Son nefeslerini verirken, ölmeden önce kelime-i şehadet getiriyorlar mıdır? Hiç tanık oldunuz mu? (Aile, akraba, arkadaşınız vb..).
Hiç mi korkmuyorsunuz be? Bal gibi de biliyorsunuz ki Allah var ve İslam gerçek.
Son nefeslerini verirken, ölmeden önce kelime-i şehadet getiriyorlar mıdır? Hiç tanık oldunuz mu? (Aile, akraba, arkadaşınız vb..).
Hiç mi korkmuyorsunuz be? Bal gibi de biliyorsunuz ki Allah var ve İslam gerçek.
Tam olarak ne içip bu kafaya erişiyorsunuz öğrenebilir miyim acaba? İllegal bir kafa yapıcı madde değilse paylaşırsanız çok memnun olurum. Uyduruk Tanrınız, sahte peygamberiniz, insan yazımı cinayet emirleriyle dolu kitabınıza herkesin inanacağını düşünecek kadar kafayı nasıl kırabiliyorsunuz? Hangi madde etkisindesiniz tam olarak? En ağır alkollerde bile kendimi superman sanacak kadar kafa olamıyorum ama bu sizinki bambaşka bir boyut, ağır şizofren olma ihtimaliniz var acil olarak bir doktora görünün, ağır ruh hastası olduğunuzdan şüpheleniyorum. En fazla alkol kullandığımda filozof oluyorum veya şair falan oluyorum, ateistlere kelime-i şehadet getirtecek seviyeye ulaşamadım bu Masonluğun 33. derecesi falan olsa gerek. Çöl bedevilerinin hayranı olsanız böyle saçma sapan hayaller aleminde yaşayamazdınız. Muhtemelen tamamen trol soru ve insanlar gülsün, dalga geçsin, etkileşim olsun diye kendinizi zavallı gibi gösterip aptla yatıyorsunuz veya slak taklidi yapıyorsunuz, gerçek olamayacağını sizde biliyorsunuzdur illa, hani o kadar da mankafa olamaz hiçbir insan. Öyle olsa bu boş kafayla şintoistlerin yasin suresi okuduğuna, jainistlerin zikir çektiğine, taoistlerin tekbir getirdiğine falan da inanmanız gerekebilir. Yoksa? Yoksa gerçekten bunlara da mı inanıyorsunuz? Yok yok, kafa o kadar tam takır olamaz, azıcık zeka kırıntıları vardır iyi sallayın orada bir yerdedir mutlaka.
= Mustafa Özarslan Arayı Arayı bestesine birçok kişi Alevi Sünni kardeştir yazmış Ulan Madımakta 33 tane Alevi'yi öldürdünüz (Terörist 🕋🕌☪️ = Şu 3 emoji uğruna)
(Kim niye İslamcı olsun ki sırf bir bebek anne karnında inga dedi diye bebeğe sen ne anlatıyon diyen tipler sanki Allahu Ekber diyerek İslam için 💣💥 Cihat edecek)
https://m.youtube.com/watch?v=WAUu_dlqxDo&pp=ygUPR2lnIHR2IGplbmVyxLFrAynı zamanda Gizli Üye dünyanın en Ş*refsiz O*ospu Evlatları (Milletlerini = İslam'ın fethettiği çoğunluk ülkeleri) kendine örnek mi alıyorsun 😃
Yoo allah yok islam gerçek değil bir gün bir dine inanacak olsam bu o kadar din içinden islam asla olmazdı sizin fantastik hikayeler sarmıyor daha iyi kurgusu olan dinler var
Cevap
7Cevap
firavun hikayesinde de o da imana gekiyordu ama kabul olmuyor herhalde ve ben bir ateist olarak oldu da allah olsun baskasi olsun boyun egmek tapinmak istemiyorum koskoca tanrilarin derdi ben olduysam vay hallerine. begenmeyen yok etsin yav. ne cezaymsi odulmuş. cok mu merakliyim odul ceza sistemine. duzgunce yasiyorum iste kimseye zarar vermeden
Son anlarda ki şahadet kabul olmaz. Örneğin yarılan denizin arasında kalan firavunun imanını kabul etmediğini Allah kuranda belirtmiştir.
İnançsız insan neden korksun ki saçma, asıl senin günahlarından korkman lazım. Ateist için hava hoş.
Onlar için son nefesi verirken ki pişmanlık geçersiz çünkü gerçeği görmüş oluyor
Bakara 94. onları anlatıyor o zaman ama ölürken iman kurtarmaz. Nisa 18..
İmanlıların ateist olduğunu çok gördüm de tersini hiç görmedim açıkçası
son nefeste azrail as. gördükten sonra zaten imtihan biter ve o an kelimei şehadet getirirse kabul olmaz
Aynen Allahu ekber diyolar
sanmiyorum
Ablacım herkesin dini kendine
sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?