Yurdumuzun, bağımsızlığımızın ve istiklalimizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk denildiğinde neler hissediyorsunuz? Bakıyorum da Türkiye'de ben Türk'üm diye geçinip Atatürk'ü sevmeyenler var yazıklar olsun onlara, bir insan tarihini ve atasını tanımazsa geleceğini göremez ve yok olup gitmeye mahkumdur. Atatürk hakkında neler düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılBüyük devrimcidir kendisi, ilim ilim ilim defalarca bunu söylemiştir. Rasyonelisttir kendisi. Aslında her insanın böyle olması gerekir kolay kolay kanmamalıyız herşeye. Sorgulayıcıydı. Din konusunda ritüelliğe karşıydı ve haklıda. Dinin belirli bir giysisi yoktur o yüzden kıyafet devrimi yapmıştır. Türkçe ana dilimiz olmuştur. Çünkü biz Türküz. Bunun yanı sıra ırkçı değildi. Dersim olaylarını bilirsin tamamen emperyalist güçler gaza getirdi ve mecburi bir şekilde Atatürk'ün emriyle katliam değil ama olması gerekti bir çok Dersimli kurşunlandı. Çünkü hiç yoktan bir sebeple bir güç gelir şöyle der '' Eee siz de böyle böyle yapın tavrınızı koyun '' işte bu gazla bir ülke kaosa sürüklenebiliyor. Bu yüzden Dersimliler siz iyisiniz ama geçmiştekiler Emperyalist güçler ile galeyanaza geldiniz. Atatürkün stratejiside iyiydi şimdi çıkıp şunu diyenler var orda askerlerimiz savaştı Atatürk değil. Peki iyi bir strateji olmasaydı o askerler **k yolunada gidebilirdi? Bu yüzden Atatürk'ün stratejisinede teşekkür etmek lazım askerlerin bu stratejiye uyumunada. Gerçekten zeki birisiydi kuldan değil yaratıcıdan korkardı.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın, özellikle son cümlen noktayı koymuş :) Helal olsun :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Fidel Castro gibi devrimcilerde Atatürk'ün stratejilerini örnek almıştır :)
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/RbLjlj.jpg
Bir adamdan fazlası...145 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun tek kelimeyle... Herşeyi özetleyen cevap...
EİG ! :) - +1 yıl
Teşekkür ederim ;)
- +1 yıl
Küfür kemalizmin ideolojik bağı sanırım.
Eksi verdim çünkü. metin çpocukça.
Türk oğlu Türk üm.
Atam Fatih Sultan Mehmet Han.
Yazdığının hepsine verecek cevabım var fakat zaman israfı.
Propaganga ahmakları yönetme sanatıdır.
Içini iyi bilmediğiniz şeyin savunucu veya taraftarı olmayın. - +1 yıl
Padişahların analarına bakın ne kadar Türk olduklarını anlayın...
I. Murat'In annesi Bizanslı Horofira, yani Nilüfer hatun...
bullet
Yıldırım Bayezid'in annesi Bulgar Marya, yani Gülçiçek hatun...
bullet
Çelebi Mehmet'in annesi Bulgar Olga hatun...
bullet
II. Murat'ın annesi Veronika,
bullet
Fatih sultan'ın annesi Sırp Despina, yani Hüma hatun,
Ondan sonrada Atatürke dil uzatın.. Bu deyyuslar Türk olmadığı gibi Halifelik ayağı ile hem İslama hemde Türklüğe en büyük kötülüğü yapmışlardı... Keşke cami yapacakalrına ilim irfan yuvaları yapabilselerdi.. Fakat İslam adı altında haremde Hurilerle vakit geçirip, Yahudi , Rum ve Ermeni vezirler ile koskaca bir İmparotorluğu sadece soygunlar için kullanmışlar... Ne yazık ki o Rum , Ermeni ve Yahudi tohumlarından kurtulamadık..
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk hakkında sayfalarca bir şeyler yazabilirim. Sadece şimdilik söyleyebileceğim inanılmaz zeki bir insan zekasıyla herkese örnek olabilecek biri bu tabi benim görüşüm. Ayrıca Türk'üm diye geçinip Atatürk'ü sevmeyenler var demişsin bence bu kadar tahammülsüz olma Allah'ı sevmeyenler var ya da peygamberleri sevmeyenler bile var. Bu bana tanrılaştırma olarak geliyor. Herkesin doğrusu/doğruları başkasına yanlış gelebilir. He sevmeyenin de bence saygı göstermesi şarttır.
