Ülkeyi kimlere emanet etmiş , adamlar rahat rahat sövüyor
en azından saygı duyacaksın , ülke laik bir ülke.
beğenmeyen neden gitmiyor? 🤔
Ülkeyi kimlere emanet etmiş , adamlar rahat rahat sövüyor
en azından saygı duyacaksın , ülke laik bir ülke.
beğenmeyen neden gitmiyor? 🤔
Açıkçası böyle biz karaktersiz birini dün ben de engelledim Atatürk'ü sevmiyormuş niye Atatürk'ü sevmediğini sorduğumda bana net bir açıklama yapamadı neymiş Osmanlı devletini yıkmış neymiş gökten inen kitaplara laf söylemiş halbuki ben hiçbir zaman duymadım ayrıca diyanet işleri başkanlığına Kur'an'da Mustafa Kemal atatürk'tür, aynı zamanda insanlara ibadet serbestliği getiren yaşama hakkını getiren atatürk'tür, zaten Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı önderlik yapmasaydı şu anda bu ülke çeşitli İtalyanlar Fransızlar İngilizler tarafından işgal edilmişti Burak'ın namaz kılmayı kafamızı çıkaramazdık bunu düşünmezler ama son dönemdeki Osmanlı devleti dedikleri padişahlar Türklere hep ihanet etmiştir gerçek Türk kanından gelen bir tane bile padişah son dönemlerde olmamıştır hepsi devşirmedir.
Atatürk düşmanları, genellikle Atatürk'ün yaptığı devrimleri, cumhuriyeti, laikliği, milliyetçiliği, çağdaşlığı ve bilimi reddeden, gerici, yobaz, cahil ve bağnaz kişilerdir. Onlar, Atatürk'e ve onun eserlerine hakaret ederek, tarihi çarpıtarak, yalan ve iftira atarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu ve gelişimini engellemeye çalışırlar. Bu nedenle, onlara karşı şu şekilde davranabilirsiniz:
Ayrıca şunu da hiçbir zaman unutma ki Atatürk döneminde de kapalı kadınlar vardı tesettürlü kadınlar vardı resimlerle de görüyoruz Atatürk hiçbir zaman dine karşı olmamıştır öyle olsaydı bu cahillerin söylediği gibi Osmanlı zamanından gelen ve özellikle de mimar Sinan'ın yaptığı eserleri yıkardı ama öyle bir şey yapmadı aksine sahip çıktı korudu.
Senin de dediğin gibi neden bu kadar Atatürk düşmanı var ben de bilmiyorum 2023 yılında ellerini aldıkları internet sayesinde sağdan soldan duydukları bilgilerle düşman kesiliyorlar bir kızım da fazla Kahraman yapıyor yani bizim ülkemizin bir ortası yok bir kısım lideri büyük sayıyoruz diğerini küçültüyoruz ama halbuki o dönemde neler yapmış yapması gerekeni yapmış mı ya da öyle gerekiyormuş diye düşünmek yerine yargılamayı tercih ediyorlar böyle insanları ciddiye almayacaksın hatta muhatap bile olmayacaksın kendi fikrinde boğulabilir
Beğeni için teşekkür ederim @besiktas256
çünkü baskiladiğiniz için kemalistlerin isidden bi farkı yok dayatiyorlar herkese seveceksin sevmek zorundasın kafası sevmeyene Türk değilsin vatan hainisin defol git bu ülkeden vs vs gibi laflar edip ayriştirdiklari için diğer sebep ise Atatürk'ün din ile ilgili düşünceleri yaptıkları yüzünden Türk olmak için illa Atatürk'ü sevmek zorunda değil kimse istemeyen sevmez ben Türk oğlu Türküm mesela ama açıkçası Atatürk'ü pek sevdiğim söylenemez sevmiyorum ancak kesinlikle saygısızlık etmem saygı duyarım sonuçta bu ülkeye katkıları da olmuş hizmet etmiş ama sevgimin olmadığını değiştirmez bu
Gidebilseler emin ol giderler zaten o çok ayrı meselede :D
ülkenin Atatürk düşmanı olmasının sebebi Atatürkü yanlış tanımaları ve bazı ge***kalı
insanların Atatürkü yanlış anlatmalarından oluşan bir tutum. Boşuna dememişler
atasını tanımayan it peşinde gezer şu an ülkenin halini görüyoruz ne yazık ki bu sözü
doğru çıkartıyor.
