Evcil hayvan seviyorsanız kendiniz de sahiplene bilirsiniz sokaktan. Zaten her yer tatlış canlarla dolu hepsinin bizim olma şansı da yok. Güzel bir hatıra olur sizin için onun varlığı.
Evet ben de öyle düşünüyorum, ne olursa nerde olursa olsun huzurlu bir yuvası, rahat bir uykusu bir de yemeyi olsun benim içim rahat eder. Ama o da sizi unutmayacak, kurt köpeklerinin hafızası iyidir.
Alışma gidince üzülürsün diye demiş nesini anlamadın bunun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle ama benim ona baktigimi ve o kadar cok ilgilendigimi gormuyor nerden anladi alistigimi onu merak ettim. Yoksa alistim bile ise yarim saat erken gelip mamasini verip herseyi ile ilgileniyorum yarim saat gec cikiyorum hatta onu eve bile goturmek istiyorum yalniz basina korkmasin diye ama patronum bu denli ilgilendigimj gormuyordu nerden anladida uyardi beni onu merak etti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani bakımını yaptıktan sonra başkasına hediyye edecektir belki.
Oyle maalesef gelen misafirleride zaten asıl sahipleriydi 😔
Evcil hayvan seviyorsanız kendiniz de sahiplene bilirsiniz sokaktan. Zaten her yer tatlış canlarla dolu hepsinin bizim olma şansı da yok. Güzel bir hatıra olur sizin için onun varlığı.
Zaten var 3 tane kedim çalıştığım yerde kimse bakimini ustlenmeyince ben ustlendim o surecte alistim cok sevdim
Ne güzel işte🤗❤️❤️❤️
Oyle gercekten guzel oldu bana arkadasta oldu 1 ay sonra gidicek biraz üzülücem ama enazindan yuvasi olucak🙂
Evet ben de öyle düşünüyorum, ne olursa nerde olursa olsun huzurlu bir yuvası, rahat bir uykusu bir de yemeyi olsun benim içim rahat eder. Ama o da sizi unutmayacak, kurt köpeklerinin hafızası iyidir.
Tebessüm ettirdi yazdiginiz. Insallah unutmaz bende onu unutmiyicam. 🙂😇
İnşallah. Hep yüzünüz gülsün!🤗❤️🌼
Alışma gidince üzülürsün diye demiş nesini anlamadın bunun
Oyle ama benim ona baktigimi ve o kadar cok ilgilendigimi gormuyor nerden anladi alistigimi onu merak ettim. Yoksa alistim bile ise yarim saat erken gelip mamasini verip herseyi ile ilgileniyorum yarim saat gec cikiyorum hatta onu eve bile goturmek istiyorum yalniz basina korkmasin diye ama patronum bu denli ilgilendigimj gormuyordu nerden anladida uyardi beni onu merak etti.
Ettim
Neden olcak cok sevdin belliki
Evet sevdim ama işe bile yarim saat erken gelip yarim saat gec cikiyorum. Erkenden gelip oynuyorum mamasini veriyorum herseyi ile ilgileniyorum