42 Yorumla- +1 yıl
İşin kötü yanı onlar svmeyi bırak, saygı da göstermiyorlar. Tanrılaştırma diyenler kendilerini kandırır elbette Rabb'imizn yeri ayrı Ata'mızın yeri ayrı, Peygamber efendimizin yeri ayrıdır. Fakat üzerinde yaşadığımız toprakları önce ALLAH'a sonra da Atatürk'e borçlu olduğumuzu unutmamak gerekir.
- +1 yıl
Herkes laik düzeni sevmediği için yaptıklarını yanlış bulabilir. Kimi komünist yönetim ister kimi şeriat bu da fikir ayrılıklarına sebep olur Cumhuriyeti Atatürk kurduğu için onu da sevmeyenler olabilir bu gayet normal bir şey. Saygısızlık edeni, küfür edeni insan yerine koyup konuşmam bile zaten. İnsanın ön yargılarından kurtulup öyle tartışması lazım her konuyu.
Boğazım da bir düğüm yutkunsam da gitmez adı geçer , tüylerim ürperir... bir insan nasıl bu kadar cesur , nasıl bu kadar fedakar olabilir ki... ilk ögretmenim , vatamını kurtaranım.. şimdi rahat bir şekilde yaşıyorsam O ve askerlerine hamd'olsun...
81 Yorumla- +1 yıl
Harikasın helal olsun :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbirşey hissetmiyorum ölmüş gitmiş adam işte. 100 sene oluyo neredeyse öleli hala atatürk de atatürk. hala orda burada heykeller bilmem neler. vatan sevgisi atatürk sevgisi ile orantılı değil. atatürkü sevmeyen biriside sizden cok daha fazla sevebılır vatanını bayragını.
türk milleti tarihinin hiçbir döneminde esaret altında yasamadı ki o olmasaydı oyle olurdu boyle olurdu diyorsunuz. ataturkun kendısı bıle kendısını degıl devamlı turk mılletını turk askerını övmüş ama siz komple bir ülkeye bir millete ait olan bir başarıyı tek bir şahsın üzerine yığıyorsunuz. bu yaptıgınız canakkalede 15 yaşında şehit düşün kendılerıne turku yakılan çocuklara hakszlıktır. varıyla yoguyla savaşan türk analarına haksızlıktır.
ayrıca eleştirilecek birçok yanlışı da yok değil atatürkün. neticede kendısı dıktatördü ve bugun bıle görüşleri sorgulanmadan kabul edilmelidir. bgun bıle heykelıne dokunmak dahı suç.
biz türk milletiyiz bizim tarıhımız turkıye cumhurıyetınden coook daha oncelere dayanıyor onları ne kadar bılıyoruz.
hala ilkokul çocugu gıbı tekerleme şiirlerden konuşuyoruz tarihi
ataturk yoktu
düşman çoktu
ataturk geldi
düşmanı yendi
olay bundan ıbaretmiş sanki adeta
kimse mükemmel değil. kimse kimseyi sevmek zorunda da değil.
ufak beyinli birilerinin gelip burada alışılagelmiş "ataturk olmasa baban kım olurdu bılınmezdi" tarzında yorum yapmasınıda kendı valıdelerının hafifmeşrepliğine veriyorum63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlperencilikmis turancilikmis bununla ne alaka
- +1 yıl
Son cümleye koptum shjahs
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yahudi boku, siyonistlerin başkanına ''ATATÜRK ORTA DOĞU İLE İLGİLİ SÖMÜRÜ PLANLARIMIZI 100 YIL GERİYE GÖTÜRDÜ '' dedirten büyük devlet adamı, büyük usta ve büyük Türk.. Çünki birileri Türkiyeyi 2023 de tayin ettikleri yarı memurları ile imha edecekler..
Atatürk 2 nci dünya harbinde ünlü ABD li Atlantik ve Pasafik kuvvetleri komutanlarına ışık olduğu itiraf edilen büyük asker, büyük komutan..
