Yani günlük her derdinizi dinlesem yorum yapsam dertlerinizle ilgili. Gün boyu ne isterseniz yapacak olsam çok küçük bi ücret karşılığı mesela tepkiniz ne olur 😀 gün boyu köleniz olcam öyle düşünün 😀
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Evet ciddi cevapları alayım:)
Güncellemeler
+1 yıl
Cvppp
Birisi kendini size günlük kiralasa tepkiniz ne olur 😀 ?
Bedava yapacak çok kişi varken neden ücret ödeyeyim diye düşündüm
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama emin ol benim kdr detaylı dinleyip detaylı cvp vermez anlattıklarına. Benim normalde huyum böyle zaten dinlerim detaylı cvp veririm ama işte çok çok düşük bi ücret bile olsa o gün ne isterse yaparım kölesi gibi olurum:)
Onu da yapamam ne bileyim kilotu nerden bulcam falan bide kargoya verme olayı falan var. Ama ne bileyim ne isterse yapardim hem de 50 tl bile olsa olur yani gün boyu kölesi olurdum:)
İç çamaşır olayını bende düşündüm aslında alan razı veren razı sonuçta ticaret dolandırmış vs yok ama iban kargo ad soyad korktum bilgilerime ulaşıp bana ulaşırsa ev biliyisun saplanti şizofren bağlamış sapıklar var
Yok ya o olayı bende biliyorum alanlar emin ol kilot derdinde yani adres bulmakla falan uğraşmiyolar. Sende benim durumdasın seninle konuşsak çok iyi olur aslında ikimiz biseyler yapardık illa ki ya 😀 soruyu beğenme şansın var mı peki
Kızlar Ne Diyor
Bedava yapacak çok kişi varken neden ücret ödeyeyim diye düşündüm
Ama emin ol benim kdr detaylı dinleyip detaylı cvp vermez anlattıklarına. Benim normalde huyum böyle zaten dinlerim detaylı cvp veririm ama işte çok çok düşük bi ücret bile olsa o gün ne isterse yaparım kölesi gibi olurum:)
Parayami ihtiyacınız var beyfendi?
Var valla yalan yok çok çok düşük bile olur yani. Hem de ciddiyim ne isterse yaparım gün boyu kölesi gibi olurum valla :)
Anladım. Burdan bişi cikmazki boşuna uğraşıyosun kaç yıldır kullanicisyim.
Yerinde olsam fake hesap açıp dayilara kilot satardim 🤣🙈😂
Hakediyolar @msalaklar
Onu da yapamam ne bileyim kilotu nerden bulcam falan bide kargoya verme olayı falan var. Ama ne bileyim ne isterse yapardim hem de 50 tl bile olsa olur yani gün boyu kölesi olurdum:)
Ben verim sana 😂🙈🤣
Hangi sehirdesin sen
İstanbul sen?
Bende. Neresinden
Pendik sen ?
Mecidikoy
Hm avrupadasın ee uyar mı sana peki:)
İç çamaşır olayını bende düşündüm aslında alan razı veren razı sonuçta ticaret dolandırmış vs yok ama iban kargo ad soyad korktum bilgilerime ulaşıp bana ulaşırsa ev biliyisun saplanti şizofren bağlamış sapıklar var
Benimde para çok ihtiyacım var borç ile borç ödüyorum ,🤣
Yok ya o olayı bende biliyorum alanlar emin ol kilot derdinde yani adres bulmakla falan uğraşmiyolar. Sende benim durumdasın seninle konuşsak çok iyi olur aslında ikimiz biseyler yapardık illa ki ya 😀 soruyu beğenme şansın var mı peki
Begendim
Yazicam sana şimdi açık demi mesaj kutun
Yes
Yazdım:)
Eee bakmadın yazdıktan sonra? :)
Heyy orada mısın nereye kayboldun ya?