Kiracımızla davalık olduk ve eve ihtiyacımız var kendisi de evden çıkmayı kabul etti ve bizi bir sene oyaladı dava açma süresini de kaçırmış olduk. Ancak bu sene dava açıldı şimdi mahkeme günü bekliyoruz ama bu arkadaş cevap dilekçesine akla hayale gelmeyen şeyler yazmış yok zam istiyorlar tehtid ediyorlar diye halbuki öyle bir şey yok.
Biz simdi ne yapmaliyiz bu süreç nasıl ilerler ben artık stresten ne uyku uyuyabiliyorum ne hayatıma odaklanabiliyorum zehir etti bize hayatı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tek odaya 13 bin veren ben bu kira ev sabibi olaylarından gina geldi...
Bende tek odali eve 15 bin lira kira ödüyorum kendi evim 5 odali dubleks ne yazik ki.
Ben bide yabancı. Kadinlaykm hiç tanimiylm erkek arkadaşı da var korkuyorm ama nabim leventte oturiyorjm şimdi giriş Total kira en az 70. Bin yani depozito emlak kira derken zorrr
@Jxffxxgyc ne yapabiliriz ki başka dava açmak dışında çikmam ne yaparsan yap dedigi sürece
Sizin durumunuz daha zormuş İstanbul'da yaşamak imkansız olsu artık düşünün büyükçekmecede bile durum böyle saçma sapan işler çadırda yaşayacağız galiba sonunda benim yaşadığım binada pek tekin bir yer degil
Ben valla binanın girisin altındayım cami açsam toz girer zadece yolu görüyorum arba lastiklerk
Ne kötü bir durum ya insanın ruh halini de etkiliyor yaşadıği ev işten arta kalan zamanda evdesin hep sabır diliyorum size umarim her sey gönlünüzce olur
Uzlaşma sağlayan avukatlar var... Onlar ile görüşün..
Uzlaşma sağlanabilecek bir durumda değiliz ne yazık ki hiçbir şekilde evden çıkmayi kabul etmediği gibi yalan beyanda bulunuyor
Tamam işte uzlaşma avukatı bu durumu çözüyor. Ulaşılamadığı taktirde tüm masrafları kiracı karsiliyor
Ilk defa duydum olmadi birde öyle yaparız uzlaşma zorunlu dediler bize orada bulunan avukat hiçbir seye karısmadi teşekkur ederim cevabiniz için
Uzlaşmaya gidilir mahkemede belli bir süre sağlanılır.
Dava açma süreniz kaçmaz, kazanırsınız merak etmeyin oyaladığını da ispatlayın
Sözleşme yenilemiş miydiniz?
Hayır yenilemedik. avukatın yönlendirmesiyle sözleşmeyi feshettik ve dava açtık
Kiracınız şahit belirtmiş mi peki onu tehdit ettiğinize dair
Bildiğim kadarıyla şahidi yok ama biz bizi tehtid ettiği için daha önce şikayette bulunduk
Ehh tamam o halde. Duruşma gününü bekleyeceksiniz. Ama avukatınız size yol çizmedi mi? O yoldan gidin.
Avukat bana rahat olmamı söyledi de işte cevap olarak sunduğu dilekçeyi gorünce strese girdim her kafadan ayri bir ses çıktığı icin
Rahat ol. Her şey lehinize
Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten umarım en kısa sürede bir çözüme kavuşur
Kavuşur her şey er ya da geç olacağına varır
Yani mahkemeden başka yol yok gibi siz bu süreçte aleyhinize olabilecek davranış ve söylemlerden kaçının aman diyeyim
Zor durum.
Dava başka yol yok