Din ucubelerinin hastalıklı beyinlerini akıtan ve iğrenç çanaklarını kıran asrın bilim adamı..
Sözün kısası her kadının doğuramayacağı adam gibi adam..
Onu karalamaya çalışan tüm aşağılık insan müsveddelerinin Allah bin türlü belasını versin..33 Yorumla- +1 yıl
Hocam süpersiniz takdir ediyorum sizi :)
- +1 yıl
Fakat ne yazık ki şu anda tüm okullarda çocuklar onun önder kişiliğini öğrenmeden din düşmanı olarak öğrenmekteler... Çünkü Yahudi siyonist köpekler onu hala sömürü dünyası için büyük tehlike olarak görmekteler.. Bunun için de para karşılığı yarattığı sakalının her teline köpeklerin edeceği sahtekar şeyhler yaratarak emin adımlar ile yürümekteler... İçimi de en çok acıtan onun vatan kurtaran , cumhuriyeti kuran ordusu bu hain tuzağın baş aktörleri olmuş gibiler...
- +1 yıl
Amin cümlemizden
+1 yılAtatürk için söylenecek pek bir şey yok. Tarihin akışını değiştiren bir insan için, onun emanetini koruyamayan gençlik yorum yapamaz bence. Buna bende dahilim.
Bazı arkadaşlarımız "Atatürk benim atam değil" demiş, Saygı duyuyorum ama aynı saygıyı onlardan da bekliyorum.
Benim Atama sen iftira atıp "keş, alkolik, günahkar" dersen, ben senin Ata olarak kabul ettiğin insana iftira atmam ama gerçekleri söylerim. Senin Atan zina dan olma yani veled-i zina!!! Benim Atam içki içiyordu ve sigara kullanıyordu ama senin Ata dediğin insanlar ülkeyi terk edip kaçtığı zaman ATATÜRK bu toprakları kazandı tekrar.
Ben Türk değilim ama benim dedelerim bu toprak için kan dökmüşler ve gözlerini kırpmadan ölüme koşmuşlar. Dedelerime ve bütün şehitlerimize Yüce ALLAH'tan rahmet diliyorum ve bu sözü gururla, göğsüm kabararak söylüyorum. Ne mutlu "Türk'üm" diyene!!!42 Yorumla- +1 yıl
@Özder
ALLAH büyük kardeşim. Onlar bize budist, ateist dese de biz ALLAH'a ve onun ilahi adaletine inanıyoruz. Tabii ki toplanmalı ve birlik olmalıyız Atatürk Gençliği olarak. Vatan toprağına canım feda!!!
+1 yılVatan Atatürkle mi oluyormuş? sırf başında ki sarığı çıkartmadı diye ne dedeleri astırdı o adam doğru ya okadar insanı yakan hitlerin bile esintiler aldığı kişi artık ne denir bilemem bir gecede bütün türkiyeyi cahil yapan insan harf inklabıyla.. yıllardır cinler değişik harfler kullanıyorlar onlar geri kalmadı. kuran yazılıyordu o harflerle değilmi kalkması lazım tabi tabi. olmasaydı ne mi olurdu daha iyi bir durumda olurduk öyle bir pazarlık yapmışki hala daha bir halt yapamıyoruz türkiye adam olamadı bir türlü.. ucak bile uçurmamış bu adam ya engel olmuş. vatanı bir adama bağlıyorsanız Fatih sultan mehmet e yaptığımız hain likleri düşünün Ayasofyayı müze yaptılar vakfını saymadılar gavurlar gelip ayak üstü ibadet ediyor papa dahil ülkeyi sattınız ya ülke mi kaldı. bir insanın hakkında bu kadar şahibe varsa bir kananlar vardı bir gerçekleri görenler sizde o saf insanlardansınız artık belkide bilinçli saf ayaklarına yatıyorsunuz görüşünüz aynı...
