haberiniz var mı? Sizce Din Görevlilerinide onure etmek lazım değilmi

haberiniz var mı? Sizce Din Görevlilerinide onure etmek lazım değilmi

En az eğitim ile en yüksek maaş nasıl alınır, halkın vergisi ile, vermek isteyeni ve istemeyenin parası bu kişilerin cebine dolduruluyor, diyanet bütçesi halkan zorla alınan para, Müslüman mısınız veya bu parayı x dininin x mezhebinin inancı için harcamamızı onaylıyor musunuz diye soran yokken birde günlerini mi tebrik edeceğiz? Askerde imam bir eleman vardı, tamamen sıfır bilgi, kafa diye bir şey yoktu, tam takır kafa bomboştu, şu ayet diyorum yoook, bu hadis diyorum yoook, sen ne bilirsin diyorum ben sadece namaz kıldırıyorum hafız değilim ki diyor, lise mezunu ama Üniversite mezunları işsizken bu tipler paranın içinden geçiyor, halk asgari ücret alıp 10 bin lira kira öderken bunların lojmanları var, konaklamaları ve faturaları yine vergilerimizden. Birde marifet yapmışlar gibi günlerini kutlayalım, oldu be.
Külliyen yalan. 1 kişi öyle diye hepsi aynımi. Yalniz %90 lojman yok. Faturalarıda kendileri ödüyor. Ve aldiklarıda maaş 23 25 bin arası. Hem o kadar sınavdan geçiyorlar ki.
Ne sınavından geçiyor? Asker arkadaşım hangi Ayeti söylediysem ilk defa duyuyordu ve asgari ücret ile en ağır işi yapan ezilen insanların 2 katından daha fazla yapıyor yazdığınız ücret farkında mısınız? ben 4 imam tanıdım hepsi lojmandaydı, lojman giderleri Devletten. Asker arkadaşıma niye maaş aldığını sordum, namaz kıldırdığını söyledi. Kendi inancının farz ibadetini yaptı diye dünyanın hangi farklı dininden birileri Devletten maaş alıyor bir araştırın bakalım. Kiliselerde bağış isteğe bağlıdır, halktan zorla vergi kesilmez Ben vergim ile okul yapılmasını, hastane yapılmasını ve yap işlet devret olmadan köprü ve otoyol yapılmasını, daha fazla borç almak yerine dış borcun kapatılmasını istiyorum, 100 bin camii için çalışan yüzbinlerce din görevlisine maaş ödemek istemiyorum. Benim mezhebim benim inancım değil, zorla para aldıkları yetmiyormuş gibi 2-3 asgari ücretli kadar maaş alıyorlar. Millet günde 12 saat demir atölyesinde 100 küsür derecede döküm yapar, bunlar farz ibadetini yapıp para alır, lojmanda bedava yaşar. Oldu, günlerini de kutlayalım mı?
İyi işini yapan var yapmayan var ve bu konuda biraz kızgınım mesela izinsiz her yere cami yapılması boş para gidişi vs bu hükümetin suçu işini iyi yapan insanları kutlarım
Camileri halk yapar. Devlet yapmaz onun içinde kızma
O zaman senin dine alerjin var
Ula. M. alak halk hayriyla yapiyor anlamiyomusun
Bos boş konuşanın hakkıni veririm
Din düşmanı. Allahtan korkmaz
Cevap
2Cevap
Yok öyle bir şey oldugunu bilmiyordum hiç duymadım
şu an ögrendin. En yakın camiye git ve imam efendiyi tebrik et
Din görevlileri işini yapsın
Magazine, siyasete, kadın veya erkek giyimine
Bunlara fazla burnunu sokmadan işlerini yapsınlar yeter
Camiler günü kutlu olsun
Sadece camiler günü
peki bu saydiklarin din emirleri bunlari tabikide imamlarimiz anlatacak. Giyim demişsin ahzap 59 ayeti futbolcumu anlatacak.
Onların bildiklerini bu millet unutmuştur bile arkadaş...
Anlatmalarına gerek yok işini yapsınlar derken bunu kastettim
gözünü sevem imam ne yapmali sadece namaz mi kıldırmalı
Hiç haberim yoktu
oldu şimdi. Git en yakin bi camiye görevliyi tebriket onure olsun
Bu saatte gidersem o cami imamı benim selamı okur
Niye bu saatte ne var ki. Abdestini al yatsı namazını kılmaya. Namaz çıkışinda da hocam camiler ve din görevliler haftanızı kutlarım başarılar de.
Yok gitmem bu saatte babam bırakmaz
Tamam yarın git. 7 ekime kadar vakti var
hatta babana söyle beraber gidin
Aa daha 2 gün varmış doğru.. Gideriz. Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?