenli olarak düzensiz uyuyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Aha da ben işte o. 1 0 Yorumla
Bambino28 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl 1 gün uyuma sonra aksam 11’de uyu sorun kalkar 0 1 Yorumla Bambino28 +1 yıl Pp resmine bak sonra saatte bak gayet açık hersey😂 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet benim de bozuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
benim de bozuk maalesef
saat 11 dedin mi yatarım. Öyle geç saatlere kadar oturma huyum asla yoktur
11 ı gectı saat?
iş için new york da kalıyorum şu an saat 19:27
Valla ben iki gündür uyuyamıyorum 3te uyudum dun normal yani kendim istedim bugünde karabasan basti şu an korkutum odamda tekim uyuyamıyorum
Yüzünü çırp soğukta kal yogurtye uyursun
Uyumak isteyeyim uyurum uyumak istemeyince uyumam yani düzeni dengede tutuyorum gibi bir şey
çoğu insan kafasına çok takarsa uyku kaçar zaten millet olarak normale dönmedik 😂😂
Ben yıllardır düzensiz uyuyorum.
Bende 5 yıldır uyku uyumuyorum ben
Benim bir anım var ya istersen anlatabilirim soruna cevap veremedim de puanım yetmiyor 🙈
Kız valla ki bana bakman lazım acil tam senlik bir olay anlatacam yeminle 😅
Kız piştt yağmur valla acil bakar mısın lütfen hemen anlatıp uyuyacağım söz
1.5 yıldır uykum bozuk
Düzelir bu hafta donu
benim hiçbir zaman düzenim yoktu
Bende de uzun zamandır uyku sorunu var
Eskiden alkol içince uyurdum şimdi oda uyutmuyor
Düzenli olarak düzensiz uyuyorum
Ben de aynı
Demek ki Dertlerin var
Bende aynı
Aha da ben işte o.