Diğer Peder komşunun karısı ile olmuş adam dayak atmış siz olsanız ne yapardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Komşunun yolculukta olduğu sırada eşi ile olmuş ve adam yakalamış sadece dayak atmış kapatmış konuyu sizce normal mi bu durum? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncellll soruuuu Peder komşunun karısı ile olmuş adam dayak atmış siz olsanız ne yapardınız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Adamı döver, karısına bir turda ben binerim.😂Kimse babamı dövemez. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha öyle diyorsun yani ama adam haklı baban haksiz ise Yorumla MyColorDark +1 yıl Fark etmez, haksız da olsa babama kimse el kaldıramaz. Adamı ikiye katlarim😈 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun da karşıdaki adam ya seni ikiye katlar ise 😀 MMA sporu yapan biri çıkarsa ya 😀 Yorumla MyColorDark +1 yıl Herkesin bir kurşunluk cani var, gözümün kesmedigini kevgire çeviririm 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😀 o da doğru silah çıktı mertlik bozuldu 😀 yapma yanariz reis biri duyar gerçek zanneder yerin kulağı yok ama telefonların var Yorumla MyColorDark +1 yıl Dovus sporcusunun sanatı silah sayılıyor. Bir başkasının ona silah kullanması nefsi müdafaadır. La duyan duysun salla😂 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Başka bir şey yapmamış adam onabak sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öylede ne bilim dayak yetiyor mu bu durumda hayletdayi +1 yıl Seyini kese adam Soran +1 yıl Olmamış bir şey hayletdayi +1 yıl İyi
İslamicWarrior Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Beline kuvvet 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla Soran +1 yıl İskamic kişi neden öyle dedin Yorumla İslamicWarrior +1 yıl Pederin yaş 70 iş bitmemiş demekki helal olsun diyorun. Yorumla İslamicWarrior +1 yıl diyorum Yorumla Soran +1 yıl O yaşta değil kanka genç daha ki Yorumla Soran +1 yıl İstek attım kabul etsene yazım sana mesaj Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ayni binadami 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aynı sokakta karşılıklı bina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annen duymadmi Yorumla Soran +1 yıl O konu farklı biraz dm gel gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çktm Yorumla Soran +1 yıl Attım istek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adamı döver, karısına bir turda ben binerim.😂
Kimse babamı dövemez.
Ahaha öyle diyorsun yani ama adam haklı baban haksiz ise
Fark etmez, haksız da olsa babama kimse el kaldıramaz. Adamı ikiye katlarim😈
Diyorsun da karşıdaki adam ya seni ikiye katlar ise 😀 MMA sporu yapan biri çıkarsa ya 😀
Herkesin bir kurşunluk cani var, gözümün kesmedigini kevgire çeviririm 😂
😀 o da doğru silah çıktı mertlik bozuldu 😀 yapma yanariz reis biri duyar gerçek zanneder yerin kulağı yok ama telefonların var
Dovus sporcusunun sanatı silah sayılıyor. Bir başkasının ona silah kullanması nefsi müdafaadır. La duyan duysun salla😂
Başka bir şey yapmamış adam onabak sen
Öylede ne bilim dayak yetiyor mu bu durumda
Seyini kese adam
Olmamış bir şey
İyi
Beline kuvvet
Diyorsun
İskamic kişi neden öyle dedin
Pederin yaş 70 iş bitmemiş demekki helal olsun diyorun.
diyorum
O yaşta değil kanka genç daha ki
İstek attım kabul etsene yazım sana mesaj
Ayni binadami
Hayır aynı sokakta karşılıklı bina
Annen duymadmi
O konu farklı biraz dm gel gizliden çık
Çktm
Attım istek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!