Malum ülkemizde bir sürü Atatürk düşmanı var, hükümet sayesinde rahat rahat da konusup kusabiliyorlar nefretlerini, yetkiniz olsa onlara ne yapmak isterdiniz
Orta Çağda yaşamış İslam Alimi İbni Rüşt kadınların devlet dairelerine alınması gerektiğini, felsefe ile dinin bir bütün olduğunu harmanlanması gerektiğini ve kadınların mutlaka eğitim ve felsefe eğitimi almaları gerektiğini, dinin insan beynini sorgulamasını engellemediğini aksine daha çok sorgulanması gerektiğini belirttiği için dönemin müslüman tayfası tarafından dinden çıkmış din düşmanı olarak gösterildi, eserleri yasaklandı, II. Mahmut Osmanlı Devleti varken eğitime bir o kadar önem verdi kılık kıyafet kanunu getirdi, medenileşme yolunda önemli bir adım attı, gavur padişah ilan edildi. Atatürk aynı şekilde önemli inkılaplar yaptı sayısız bir şekilde hala bir kesim tarafından düşmanlık besleniyor. Birisi İslam Alimi, diğeri Osmanlı Padişahı ve İslam Halifesi bir diğeri günümüz Diyanet işlerini kurmuş, halkın dini şarlatanlardan değil gerçek hocalardan öğrenmesi gerektiğini belirten bir kişi, Cumhuriyetimizin kurucusu.. Ortak nokta ne biliyor musun? Bunlar dindar kesimler tarafından saygıyla anılır, sözde dinciler tarafından tepkiyle anılır. Ve hiç şaşmaz dinciler şeriatla yönetilmek isterler fakat kafir olarak gördüğü batı medeniyeti yasalarına sığınır ve güvenirler.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınları hiç anlamıyorum ya nasıl düşman olabilirler çok saçma
Cumhurbaşkanına hakaret eden kim olduğu belli olmayan insanlar nasıl bulunuyor ise, MERNIS dataları üzerinden yine sosyal medyada şeriatçıyız diyenleri tespit edip evlerine tebligat yollayarak.
Benim dinime saygı göstermeyene benim de saygım yok üzgünüm. Neyse ya ölünün arkasından konuşmayı sevmem, bu yüzden Atatürk hakkında konuşmamayı tercih ederim. Gündemimiz Atatürkçüler ve aşırı dinci olup dini kötü yönde kullananlar.
Yoo aynı kişiden bahsediyoruz. Delilleriyle gösterebilirim. Hatta Atatürk ün yazmış olduğu bir kitap var bu kitapla okullarda eğitim de verildi. O kitapta Kuran ı Kerim; Muhammed in uydurarak yazmış olduğu kitap diye geçer. Atatürk bir konuşmasında da gökten indiği sanılan kitap diye bahseder Kuran için. Kendisi Mustafa isminden hiç hoşlanmazdı Mustafalar eşektir demiştir. Aynı zamanda Kemal değil de Kamal denmesini istemiştir. Camilerimiz ahır ve fuhuş yapılan mekanlara çevrilmiştir.
Benim zihinsel engelli bir tanıdığım vardı hiç bir zaman kendisine deli lakabını takmadık. Ona saygımızdan. Kişi kendine yakışanı yapar sende kendine yakışanı yapıyorsun işte lafım yok 😊
Kadir mısıroğlunun nesi seni etkiliyor ki halbuki adam kendi özgür hakkıyla düşüncelerini söylemiş o kadar. Sende burada kendi özgür hakkınla düşüncelerini söylüyorsun. Bu ne beni etkiler ne de bir başkasını. Haksız mıyım?
Ben burada Atatürk düşmanlığı yapmıyorum. Bildiğim bilgileri yazdım o kadar. Kinli bir insan da değilim. Umursamıyorum ve abartmıyorum. Sadece benim dinime saygısı olmayan birisine din konusunda bende saygı göstermiyorum. Ne yapayım, yapım bu, kısasa kısas severim 😄
En İyi Cevaplar