Akıl almaz olayın adresi İstanbul Gaziosmanpaşa. Aslında iki komşu gürültüden dolayı kavgalıydı. Deniz Kocaboğa’nın iddiasına göre, “Güvenlik beni arayıp gürültü yaptığımıza dair şikayet olduğunu söylüyordu. Bende bir daha aramayın dedim. O günden sonra ilginç olaylar yaşamaya başladık."
Aile kapılarını açtığında, kırık çiğ yumurta gördü ama kimin yaptığı belli değildi. Bu sebepten dolayı aile evin dış kapısına güvenlik kamerası takmaya karar verdi. İşte ne olduysa o kameradan sonra oldu. Görüntüleri izleyen aile şaşkına döndü. Çiğ yumurtayı atan, ayakkabısına kimyasal madde döken ve bebek arabasını pisleyen kişi alt komşusu çıktı.
Kocaboğa, “Bebek arabasına 2 kere saldırı gerçekleştirdi. Bir defasında dışkı atılmıştı” dedi. Öte yandan aile kabusları olan komşundan şikayetçi oldu.
Valla seni sırf gündemden haber olim diye takibe aldım seol var ol 😃 Ve Allah aşkına bu tür rahatsız sorunlu insanlar bana bulaşmasın nolur ya valla ugraşamam Ve bizim komşularımız eyle hoşlar yemek desen var tatlı desen var 5 gündür internet yoktu yan komşu internetini verdiBu konuda şanslıyım
Ben de teşekkür ederim 🌼 Cidden güzel soruların var Bazen kıyamet kopuyor bi olayla ilgili hiç haberim olmuyor millet nasıl haberin olmaz nasıl duymazsın diye konuşup durunca yetti gari dedim ksjd
Bende de var öyle bı manyak ev sahibinin oğlu olur kendisi kaçta uyuyup uyandığımizdan tut herşeye karışıyordu haddini bildirdim gittim huzur ve sükunu bozmaktan şikayet ettim bide maliye Bakanlığı'na şikayet ettim onlar deliyse ben onlardan deliyim
Sansar teyze bu her binada var bunlardan.. bahçede arabayı yıkadım bile bile üstüne halı serpti 1. kattan lanet kadın.. pıyanoya merak sardı çalamıyorda sırf bınaya ezıyet yemın edıyorum
Ya yok lanet evlenmedı ondan böyle 45 yaş üstü hayır alan edende yok. Mahalle bakkalı tevfık abıye rıca ettık abi al şunu basımızdan evlen bak sende bakarsın 50 yaşındasın filan Oda yemedi anasını satayım
Kadınlar bellı yaşa kadar evlenemesse sinir stres yapar gergın olur aksı olur Buda bu tarz ıste bak bu evlensın 2 ay sonra pamuk olur… palyaço gıbı dolaşır gülerek etrafta
Dün akşam arkadaşlar falan geldi baya ses yaptık özür filan diledim sabah da pazara arabam ile bırkatım anlaştık teyzecikle anlayışsız komşuda çok sıkıntı