Türk’üm demeleri ayrı ironi zaten
Ben her iki tarafıda kabul etmiyorum hem Atatürkçü tarafı yani kemalistleri hemde Atatürk düşmanlarını çünkü her iki tarafta bu ülkede bana göre m*l... Çünkü Atatürkü sevenlerin hepsi dinsizliği savunuyor ve haliyle Atatürkü'de kötü temsil ediyor onu yanlış anlatıyor şimdi müslüman bir kişide bu sefer Atatürk düşmanı oluyor yani bu işte kemalistler gösterge düşmanlar izleyici.
sen iyi bir izlenim bırakmazsan Atamızı güzel bir şekilde anlatmazsan o zaman kusura bakma kendine düşman yetiştirirsin ben o yüzden bu ülkede taraflardan uzağım ben kendi halime bir insanım ne kimseye zararım olur nede kimsenin bana zararı olur.
Bu adamı yosi kohen diye adlandırma yaptılar halbuki öyle biri de yok attıkça atıyorlar. d yaşları kadar bütün siteleri dolaştım 1 saat boyunca kardeş harbi a shlak ordususunuz siz yalan dümen Atatürk düşmanlığı burdan geliyor kendi kendilerine gelin güvey olan terörist kuzum çocukları var
O çocukları.
Cevap
13Cevap
Cahil oldukları içindir..
Cumhuriyeti kuranlara saygı duymaları gerekirken maalesef so yıllarda keşke yunan galip gelseydi diyen zihniyeti Dini kullanarak gelen intikam alircasina ataturkun adını bile anmayanlar gün gelip gidecekler
Kimse chp gibi putlaştıran onu kutsal bir varlık gibi sunanlara bir şey demiyor zaten, ayrıca sevip sevmemek kişinin insiyatifi, Türküm demek için onu sevmeye gerekte yok
Sevip sevmemek size kalmış bak detayda ne yazıyor
“ en azından saygı duyacaksın “
Sevmiyorsan sövemezsin.
Demokrasi özgürlük diye yapmadıkları hainlik kalmadı ülkede
Arap toplumuna bu denli aşık bir millet görmedim. İlla ki bunlar da geçecek.
Yok geçmez
Cahil olduklari icin. Birisi geliyor, bir seyler sacmaliyor bunlarda inaniyor iste.
Adı üstünde düşman. Düşmanın hiç yaptıkları şeyler işine gelir mi ki?
Atam maalesef hainleri temizlemeye pek vakti olmadı. Onun bunun çocukları türeyip, türedikçe hadsizleştiler. Bunların hepsi halk düşmanı, vatan hainidir.
belki de keşke yunanlılar galip gelseydi diyecek kadar zavallılardır
Kendi beyinleri olmadığı için aileleri ve çevreleri ne söylese onu doğru kabul ettikleri için
Bu sövenlerin acaba annesi cinsel ticari faaliyetler içerisinde olabilir mi?
Onlar da tam tersini soruyor. Bu ulkede Atatürk'ü seven neden bu kadar müslüman var diye.
Dedemiz savasip şehit olmuş niye biz gidiyoruz siz gidin
Sitede söven görmedim hic
Niye hayatınız buradan ibaret sadece? 😃
Burasi icin konustum. Sosyal medyada da soven gormedim.
Telegrama gir ve 10 Kasım için yazılanlara bak lütfen.
Telegram gibi yerlerde sadece buna takilmana sasirdim. Neleri var. Gruplara girmem goz ucuyla bile bakmam.
O yeterliydi
Neyse
Ataturk dusmani degilim ama cok buyutuluyor
Büyütülsün
Hak ediyor.
Başka kim büyütülecek?
Bilmemki. Hickimsenin buyutulmesine gerek yok
Tek sebebi kıskançlık.
Çünki kendileri bir b*k diyiler
Özellikle akapeliler
Milletin ağzı torba değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?