Cihad isteyen kendini bilmezler bu soru altina gelir misiniz? Ben sizin gibi yazılan görüşleri kaldırmayacağım, buyrun?

Cihad isteyen kendini bilmezler bu soru altina gelir misiniz? Ben sizin gibi yazılan görüşleri kaldırmayacağım, buyrun?

Oncelikle sizleri ciddiye aldigim icin kendime kiziyorum. Filistin icin savaşa gitmeyecek erkekleri Nisa suresini ornek gostererek korkak yerine koyuyorsunuz.

- Filistinin bayraginda ki kırmızı üçgen neyi simgeler?

- Filistin neden Kuzey Kıbrıs Turkiye Cumhuriyetini tanımadı?

- Filistin neden Ermeni soykırımını tanıdı?

- Filistin neden Can Azerbaycan ile Ermenistan savaşında Ermenistani destekledi?

Filistinliler Müslüman diye gosterdiginiz çabayı Türk kimliginiz icin neden göstermiyorsunuz? Ya Türk gibi yaşayın ya da Arap gibi. Bu hareketleriniz Türk kimligine hakarettir, kendinize gelin!

Ortada bir savaş var ve biz neden taraf oluyoruz? Kimliginizi unutuyorsunuz, cok yazik!

Güncellemeler
+1 yıl
Kendi sordugum soruda görüş paylaşan birine yaptığım yorumlar kaldırılıyor. En ufak bir sataşma ve polemik olmamasina rağmen! Cevap verilmemiş gibi gösterilmiş! Bu kişi mod degildi! Yorumlarıma yersiz mudehale oldugu icin bu görüşü komple kaldırdım. 8 yıllık en eski üyelerden biriyim. @KızlarSoruyor #KızlarSoruyor ne oluyor ve bunun sonu nereye gidecek? Kapatip gidelim mi hesaplarimizi? Kendiniz çalın kendini oynayın bu nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Önceden bir başkasının yorumunu kişi kendi kafasina gore kaldiramiyordu. En fazla sikayet ederdi ve sikayet sonucuna gore ya dururdu ya kaldırılırdı. Onlarca satır yazmışım ben #KızlarSoruyor nasıl bunu uyenin keyfi insiyatifine birakirsiniz? Adam kafasina gore yorumlarimi kaldiriyor ve ben orada cevap verememisim gibi görünüyorum. Ve bununla ilgilide bildirim gelmiyor bana! #KızlarSoruyor bu durum haksızlık yaratıyor, eskiye dönmeniz gerekli!