Bilim zaten onların varlığını reddediyor ama ben merak ediyorum çok küçüklüğümden beri gördüğüm bir kaç insan dışı varlıklar oldu peki onlar neydi? Çok küçük olduğum için bilinçaltı veya psikolojik diyemem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Esenlikler arkadasim, bir Ateist olarak cevap vereyim.
Cin ve Seytanlar zaten ibrahimi dinlerin bir eseridir. Yani Ibrahimi dinlere inanmayanlarin bunlara inanmasinada bir nedeni yok. Kisacasi hayir inanmiyorlar.
Bunu gercekten yasayanlar var ınanclı degıller hasta da degıller bu duruma ne dıyolar pekı
Bunu yasayanlar derken, neyi kastediyorsun? Cin veya Seytan gördüklerini söyleyenleri mi? Ya yalan söylüyorlar, ya da psikolojik problemleri var.
Butür doga üstü seyleri gördüklerini inananlar farkindasan hep kendi kültürlerinde bulunan fenomenleri gördüklerini saniyorlar.
Bir Hristiyan mesela cin gördügü iddia etmez, cinin ne oldugunu bile bilmez cünü. Hristiyan kültüründe cinler yoktur, nedeni bu. Bunlar mesela seytan ya da melek gördüklerini iddia edeler cünkü kültürlerinde bu var.
Bunlarda ya yalan söylüyor, ya da psikolojik sorunlari var.
evet haklisiniz katiliyorum size ama ben kendi adima yasadigim bir olayi anlatayim daha 4 yasimda falanken odamda hala ne oldugunu anlamadigim bir varlik gordum yani 4 yasimdayim cin nedir duymadim bilinaclti degil psikolojik degil o gordugum neydi peki?
Hersey olabilir. Rüya görmüs olabilirsin, yari uykuda olup birsey gördügün sana bilirsin. Bir gölgeyi birseye benzetmis olabilirsin.
Is cin ve seytana gelene kadar arasinda dünya kadar seyler var.
anladim tesekkurler
4 yaşında gördüğün şeyi bu kadar net hatırlayamazsın. Muhtemelen bir şey hissettin, belki de hayaldi. Sonra da yıllar geçince de duydukların ile anlamlaştırıp hikayeyi tamamladın
@Baleman aılem yakınlarım da hatırlıyo onlar da mı hayal
Mutlaka senin yanında bu konular konuşulmuştur. Duyup öğrenmişsindir. Ailen de cin görmüş bu diye yorum yapmıştır.
@Baleman kendı soyledıgınıze kendınız bıle ınanmıyorsunuz neyse
Ne demek istediğini anlamadım. Niye kızdın ki? Evet cin görmüşsün cevabı mı vermemiz gerekiyor mutlu olman için?
@Baleman gordugumun cın oldugunu ıdda etmıyorum sadece sızın ısrarla bısey gormedıgımı ıddıa etmenıze sınır oluyorum
bir şey gördüğünü 4 yaşında bilemezsin ki. Kim bilir hayal gücün o zaman nasıl çalışıyor. Beni de öcü ile korkutmuşlardı mesela, karanlıkta hep öcüleri görüyordum.
Yani Allah'a inanmıyosa diğerlerine inanması beklenmez.
Bunu gercekten yasayanlar var ınanclı degıller hasta da degıller bu duruma ne dıyolar pekı
Ben şahsen ateistleri anlamıyorum. Bence kenilerince inanmamak için zorluyolar.
Dını ınancınız var mı
Evet var. İslam.
@carlosroberto ben Ateist değilim. Fakat objektif bakan ve anlayabilen bir kişiyim. İnsanlar çevresel faktörler ile hep dine inanarak büyürler. Annesi babası ateist olsa bile anneannesi dedesinden dini bilgileri alır bir şekilde. Dolayısı ile din bir seçim ve tercih değildir. Mesela sen zaten tercih yapmadan müslüman oldun. Zaten müslüman iken belki şartlanarak okudun ve araştırdın. Yani senin işin kolay. Sana hazır verildi bu. Fakat ateizmde ise tam tersi bir durum söz konusudur. Senin gibi büyüyüp, dinden çıkma, sonsuza dek cehennemde kalma, yanma, acı ve ızdırap çekme hikayelerini ateistler de öğrendi. Fakat sonradan kendi kararları ile o kadar emin hissettiler ki, sonsuza dek yanma pahasına inanmadıklarına karar verdiler. Yani inanmamak için değil , inanmak için zorladılar (dediğinizin tam tersi), fakat yine de inanamadılar.
Ruh zaten biziz. Her birimizin ruhu var yani görülecek bir sey değil. Cin haktır. Vardır. Şeytanda ayni sekilde. Atesitlerin inanmiyor olmasi sizin hayal gordugunuzu gostermez.
Evet bılıyorum ama merak ediyodum ınanmafıkları seye ne dıyolar acaba
Sızofren deyıp gecıyolarmıs😂
Kendileri iblis olmus zaten boş ver onlari. Uzayli gorduk diyor onlarda.
sizin dini inanciniz nedir
Elhamdulillah Müslümanım
size gore benim gordugum cin mi oluyo
daha 4 yasimdaydim gordugumde
Brnim vinler konusunda detaylı bilgil yok ne gordugunuzu nasil gordugunuzu de bilmiyorum. O yuzden ne desem yanlis olur. Ama ben ilkokuldayken bir arkadasim bisey anlatmisti. Bunun kardesi daha bebekti bunlar bir gun evdeyken kardesi odada tekken aniden inanilmaz bir çıglim atmıs arkadasim annesi ve babasi borlikte odaya kosarken odadan bisey cıkmış yanlarindan gecmis.