41 Yorumla- +1 yıl
asıl vatan haini sensin arkadaşım bu millet türkçe ezan okunsun anamızın bacımızın kafası açılsın uyuşturucu içki rahatlıkla tüketilsin diye şehit olmadı ilk güzellik yarışmasını kızlarımızı kim soyun yolladı? içki masalarında kimler ülkeyi peşkeş çekti saçma bahanelerle savaşı kazandığımız hallede toprak kim dağıttı en kötü yönetim bile ülkede çif başlı yönetimden iyidir ikinci bir yönetim kurarak kim isyan etti? sizde at gözlüğü var diyecem ama o az gelir dağlamışlar gözlerinizi. bu ülkede benim dinim kemalizim diyen insanlar var onlara da deli dersiniz ateş olmayan yerden duman çıkmaz yeter sizi taşıdığımız bir defolun artık. @mehcab
+1 yılÖncelikle önyargılarından kurtul.
Her Türk sadece "Atatürk" ünvanı verilmiş birini sevmeyebilir.
Bir Türk olarak Türk'lerin Ata'sı diyeceğim birsi varsa bu Fatih Sultan Mehmet Han'dan başkası değildir.
Benim Ata diyeceğim insanın örf, adet ve töresiyle bana benzemesi lazım.
Sevmek zorunda mıyım? Hayır.
Aslında yazıklar olsun ki,
Kişiliğ, karakteri ve adamlıpı ile on numara olan insanlara sadece "senin gibi düşünmüyor" dite "yazıklar olsun" diyecek kadar çağdışı ve banalsın.
Türlerinin devamını sadece bu topraklarda sürdürebilen, geri kalmış bir kablenin son neslisiniz36 Yorumla- +1 yıl
@bekeyece teşekkür ederim
- +1 yıl
Asırlardır varlığımızı sürdürdü, cihana boyun eğdirdik... Ama öyle bir ana geldik ki kendi topraklarımız, Anadolu'muz elden gitti... Antep'te fransız köpekleri Aziz Kamil Ocak'ın annesine. tecavüz etti ve bu çocuk o yaşta annesini savunmayı bildi... Ordularımız terhis edildi, Batı Anadolu Yunanlılara, Akdeniz İtalyanlara, Doğu Anadolu Ermenilere ve İçbatı Anadolu da Fransızlara bırakıldı, Osmanlı başkenti İstanbul'u da İngilizler almıştı...
İşte o anda öyle bir lider. geldi ki tüm bu zulümlere, eziyete, milletimizin çektiği çilelere son verdi. Üstelik onun kahramanlığı topunda tüfeğinde değil cesaretinde ve ileri görüşlülüğündeydi...
ATATÜRK'ü seviyorum ve "banal" olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Gerek ilk nesil gerek son nesil ama yaşadığımız topraklardaki nesli devam ettiren de GAZİ MUSTAFA KEMAL'dir... Anlatabildim mi? - +1 yıl
Çok boşsun orayı kurtardı burayı kurtardı yazmışsın.
Hayır hepsini benim dedem ve silah arkadaşları kurtardı.
Ve bu uğurda şehit olanlardan.
Eğer bu topraklarda yaşadığımız için şükredeceksek Atatürk e değil onu yetiştiren Osmanlı ya ve Abdülhamit'e şükretmeliyiz.
Kendisi hakkında söylenecek bin tane söz var ama susuyorum.
Özel hayat diye eleltirmiyorum;
Yoksa vedat'tan girer, çocuklarla içtiği biradan devam eder, caroline yazdığı mektuplardan çıkarım. - +1 yıl
Sadece o vatan içün çarpıştı sandığın adamın tamamı Türk batı trakya için sözlerini okumanı tavsiye ederim.
Zira M. Kemal Atatürk, 15 Ocak 1923 tarihinde Izmit’te gazetecilere şu sözleri söylemişti:
“Bana göre Batı Trakya’nın bize geçmesi zaaftır. Orasını elde tutmak için sarf olunacak kuvvet oradan elde edilecek istifadeye tekabül etmez. Anavatanın selameti için Batı Trakya’dan vazgeçmemiz gerekir. Sorunun gerçek hal çaresi, burasını Yunanistan’a bırakmaktır.”
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir asker ve bu ülkede yaşamış, vatanını düşünen tek siyasetçi! Koltuk adamı değil! Koltuk, onun adamı! Gerek bir Osmanlı nazırı iken gerekse Reis-i Cumhur iken...
Ki bu anlattıklarım devede kulak bile değildir Ulu Önderimizi tanımlamak için.
Saygıyla anıyoruz...42 Yorumla- +1 yıl
Öldüğü güne kadar cumhurbaşkanı koltuğuna oturmak için vumhuriyet kaç kez seçim yaptı?
