Bu saç rengi hangi renk benim eski rengim kuaföre bunu gosterdim aynisini yap dedim beyaz yapti aw bu resimdeki hangi renk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu saç rengi hangi renk benim eski rengim kuaföre bunu gosterdim aynisini yap dedim beyaz yapti aw bu resimdeki hangi renk
Cevap
8Cevap
Beyaza yakın sarı bir renk
Küllü platin tabiki beyaza yakın olur
ama herkes diyor beyaz sana yakışmamış halbuki ki aynı rengi yaptım aw adama bu resmi gösterdim
Açma sonrası cila yaptımı yapmadımı
yaptı acaba yıkasam akar mı dedi 3 gün yıkama
Cila öyle yapar ilk gün sonuçta kul yapısı ve zamanla göz anca alışacak dipler çıksın cilası yıkandıkça aksın tatlansın gör bak ne tatlı ilk bir kaç gün yıkama saç yorgun daha da kurur kendi dip yağı na ihtiyacı var sabırla bekle giyim ve makyajın biraz renkli olsun emin ol her şey düzelecek normal bunlar beğenen de olacak beğenmeyende
inşallah yıkanınca akar da insana benzer
Benzer tabiki olmazsa sende biraz koyultursun ucunda ölüm yok sakinleş hadi gül biraz tadını çıkar hata yapmadan doğru bulunmaz 🥰🥰
Platin sarısı işte
acık sarı bıraz beyaza kacan bır sarı
Platinum bblonde
o ne be
Renk kardeşim renk
Platin sarısı değil mi o
Gri gibi
of herkes farklı bişe diyo
platin sarı
Beyaz
küllü bi şeydi
yuze bakmaktan anlayamadim
Kül platin sarı
e bu niye beyaz yaptı
ya resmen beyaz yaptı herkes diyo saçını niye yaşlılar gibi yaptın bu resimdeki eski rengim çok beğenmiştim kuaförüme dedim aynı renk olsun giti bembeyaz yaptı diyor 3 gün yıkama acaba akar mı
resimdekini gösterdim adama dedi tamam aynısını yapıcam bana bırak bi baktım ki bembeyaz yapmış
acaba yıkandıkça akar mı ya
ya köyde ki adamlar. tanıdık dediler zaten suratın beyaz saçını yaşlılar gibi bembeyaz yapmışsın ahahahah güldüler
ya zaten kuaföre bu fotoğrafı gösterdim aw 2 defa aynısını gösterdim muhtemelen aynısı olmuştur bunlar mı cahil ne
Pembe
Çok güzel
soğuk sarı
Sarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten yaşadığın durum çok sinir bozucu! 🙈 Resimdeki saç rengi platin sarı ya da buz sarısı olarak adlandırılıyor. Kuaförde böyle bir durumu yaşamak gerçekten üzücü olabiliyor. Ama endişelenme, doğru kuaförü bulduğunda bu rengi elde etmek mümkün! Saç renginde ton farklılıkları olabiliyor, bu yüzden kuaförüne net bir şekilde platin veya buz sarısı istediğini belirtirsen daha iyi sonuç alabilirsin. Renk değişimleri sabır gerektirir, ama sonucu harika olacaktır! ✨🌟