Bu sitede cok kafir var o yuzden onlarin soylediklerine cok kafani takma. Onlar oldukten sonra anlayacaklar herseyi ama cok gec olacak. Sen hak yolundan sasma bunlari kandianlar nasil kandirdiysa seytan neferi olduktan sonra ayni yontemle muslumanlari dinden cikarmak ocon 7/24 calisiyorlar
gordugum varlik cok garipti insandi ama kucuk boynuzlari vardi giyimi de cok eskiydi neyse gece gece korktum
emin misiz gizli üye. Hiç uzaylı gördüğünü söyleyen bir ateist ile karşılaştın mı?
Evet ateistlerin lordu. Sizden izinsiz soylemisler kusura bakmayin ama soylemis bulunmuslar bir kere affedin tutfen.
Cevap sahibi. Neden sinirleniyorsun ki. Genelde bir şeylere karşı şüphesi olan kişiler sinirli olurlar. Bir de senin gibi düşünmeyenler de neden mutlaka gizli yaratıklar görmek zorunda ki? Görmese olmaz mı?
Sinirlendigimi. nereden cikardin ateistlerin lordu? Yoksa gizli yaratiklar mi soyledi bunu sana? Hem ben hepsi goruyor demedim ki onu da nerden cikardin? Musluman olan herkes cin mi goruyor da ateistlerin hepsi uzayli gorsun.. yani benim adima kendi kendine bu kadar seyi uydurabildigine gore sen baya bi kallavi ateistsin😂
İnanmazlar tabii çünkü hepsi dini kavramlar.
Psikolojik olarak yorumluyorlar.
Yok Allah'a inanmıyoruz ama cine okkeyiz wk
Cın seytan kotu ruh ne dersen de ıste zaten her dın baska bı ısım takıyo
Ee tak sende tak
Cine okeyiz shhahsjsn çok iyi
Hemşireeee hege. benim B12 ignem vardii bı zahmet gtten vursana
Erkeklerin hepsi aynı ya
O kadar gttu görünce ben :
İnanmıyoruz bu şizofreni tedavi olman gerekiyor
Şu an goremıyorum zaten
Senin anan ve babanda şizofrendi ama senin ne olduğun belli değil herşeyin kendi kendine olacağına inanmak bir şey diyim mi şizofrenlikten daha kötü bir hastalık senin doktorun daha piyasaya çıkmadı psikolog dahi çözemez sorununu...
Sen inanmıyorsun diye bu onun şizofren olduğunu mu gösteriyor?
@Wolfalpha182 sen kimsin de ailemi tanıyorsun iftira atıyorsun önce inandığın dinin kurallarını yasaklarını öğren
Ben önceden çok inançlı bir Müslümandim küçükken yurtlara camilere giderdim orada hocalar bizi korkuturdu cin şeytan diye geceleri tehecuh namazı kilmazsam karabasan olurdu (aile de hiçbir sıkıntı yok ) sonra çok korkmaya başladım bir gün kendi kendime hadi gelin ne yapacaksınız diye bağırdım o günden beri siz yalanınız inanmıyorum dedim kendime ve bir şey olmadı her şey kafada bitiyor gerisi boş sonra inancım da yavaş yavaş yok oldu Allaha yakın olmak bana manevi maddi her türlü zarar verdi pskolojim bozuldu şu an inanmıyorum inanıyorum bilmiyorum ama mutlu ve rahatım
bak tanrın olarak kabul et veya etme bir yaratıcı var bunca şey kendi kendine olamaz eğer kabul etmiyorsan kusura bakma şizofrenden daha kötü bir hastalık bu...
Ahahah sizin ki daha kötü bir hastalık sizin düşüncelerinize ters düşen herkes hasta rahatsız bir siz doğrusunuz en azından saygılıyım tanımadığım insanin anne ve babasına şizofreni vs demiyorum herkesin görüşüne saygı duyuyorum baktığın zaman belki senden daha çok İslami yaşıyorum islam saygı dini ya hani
ahdkdjh ben müslüman olarak bir günah işliyorum sen yok sayarak 1000 günah işliyorsun ne yazık ki eşit değiliz...
En azından dürüstüm inanmıyorum ve ahlakliyim sizin gibi nasılsa Müslümanım cennete gideceğim diye her türlü harama girmiyorum ahlakliyim
Siz korkaksınız ve koşullu inanıyorsunuz
Her türlü harama girdiğimi kim söyledi kimsenin tövbesini bilemezsiniz
koşullu değil mantıklı inanıyorum sana her türlü burada Allahın gerçek yaratıcı olduğunu ispatlayabilirim...
Eğer ispatliyabiliyirsan neden bu zamana kadar durdun dünyada milyonlarca ateistler var hem hayra girerdin hem cenneti garantiledin
Çünkü ben örnek gösterilecek bir müslüman değilim. günahlarım umarım affolunur Rabbimden tek dileğim budur...
İnanmazlar