- +1 yıl
Sen de yoktan bu vatanın kurulmasına öncülük et ve 77 etnik kökeni tek vücut haline getir ondan sonra çık ölünceye kadar otur Cumhurbaşkanlığı makamında! Mustafa Kemal Atatürk, elinde halife olma ve saltanat kurma imkanı varken bile bunları elinin tersiyle itmiş biridir. Senin efendin (Kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz!) kim ki 7 düvele karşı bir zafer kazanmış? 77 etnik kökeni ayrıştırmak yerine tek bir beden haline getirmiş? Sen anca bu açılım masallarıyla uyursun köşeye kıvrılıp. Hadi sana iyi geceler!
Atatürk ü sevmeyen bariz vatan hainidir. Akp nin pk dan daha tehlikeli bir teror orgutu oldugunu tum vicdanimla rahatca soyleyebilirim. Atatürk ün tabularini yikmak ve Atatürk çü gençliği bitirmektir misyon ve vizyonlari. Ama bilmedikleri bir miras var Atatmizdan bize Gençliğe hitabedir o da. Peşindeyiz, izindeyiz atam. Suskun bekleyişteyiz. Ya istiklal ya ölüm çanları çaldıgım damarlarimizda ki asil kanla savasıcaz. Atatürk ün askeri olmaktan gurur duyuyorum. Ne Mutlu Türküm diyene!
51 Yorumla- +1 yıl
Eklemek istedim bandirmali kardesim seninle o kadar cok gurur duydum ki o kadar bos bir jenerasyon yetisiyo ki bir an utandim da kendimden yani bu kadar bos muhabbetlerin olsugu yerde tokat givi bir yorum atip beni benim gibileri ayilttigin icin tesekkurederim sana tum kalbimle samimiyetimle sotluyorum. Harika bir kardesimizsin yani cok guzel bir tokatti. Allah senden razi olsun senin gibiler basimizdan eksik olmasin saygilar...
+1 yılAnlamak için tarih felsefe din bilmek gerekmiz, herşey açık 1924 içki maddesi kaldırıldı 1924 medreseler kapatıldı 1924 hilafet kaldırıldı halen kan durmuyor 1925 Dergah ve türbeler kapatıldı 1925 şapka kanunu çıktı islamı temsil eden herkez asıldı dini terimleri kullanmak dahi yasak 1928 Arapça yani kuran yasaklandı 1928 devletin dini islamdır ibaresi kaldırıldı 1930 genelevi kanunu 1932 ezan türkçe oldu 1937 laiklik ilkesi anayasaya girdi 1937 soy adı kanunu çıktı milyonlarca ermeni gizlendi türk oldu? ve herkes biliyoki atatürk bir numaralı Masondu.
10 YorumlaBu toprakların gördüğü en medeni lider. Ülkemizin en büyük aydınlanma neferi, ruhani tüccarların, ilkelliğin, cahilliğin düşmanı.
"Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz."
en sevdiğim cümlelerinden biri32 Yorumla- +1 yıl
Bu sözü çok yanlış anlayan var. Atatürk aslında inançsız birisi değildi gerçi inancı bizi ilgilendirmez. Hayatta en önemli şey insan olduğumuzun bilincinde olmalıyız heh işte tam olarak demek istediğide budur Atatürk'ün. Fikirler kurşun geçirmez.
Bagimsizligi sagladiktan sonra keske verdigi sözleri de tutsaydi,
katliamlar yapmasaydi
övgüler dizebilirdim
bu yüzden bahsedebilecegim yegane sey beklentinize karsin vatani isgalden kurtarmakta sergiledigi basarili liderlik.70 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatmak için bir çok şey söyleyebilirim buraya hatta destan yazarım.
Ama her ne kadar şey yazsam da biliyorum ki kelimeler kifayetsiz kalır. O yüzden onu unutturmaya çalışan andavallar geri kafalılar unutturamayacaklar.
