AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Annem hastanedeyken biri kizina seslenmis annem ordan duymus hosuna gitmis. İkinci ismimse buyukannem vefat ettikten sonra ben dogmusum babam onun adini koymus :))
türkçe sözlüğünde ismimin hikayesi + anlamı (sevimli ruh >_>) var :PP
olmazmı.. kızlar karayip korsanım dıye laf atıolardı ordan aklıma geldı..
İsmim Damla. Ne gibi bir hikayesi olabilir ki? Damn!! :D
Enes ismim bana isim arıyorlarmis sonra bir anda dayım enes demiş dayıma bakıp gümüşüm dayım annemlere söylemiş kimse inanmamış dayım yusuf demiş yok ahmet felan ama enes diyince dayıma bakıyormusum annemde haklısın demiş ve adımı enes koymuşlar
Dayımın ben doğduğumda bir kız arkadası varmıs onun adını koymus aslında annem baska isim istiyomus ama dayımı kıramamıslar :)
benim ismim dogumu yapan kadın dogum uzmadı hanfendinin soy ismiymiş o bunu istemis bizimkilerde olur demiş iyide olmus
Babam tv izlerken ünlü bir kadının adını beğenmiş onu koymayı uygun görmüs mantığa bak yaa skfkdkfldlsl
Ben dogmadan oncr Eylül ayında anneannemi kaybetmisiz annemde annesinin anisini yaşatmak için adimi eylül koymus
Babamın adı SERdar
Annemin adı çiğDEM
Büyük harfle yazdiklarimi birlestirirseniz benim adima ulasirsiniz :)
Ne sen sor ne ben soyliyim :/
yılan hikayesine donmus benim ismimi koyma faslı :)
Ne olmus ki o kadar :)
Çok uzun bir hikayesi var. Bana dedemden kalan isim ona da dedesinden kalmış. Büyük dedeme de dedesinden kalmış. Ben bu ismin kaçıncı halkasıyım bilmiyorum ama bir 300 yıllık geçmişi var heralde:)
.
https://www.youtube.com/watch?v=5KJvQZEraYc.
Adımı yusuf koyacaklarmış. Üvey babaannemin oğlu olmuş (yani amcam) ona koymuşlar. Sonra dedem benim ismimi koymuş.
Tesekkürler :)
VALLA yalan yok halam peygamberimizin sav ruyamda bulanik gordum dedi ismimi mustafa koydular ikinci ismi iki ismi birden tasiyamaz dediler ve mustafa koydular ismimi ;)
benim ismimi anneannem ile babannem beraber koymuşlar. köyde çok sevilen bir adam vardı vefat eden. adı da servet. öyle koydular adımı işte.
Adam baya seviliyormus demekki :)
Evet oyleymis
Peygamberimız (s. a. v) miraça çıkaragan bineğin adı
Bizimkiler ''Eda'' olsun diye tutturmuşlar ama babam ''Seda'' koymuş.
Babamın eski sevgilisinin adıymış. Adam unutamamış koymuş. :D
İki ismim var birisini babam çok severmiş, diğerinde de kalbi güzel bir insandan esinlenimşler :)
Ikinci ismin ne?
İkincisi zaten Ecem :) , birincisi de Zeynep :)
annem televizyon kanal programı sunan gülbin tosunu çok beğendiği ve sevdiği için adımı gülbin koymuş hahahahahaahha :D:D:DD::DD:D:
Kitle iletisim araclarinin toplum üzerine etkisi :)
ahhahhahhaa :D eic olsaydı iyi olurdu :DD:
Doğdugum zamanlar beşiktaş oynayan bir futbolcu varmış abim çok istemiş gökhan koyalım diye koymuslar işte
Kuranda geçiyor diye annem koyulmasını istemiş. Babamda bende Ateistiz. ismimden memnunum karakterimi yansıtıyor. Berk.
Kutay sayısal loto da çıkmış. (KURA İLE İSİM ÇEKİLİŞİ İLK DEFA DUYUYORUM.)
