Tüm saç 8.30 a boyanırsa ne renk olur dip ve aralarda renk farklılığı olur mu kuaförün araya ince paket şeklinde attığı renklere cila yapabilirmisin koyultmak istiyorum diye gittim ama tek tek ayırıp tekrar aralari boyayamam dedi tüm saçını boyariz koyultmak istiyorsan dedi renk kataloğu gösterdi 8.30 u seçtim ama renk ne rengi bakmamışim kuaför olan varsa lütfen bakabilirmi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keşke rengi atsaydın tüm renk kodlarını nasil bilelim
Renk koyu olsun sicak ton olsun istiyorum dedim bakmayı unutmuşum işte adına koyuydu ama korkuyorum dip açık aralar koyu olursa sadece aradaki griler koyulsun dedim ama olmaz paketler cok ince atıldı dedi tüm saçım boyanıcakmis korkuyorum renk farklılığı olur diye
Olmaz o kadar olsada ışıltı xurur
Dip rengimde kestane gibi duruyor aralarda grimsi öyle diyim kuaför aradaki grileri bi tık koyu dip rengin bi tık açıo olucak dedi
Ya çok çirkin olursa acaba koyu kahvemi deseydim
8 30 nasik bilmiyorum ki
Bal köpüğü sanırım koyu olanı
Sabah 8.30 mu alşam 8.30 mu
gayet de güzel olur
Tutmaz saçına. Renk farklılıkları olur
Zaten boyatmicam ya vazgeçtim kestiririm toplatirim biraz
Bal köpüğü
Bal köpüğü ama tüm saç boyanırsa renk farklılığı olur mu ben sadece aradaki grilikleri koyultturmak istemiştim ama kuaför tekrar ayırıp boyayamam dedi tüm saçın boyanicak dip renginde haberin olsun dedi
Renk farklılığı olmaz tutar rengi her alanda merak etmeyin
Ama kuaför dediki dip rengin biraz açık aralardaki renginde bi tık koyusu olucak korkuyorum diple aralarda renk farklılığı olursa diye çirkin olursa napıcam
Eğer olursa çok hafiften olur bir kat daha boyarsın sonrada
Peki bu saç sonra hep boyanıcakmı sence çünkü sadece araları açtı kuaför
Dip rengime elleme demiştim ama cila yaptığında dip rengimde değişmiş hafif kestane gibi duruyor daha koyuydu
Çok takılıyorsun elindeki ki boyayla boya heryeri aynı renk olacaktır eğer olmazsa yardımcı olurum yine
Sen kuaförmüsün anliyosun gibi
Ya ben kendim anlamam o yüzden kuaföre gittim boya yapamıyorum
Kuaförde hiç bulunmadım alakam yok ama annemin saçını ben boarım sürekli ordan aşinayım 😂
Sence tümünü boyatirsam daha kötü olma ihtimali var mı bu rengide sevemedim ki kuaför güzel bu renk neden sevmedin dedi gri yaptırıyorlar dedi ben sevemedim dedim
Annem bilmiyorum dahada bozarsa ben karışmam dedi off
Sen kuaförü değiştieir en iyisi
Param olsa işim olmaz ama şu an gidebilicegim en uygun kuaför bu bide tanıdık
Hani malum diğer kuaförler çok pahalıya yapıyor
Şehir neresi
İzmir