Benim kanım Türk kanı ise Atalarımın yolundan gitmeye onları yüceltmeye, bu ülkenin geleceği uğruna bu yolda gerekirse can vermeye hazırım.10 Yorumla
+1 yılGökyüzü.. özgürlük... ilim... istikbal göklerdedir.. kısacası atam.. yolunu izlediğim ulu önder
31 Yorumla- +1 yıl
+1 :))
Kâfir in önden gideni şu an cehennemde cirit atıyor benim atam 571 de doğdu
1211 Yorumla- +1 yıl
Ya bir git Allah aşkına ya. Element uydurma bir taraflarından. Ne taraftan çamur atacağınızı şaşırdınız artık. Siz Kuran-ı Kerim'i gerektiği gibi okusaydınız dininizi Nutuk'u okusaydınız Atatürk'ü tanırdınız. Boşuna dememişler cahille tartışmaya girme yenik düşersin diye. Yenildim kabul :))))
- +1 yıl
Helal sana @electro80
+1 yılSevmeyenlere inat onu seviyorum o yer yuzundeki en buyuk komutan ve lider mekani cennet olsun profil resmimde sevmeyenlere kapak olsun
34 Yorumla- +1 yıl
Gecen hafta dogdugu eve gittim o kadar dutgulandimki oturdum yarim saat agladim orda ne zor sartlarla bu vani kurtarmis ama biz hiz bir zaman ona layik olamiyoruz yaziklar olsun bize
- +1 yıl
Ne mutlu size ki bunun bilincini kavramışsınız takdir ediyorum :) profil resminiz de harika :)
- +1 yıl
Tesekurler ;))
- +1 yıl
batı trakya hakkındaki fikrini bilseydin keşke
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCephede askerleri ile birlikte savaşan hatta göğsündeki bir saat sayesinde hayatta
kalan yeri geldiğinde ben Size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum diyen cepheden cepheye koşan tarihin gördüğü en büyük komutan toprağı bol mekanı cennet olsun13 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon l*n sen adam müslüman savaşta cephede namaz kılıyor
- +1 yıl
😆
2000 karaktere sığdıramam.. Sadece şunu diyebilirim ki görmeden özlediğim, sevdiğim, hayranlık duyduğum tek insan. Onunla ilgili bir cümle duymak, rastgele sevdiği türkülerden birini dinlemek bile gözlerimin dolması için yeterli.
10 Yorumla
+1 yılDünya onun zekasına hayranken kendi milletinden çürüklerin çıkması içler acısı...
72 Yorumla- +1 yıl
@Özder eyvallah kardeşim malesef...
+1 yılAlimleri katleden tevhidi tedrisat kanununu cikaran harf inkilabi yapip butun milli ve manevi degerlerimizi kaybetmemize visile olan sebeb olan sapka talmayanlar icin seyyar mahkemeler kurdurup idam ettiren bir insan nasil sevilir bana soyler misin
45 Yorumla- +1 yıl
"Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak...
Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor. İkinciler onların yerine geçiyor...
Fakat, ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?
Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M. Kemal ATATÜRK
bu sözlerin sahibi bir insanda bahsediyorsun ağzını topla... - +1 yıl
Tarihte hicbir zaman bazi gercekleri okuyamazsin goremezsin kardesim bazi seyler nesilden nesioe aktarilir merak etme yarin yevmi kiyamette hersey ortaya cikacak sizde kafani vuracak biseyler arayacaksiniz ama is isten gecmis olacak tamam ataturk turkiye icin birseyler yapmis olabilir ama bunlari yapti diye de gerceklerden vaz gecmemek lazim diye dusunuyorum
- +1 yıl
Tarihte fasist ve dikdator gormek istiyorsaniz bahsettiginiz kisiyi arastirin tarafsiz olarak
+1 yılBu ülkeye adam gibi biri değil ATAM gibi biri lazım derim.!
62 Yorumla- +1 yıl
Atanın adam gbi olmadığını mı söylüyorsun?
- +1 yıl
Oncelikle eksileyenlerin zoru var anlıyorum..! Hayır Ata zaten başka birşeydi bir adamdan daha fazlası yani sen yanlış anladın sanırım.
+1 yılYuce ALLAH ömrümden alip Atam'a versin ondan bin kere razi olsun , yunan tohumu serefizler sevmeyebilirler hic umrumda degil ATATURK u sevmek beyin ister
61 YorumlaBizler iyi biliyoruzda çoğuna ismi bile korku veriyor.
40 Yorumla
+1 yılYüksek takdirimi ve respect imi aldigi
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE cümlesi.20 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim atam Fatih Sultan Mehmet'tir. Atatürk ü de sevmem.
