6 ya da 5 yaşımdayken rüyamda canavara benzeyen bir adam görmüştüm çok değişikti, balkona çıkmıştım geceydi karşısına oturdum elini uzattı elimi uzattım iki eliyle kapattı elimi ve sol elimi mühürlemiş gibi bir şey yaptı, uyandığımda aynı izi görmüştüm diye hatırlıyorum yani çok değişik bir adamdı filmden diziden bilmem neden bilinçaltıma girdiğini sanmıyorum, aşırı değişik görünüyordu burayada ondan bir anı bırakayım tekrar rüyama girsin, canavardı ama seviyordum onu 19 yaşıma gireceğim hala unutmadım canavarımı 🖤;DD
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır inanmam
Canavar ama seviyordun demek. Bu psikolojiyi hiç anlamıyorum. Some girl problems.
Canavar derken canavar görünümünde demek istedim yoksa kötü değildi yanii kötüleri sevmiyorum canım acıtıyorlar mahvediyorlarr bad boylara aşık olmuyorum Allah'a şükür.
Paranormal şeyler yaşar mısın sen o zamandan sonra
Bilmem ki yaşamışımdır farketmemişimdir ama çok mistik şeyler yaşadım.
Mesela?
durugörü gibi şeyler.
Nedenn :DD
Merak
Neyi bu konuyu mu?
Hıhı evet.
E söyle buradan abicim.
Duru görü gibi şeyler dediğin nedir mesela en spesifik?
birsürü var, mesela bir gün okuldan çıktım yürüyorum beyaz bir araba gördüm ama duruyor parkedilmiş sonra gözüme bir anda o arabanın bana çarpacağı geldi sonra araba bir anda çalışmaya başladı ve bacağıma sert değil ama biraz vurdu ama neyseki bir şey olmadı, sonra tanıdığım birileri bir çocuktan bahsetti o çocuğu bildiğin gördüm gözleri mavi mi dedim çıktı, sonra ablamlar bir şey almış araba dedim araba çıktı oyuncak araba, sonra okulda hocanın listeden beni kaldıracağı geldi gözümün önüne kaldırdı, sonra kasada işte herhangibir sorun olacağı geldi gözümün önüne oldu, en çok etkilendiğim şimdi internetten bir parfüm aldım ama kokusunu gerçekten hiç bilmiyorum daha önce alamadığım bir koku işte gelmeden 3 gün önce filan parfümü rüyamda gördüm kokluyordum sonra parfüm geldi ve aynı kokuydu, ama şimdilerde hiç olmuyor durugörü filan hislerim kuvvetliydi artık pek olmuyor.
Hiç inanmadım ama hayallerini kurdum
Evet inanıp korkardım 😁
Ah üzümlü kekim canavarım
Vahiy inmişti bana
Heyir
İnanırdım.