Neden biz Arap değil türküz, içimizde arapci vatan hainleri bizde de var.

Neden biz Arap değil türküz, içimizde arapci vatan hainleri bizde de var.

1) Ermeni soykırımı vardır ancak bu soykırım biz müslümanları ilgilendirmez zira biz osmanlı torunuyuz. O dönem başta ittihatçılar vardı. İttihatçi, kemalist, ulusalcı kuffarın katliamları beni bağlamaz hatta ermeniler kadar biz müslümanlarda çektik bu ittihatçi kafirin elinden. Araplar din, Ermeniler kader kardeşimizdir.
2) Ne zaman ittihatçi kemalist tayfa ümmeti bölüp Türkçülük yapmaya başladı, 600 yıllık imparatorluğu yıkıp kıytırık ulus devletlerini kurdular kürtlerde o vakit ayrılıkçı düşünce başladı. Sen Türküm dersen o adamda çıkar Kürdüm der halbuki hepimiz müslümanız. Bir ümmet olsak ne olurdu sanki. Anlayacağın Pkk denenterör örgütünü var eden kemalist, ulusalcı, türkçü zihniyettir. Biz müslümanlar Pkk yıda bu malum zihniyetide ayaklar altına aldık.
3) Zaten mağdurlar
zaten zamanında Filistinlilerin dedeleri İngiltere ile anlaşıp Osmanlı'ya karşı ayaklanmışlardı, kendi topraklarına İsraillilerin yerleşmesi de o zaman oldu
kendi pisliklerinde boğulsunlar bence
Araplar osmanlıya değil, başa geçip Türkçülük yaparak osmanlı islam ümmetini bölen ittihatçi zihniyete karşı ayaklandılar. Helal hoş olsun.
Cevap
10Cevap
Filistinlilerin ermeni sevici olduğunu biliyoruz çoktan. Bu kaynamayı da ermenileri fişnikledi. 2-3 gün önce amerikadaki ermeni basını İsrail ve yahudiler Azerbaycan'a yaptığı yardımın bedelini ödemeli diye başlık atmıştı. Şimdi bu işin ortaya çıkması normal.
araplar tarihde oldugu gibi her zaman ihanet etmiştir bizlere
Tarihi iyi bilirim. Filistin bayrağını da iyi bilirim. İsrail'i iyi bilirim. İkisini de gram sevmem. En çok araplardan hazmetmiyorum ama
İngilizlerle anlaşıp, 9 cephede savaşan Osmanlı ordusunu arkadan vurmuşlardır. (tren saldırısı) ve osmanlı ordusu tamamen katledildi. daha sonra Yahudilere toprak satarak oraya devlet kurulmasına izin vermişler şu an mağdur edebiyatı yapıyorlar. Hiçbir hainlik yanlarına kalmıyor.
Osmanlı torunuyuz diyip Osmanlıya isyan ve ihanet edenleri desteklemek komedi.
Benim tarihle aram yok gerçekleri gördüğümden beridir
Türkün türkten başka dostu yoktur.. Anlayın artık
israil bizim en büyük düşmanımız filistin de dostumuz değil taraf tutmamak lazım
Yalan ve manipule etme
ilgi alanimiz degil
Filistin Arapların sorunu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?