61 Yorumla Güneş her sabah yeniden doğar... sonuna kadar K. ATATÜRK
51 Yorumla- +1 yıl
Doğ Ey Güneş Erit Taştan Adamı. : )
Dersim katliaminin emrini veren kisi geliyor aklıma Mustafa Kemal denilince..
03 Yorumla- +1 yıl
İngiliz talimatı ile baş kaldıran Ermeni dönmesi deyyusları temizlediği için mi? Git orada ki gerçek Alevi dedelerinden olayların doğrusunu öğren sonra konuş... Şu anda da PKK demek Ermeni dönmesi terörü demek.. Sakık köpeği itşraf etti ya babasının Ermeni olduğunu... Tüm Türk adı kullanan gizli emelleri olan dönmelerin anasını sülalesini...
+1 yılVatanım kadar severim. Öyle babamdan daha çok ya da tapacak şekilde de sevmem. Şuam Atatürk yaşasaydı oda bunu dilerdi hiç şüphesiz
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca soruyu soran arkadaş seni de kınıyorum
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam KING yaa daha ne diyeyim ki? ;)
42 Yorumla- +1 yıl
:)) Evet KING olmayı sonuna kadar hak edecek bir insan katılıyorum :))
- +1 yıl
Eksileyenler var hayret. .. :S
+1 yılyüzyılın gelmiş en büyük önderi bir yüzyıl daha bir atatürk çıkmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi bir komutan, iyi bir asker belki ama gerçek bir ingiliz aşığı ve din düşmanı..
20 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmedigim bir kisilik. Serefine raki iciyorum.
74 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyebilirsin olabilir ama şunu da unutma o kişinin kişiliğine dünya hayran...
- +1 yıl
:) gavur bile gülüyor bize:)
+1 yıl"Atasını bilmeyen it peşinde gezermiş" Yahya Kemal Beyatlı. O yüzden Sultan Alpaslan'dan itibaren gerçek tarih okumaları yapmak gerek. Ilkokuldan beri uyduruk masallarla zehirlenen beynimizi esaretten kurtarmak gerek.
00 YorumlaAnlatmaya kelimeler yetmez bir kitabini al oku bnce
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın değerini anladığı milletininse halen anlayamadığı üstün lider.
21 Yorumla- +1 yıl
Helâl l*n artı
Dünyanın en büyük Lideri derim. Şimdi kendini en büyük lider sanan cumhurbaskanına itafen.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden yazıklar olsun? müslümanım deyipde her haltı yiyenlere laf yok ama çağdaş modern olunuyo ya
20 Yorumla- Diğer konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeden onun için canımı veririm!
40 Yorumla
+1 yıl1000 canım olsa binini de onun için veririm. :)
40 Yorumla
+1 yılolmasa olmazdık.
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçtırma kutuyu söyletme kötüyü diyeyim sen anla
40 Yorumla
+1 yılDoğ Ey Güneş Erit Taştan Adamı.
30 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2000 karakter yetmez.
20 Yorumla - Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi bir askerdi vatanını yönetti
10 Yorumla Olmasaydın olmazdık :)
30 Yorumla
+1 yılTek kelime ADAM GIBI ADAM
20 YorumlaUlu önder çok az rastlanan nadir kişi.
20 Yorumlaşu an mezarında kemikleri sızlıyor derim
20 Yorumla
+1 yılHovarda
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasyonal sosyalizmin ilham kaynağı
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılatam atam sen uyanda ben yatam
00 Yorumla Kim olduğunu bilemediğimiz Tek insan.
20 Yorumla
+1 yılkarizmatik, ileri görüşlü
20 Yorumla
+1 yıltarih söylemiş biz söylesek farkeder mi?
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Ya istiklal ya ölüm.
50 YorumlaEn Büyük Türk ATATÜRK.
00 Yorumla- Diğer konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin tanımadığını (!) düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAnlatıcak Kelime Yetmez Onun İçin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılm kemal ıyıdır de ataturku tanımam
10 YorumlaNefes alıyoruz.
00 Yorumlabenim önderim değil
50 Yorumla
+1 yılHiçbirşey :/
20 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz