4 haftadir annemgili yemege cagiralim diye soruyorum esime (kadin). Sakin ol, gelirler, baski yapma vs vs 4 hafta oylr harcadi. Gectigimiz persembe gun annesi babasi gile yemege gittik. Donusde dedim ki 4 haftadir annem babami cagiramiyorum yarin gelecekler cuma gunu. Yok gelirlerse ben evde olmam dedi.
Yinede cagirdin ben. Annem babamgil geldi odasindan cikmadi. Annem bizim evde yemek yapmadi tum aksam yatakodasindan cikmadi. Sonra annem babam kapiya gitti ve dedi ki problem varsa gel konusup cozelim. Yok dedi sizinle problememim. Oglunuz sizi cagirdi o agirlasin sizi dedi.
Disimi sika sika kircam. Elimden kaza cikacak. Evden bir gitmedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer sebepsiz yere böyle davranıyorsa tam dayağı hak ediyor.
Hakli yerde haksiz yere dusmek istemem. Annem babam kotu olsa ilk ben derim ya da duzeltirim oyle birsey olmadigi icin benim canimi * iste.
Boşanma yoluna gider böyle :)
Sizin evlilik fazla surmez aynı seyleri bende yaşadım en sonunda boşandım. Kendi ailesine toz kondurmaz ama senin aileni hiç tanimaz
Aynen simdide utanmadan dun tum gun yatak odasinda durdu benim evimde annem bize yemek yapti. Simdi kalkmis kek yapiyor halasina goturcek. Seytan diyor dagit orayi evden at.
Sana yapacağın şeyleri söyleyim. Her zaman bakımlı ol aksamlari tek başına dışarı çık bı kaç saatliğine parfüm felan sıkın. yani ona verdiğin değerin 10 üzerinden 2 sini al 8 i kalsın. Her böyle huzursuzluk cikarttiginda 2 puan kırıp ona göre davran. Buna rağmen davranışlarına çeki düzen vermiyorsa kafasında, aklinda zaten sen yoksundur. duygusal bağını yavaştan koparıp nasıl en az zararla ondan kurtulursun onun yollarına bak ondan sonra
2 haftadir konusmuyoruz. Ilgilenmiyoruz birbirimizle. Simdik de beni tehdit ediyor. Ben izin vermiyorum bugun gitmeni dun bana bice aileme teribiyesizlik yaptin dedim. Televizyonu playstationu masayi kirarim diyor bana arabanin anhatarini vermezsen diyor.
Bide bu aralar bana seyle tehdit ediyor. Ilgilenmiyorsun baska biri ilgilenir karini tehlikeye atiyorsun diyor. Lafa bak
Knk bunları diyorsa iş bayağı tehlikeli eşinin psikolojisi normal değil anladığım kadarıyla aile terapistine gidebilirsiniz. Ha o işi de eğer icraata dokerse gözün açık olsun yani seni aldatırsa boşanma davası + tazminat bile isteyebilirsin senden de bir şey talep edemez zararlı çıkan o olur yani
Ikimizde calisiyoruz. Allahtan evimiz kira ve cocugumuz yok. Yoksa kanserden olurdum. Babam geldi tehdit ediyor diye, cunku belki benden bir tepki bekliyor o kadar hakaret ve tehdite karsi. Babam geldi babamin yaninda vazo atiyor, kufur ediyor bacım diye. Bu butun gemileri yakmis.
Gemiyi yaktiysa sende üstünü benzin ile harlayip yoluna bakacaksın. Gemide durmaya devam edersen sende onunla birlikte batacaksin
Daha nasil batabilirim ki
Niye böyle yapiyor ailen kadina kotumu davranıyorum
En zorumuza giden de o. Annem babam 10 kere sordu bende sordum birsey yaptilar. Hic karismazlar, birsey demezler o halde boyle yapiyor. Konusmak bile istemiyor onlarla.
Allah allah çok saçma vardır bunun altında bir şey ama ya doldurusa geliyordur ya da senin bilmedigin birsey var ortada
Soruyorum birseymi var diye. Yok diyor. Annem babam soruyor hatta mi yaptik birsey mi yaptik. Yok diyor. Icinde bir kin var. Ve hep beni tehdit ediyor.
bosan aga onun derdi belli
Derdi ne olabilir reis? Bir insan bunu kocasinin annesine babasina yapip eline ne gecmesini isteyebilir.
agzimi bozmak istemiyorum
Boz reis. Merak ediyorum.
burdan edemem
Boyle davranmasinin sebepsiz olduguna inanamicam
Aramiz pek iyi degil bu aralar dogru ama ben bunu annesine babasina yansitmiyorum ve gidip orada yemek yiyip sohbet ediyorum. Bu niye benim annem babama gosteriyor. Eline ne geciyor. Zaten kavgalarimiz cogu benim annem babama gostermedigi sevgi ve saygidan kaynakli.
Ailen nasil davraniyor
Onceden ayda 1 kere gelirlerdi bize alisveris yaparlardi ne biliyim birseyler getirirlerdi. Anneme babama birkerdinde oglunuz yakasini birakin diye bagirmis ben yok iken. Ondan beri annem babam pek gelip gitmiyor. Resmen onlari benden uzaklastirmaya calisiyor.
garip ya esinin bu konuda ne dusundugunu ailenin ne dedigini bilmeden yorum yapamicagim