Hemcinsiniz ya da karşı cinsiniz olabilir. Tanımadığınız biriyle maddi durumlardan dolayı eve çıkar mısınız?
Evet çıkarım
Hayır çıkmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hemcinsiniz ya da karşı cinsiniz olabilir. Tanımadığınız biriyle maddi durumlardan dolayı eve çıkar mısınız?
Avrupada herkes tanımadığı kişilerle kalıyor bende öyle kalıyorum tanımadığım biri ama Türkiye’de ailesini evini öğrendim ve 300 Euro borç verdim korkma kaçmam dedi sorun yok ben alsam kaçsam sende faiziyle alırsın paranı sende kaçsan bende faiziyle paramı alırım dedim nasıl alacaksın dedi baban burada burada dolaşıyor evin burada dedim Türkiye’nin şu şehrinde şok oldu 😊
Öğrenciyken çıktığımız olmuştu. Gerçi ben 2 ay kaldım, sonra ayrıldım o evden. Çünkü geçiciydi benim kalışım.
4 kişi kalmıştık. Üniversitede tanımıştık 1-2 gün, ondan sonra böyle bir karar almıştık.
Cevap
22Cevap
Hayır ben çıkmazdım
Hemcinsim le değilde karşı cinsle çıkmak isterdim gerçi bizim ülkemiz buna hala hazır değil ama 🤷🏻♂️
Şöyle bir bakar, tartar sonra da karar veririm. Ama karşı cins olayı bizim memlekette pek sökmez..
tanımadığım kişinin enerjisi ve davranışlarına bağlı. bi de araştırırım :) ^^
tanımadığım birine selam bile vermem birde aynı evde yaşamak nedir ne olduğu belirsiz katil mi manyak mı psikopat mı ruh hastası mı bilmiyoruz :D
Hayir tanimadigim biriyle ayni evde yasamayi secmem
Tanımadığım biri ile kiraya çıkmayı bırak aynı bölge de bulunmam ben
Allah mecbur bırakmasın dünyanın en güzel kadını olsa çıkmam erkekte olsa çıkmam
tc kızının bir repliği var ya ne münasebet canım:)
Şartlar öyle gerektiriyorsa doğru düzgün biriyse çıkılmalı
hayır tabii ki ne münasebet.
Çıkarım uyumuyorsa bırakırım duruma göre
İn mi cin mi tanımam etmem neden çıkayım
Hayir kiraya niye çıkayım
Hayır çıkmam tanımıyorum ya kötü biri ise?
Hayır çıkmam
Güven sağlarsa neden olmasın
#Hükümdar
Huyunu suyunu bilmedigim biriyle. cikmam
Tanımadığın kişi adı üstünde.
gebermek istemiyorum gencim henuz
Asla çıkmam
Çıkmam
Çıkmam
Hayır çıkmam yaa
Çıkmam
Hayır çıkmam.