Muta. Nikahi. Yurt. disinda yasayan Sia Bir arkadasim Soyledi. bir gunluk nikah ile. Evlenip. Haram. olmadan. bir kadinla. iliski kurma durumu. diye soyledi
Evli. oldugunuz icin Zina Olmuyor sabahta bosaniyorsunuz.. Abdesinizi aliyorsunuz... Gunaha girmemek icin cok guzel bir teknik. Bu. Recm cezasini. Yani taslanarak olme cezasinida affettiriyormus... resmi adi Iran, da. "Nikah Al. Mutah".. Bu bizde yok Eminim. Sia, lar neden. Muta nikahini Kabul ediyor sunniler. etmiyor degil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mutaa nikahı Şiiler tarafından zinayı meşru kılmak için uydurulmuş safsatadir İslam'da yeri yoktur yapan zinadan daha fazla günah işlemiş olur
Anladim. Su. ". Yapan zinadan daha fazla gunah islemis olur."Peki. Koskoca bir ulkeleri olan..(Iran).. ve bir milyar nufuslu. sii, ler neden buna inaniyor. Ben arkadasima. fazla ustelemedim. yurt disindayken. zor durumdayken. bana is bulmustu
Şimdi Şiilik ayrı bir din İslamiyet'e alakası yok öncelikle zaaten siiligin çıkış noktası İslamiyeti yok etmektir fatimiler ismaililer buveyhiler şu andada İran İslam'ın en büyük dusmanidir
Sapkın fikirleri insanlara asilayarak İslam düşmanı haline getirirler insanlarda farkında olmadan İslam dini içinde küfre düşerler ve şirk koşarlar
Himm.. dusunuyorumda. Iran, in. En buyuk. Dusmani. Aslinda. Israil. ve USA degil... asil. dusmani. Musluman. Olan. Suudi Arabistan. Birbirlerini. hep tehdit. ediyorlar. Ama. tanigim bu Iran vatandasi. cok dindar. gozukuyor. devamli Allah, a ve peygamberimize dualar. ediyor.. Sasirdim. simdi..( ama ekmegini hristiyan bir ulkede yasayip cikariyor. ve irandaki ailesine bunlarin parasini gonderiyor.. madem dindarsin. Iranda. yasasana?
Bize Muta nikahi olarak cevriliyor. Ama iranda
"Nikah AL Mutah". Olarak soyleniyor
Fazla söze gerek yok İslam'da öyle bir olay yok
Suudi arabistanin. En buyuk. Dusmani. Iran degil mi? Yemendeki olaylar Irakta sii yapilanma.. Suriyede. Azinlik sii yanlisi Nusayrilerin. Yonetimde olmasi. V. s. senin. gorusune. gore siilik ayri bir din islamiyetle alakasi yok diyorsun.. Dusundukce cok karmasik. seyler var dunyada insanin. Akli karisiyor.. Sagol bilgiler icin
Unutmadan. Azebeycan, a gitmistim yillar once uc rekat. Namaz kiliyorlardi sasirmistim.. Oradaki Azeri tanidigima. Islamin. Bes sartindan. biri bes vakit namazdir. Niye uc. diye sormustum... bana. dogrusu bu v. s. bir suru sey anlatmisti
Azerilerinde büyük çoğunluğu siidir
Ama uc rekat namaz. kilmalari islamin bes sartindan birini reddetmek degilmidir?
Kardeş boşanmak Allah katında helallerin en sevimsizi olarak geçiyor. Ve muta nikahı bütün mezheblerde haram kabul edilir.
Butun mezheplerde? Sii, ler Kabul ediyor... yoksa. Recm. cezasi ve taslanarak. Olum var sonunda
Iran, daki resmi adi Nikah. AL Mutah..
Benim bildiğim etmiyor, ama oladabilir tabi. Yine de çoğunluk haram olarak kabul ediyor.
@igolas38. Yukarida. guzel aciklamis." Muta nikahi sii ler tarafindan zinayi. mesru kilmak icin uydurulmus" demis Sonucta uydurma ama maalesef iranda. Var.
😀😀😀😀
Sahtekarlık.