Bu hayatta hiçbir şeyi başaramadım ciddi anlamda bunalımdayım benim diğerlerinden eksiğim ne neden elimi neye atsam kuruyor neden?

26 yaşındayım üniversite mezunuyum ailem tarafından bana alınan bir ev var ordan gelen kira gelirim var ve ailemle ortak kullandığımız araba var tüm sahip olduklarım bunlar bunlarada ailem sayesinde sahibim. Mezun olduktan sonra kendi mesleğimde sürekli iş aradım ama bulamadım başka işlerde aradım yine bulamadım ailem etrafa haber saldı yine haber çıkmadı bu birinci başarısızlığım. İkinci başarısızlığım ise hayatıma bir adam girdi 5 sene ilişki yaşadık en sonunda evlenme teklifi aldım çok mutlu oldum hatta çalışmıyorum işim yok diye evleniceğim adama destek olmak için düğün istemedim takılan takıların hepsini ona vermeyi teklif ettim ayrıca kendime ait evimde oturalım dedim kira ödemekten kurtulsun diye ama ona rağmen adam son dakika maddi olarak geçinemeyiz deyip benden ayrıldı gitti ayrılalı 10 ay oldu. Üçüncü başarısızlığım ise hiç arkadaşım yok bir tane bile arkadaşım yok tek arkadaşım annem sokağa annemle çıkarım cafeye annemle giderim her yere annemle giderim çünkü 1 tane dahi arkadaşım yok arkadaşlık ilişkilerimde de hep kullanılıp bırakıldım. Şimdi ilkokul ortaokul lise üniversite tanıdığım aynı sınıfta olduğum insanların hesaplarına bakıyorum hepsi nişanlanmış evlenmiş çocukları olmuş özeniyorum yemin ederim özeniyorum kıskanıyorum benim bu hayat yüzüme gülmeyecek mi mesela ben anne olamayacak mıyım neden benim hayatım böyle psikolojim bozuldu ya sosyal medyadan birileri ile konuşuyorum ama kiminle konuşsam dertleri farklı kimse ciddi değil bıktım artık

Bu hayatta hiçbir şeyi başaramadım ciddi anlamda bunalımdayım benim diğerlerinden eksiğim ne neden elimi neye atsam kuruyor neden?