Niye cok mu garip :)
aynen ilginç :D
Aslında merve koycakmış annem babamda ne o öyle meyve gibi diyip Aslı koymuş :D
Aslı güzel :)
Sağol :)
Babaannemin adını koyacaklarmış. Çok şükür ki babaannem kabul eteyip bu ismi bulmuş
Şanslısınız :)
Dedem koymak istemiş, babası müdahil olunca babasının dediği olmuş :)
Annem lisedeyken karar vermis benim ismime. Digerini de amcam sevdigi icin koymus
Valla merak edip hiç araşrırmadım :-) hikayesi yokdur heralde
Serhat benım adım
ferhat bır kucugumun
fırat onun bır kucugu
Eda en kücügümüz ( eda bozmus sankı)
Babam koymuş bir isim babaannem hakkımı helal etmem demiş nüfusa kendi adını yazdırmış
komşu son çocuk falan fistan öyle önerince bizimkilerde kabul etmiş
Var annmin isyanıı sonucu ismimi vermişler. aslında hatice olacakmış :D iyi aslında
bizim buralarda çocuk büyüyp bir kahramanlık yapmadan isim verilmezmiş değil tabi babam amcam bilimum akraba i talukat toplanıp karar almışlar ortak bir isimde buluşup koymuşlar buda biraz fazla oldu galiba ismimin bir hayesi yok
Oğuz Türkü müsün😃
Annemin yakın arkadaşı oğlu olmayınca adımı fatih olsun demiş annnemde öyle olsun demiş olmuş adım fatih tabii bu hikaye sayilirsa:)
babam fanatik trabzon sporluymuş lemi koymuş kafayı yicem ya kimsede yok bu isim
Anneanneerin komşusunun oğlunun ismi de lemi :)
Bu lemi anadolu halk dilinde kullanilan lemi mi?
Öy kismini kullanmadan öyle mi demeye calisirlar.
iyiymiş bir kaç tane adaş buldum koca türkiyede
TS lileriin ismi genlde hami olurr lemii ilk defa duyduumm :D
önce hami koymuşlar zaten ben 4 gece uyumamışım. sonra tamam senin adın lemi olsun demişler o gece sabaha kadar uyumuşum
benim uzun süren bir savaş sonunda lord tesarianın elinden alındıktan sonra orta middleat'ta büyüdüm orda bir büyücünün yanın da yetiştim ve orda krala hizmet ederken ismim konuldu
Herkesin rüyalarında ki gibi ulaşamayacakları biri olmamı istemişler:)
Rüyalar kadar güzel olmamı istemişler:)
O yüzden ismim Rüya olmuş:)
Vay.. guzelmis.
Dedem baran istemiş babaannem ali sonra babam kavga etmesinler diye Ali baran yapmış adımı :)
benimkisi ben doğmadan önce zaten hazırmış kanks :)
Takvimde yazan isimmiş sanırsam herkes bir isim söylemiş takvimin sözü geçmiş :D:D
Hiçbir hikayesi yok, rahmetli babam öyle olsun istemiş ve adımı o vermiş bana
Annem 13 yaşlarındayken bir kızım olursa adını nazlı koyacağım demiş ve dediği gibi de yapmış :)
Dedemin dedesinin dedesinin... bilmem kaç nesildir aynı isim...
ablam kreste en sevdigi arkadasinin ismini koymus..
Ya gülçin ya gizem olsun demişler, annem gizem koymuş daha sonra..
Hazin bir hikayesi var anlatmayayım kötü oluyorum.
Ananem koymuş öyle bir hikayesi yok yani ananem koymuş ismi :/
3 Temmuz günü yani benim doğduğum gün çok yağmur yağıyomuş, Yağmur koymuşlar :D
Dedem anneannemin ismini koymus bir khikayesi yok yani ^-^
Bizimkiler duymuşlar, beğenmişler sonrada koymuşlar.
Babam fanatik Beşiktaşlı sene 1995 o zamanlar Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ta forvet oyuncusu ve iyide oynuyormuş oğlumun ismi de Ertuğrul olsun demiş
Rüya adım :) annem hamileyken babam rüyasında görmüş kız olucagımı ve rüya ismini koymuş :)
On bir ayın sultanı diyorlar başka hikayeside yok...,:)
adım mihrali hikayesi de var filmi de var anlamı da var
İlk defa duyuyorum.
öyle her yerde bulamazsın
Dedem öldükten 10 gün sonra Dogdugum için dedemin Adını Koymuşlar
Hatırası var yani. Allah rahmet eylesin.
Amin
Dedem tarafinda en son kiz dedemin dedesinin kardesiymis. Sonra ben kiz olunca adimi kiymet koymuslar
Benim adımıda dedem koymuş. O zamanlar unlu bir futbolcunun ismi diye.
babamın en iyi arkadaşının adıymış kaza yapmışlar arkadaşı ölmüş onun anısına adımı batuhan koymuş
Güzel isim gercekten :)
Dedemin ismini vermişler bana. 2. adımıda ebem koymuş :D