AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
İkisi bir şeytana uyarlarsa bir gün sonra buraya gelip ağlama, sonuçta öz kardeşin değil bence riske atma kendini
Bir şey olmayacak
Bu çocukların sevgilileri yok değil mi şu anda. Olsa onlar kabul etmezdi. Yarın bir gün seni paylaşmayıp kavga ederlerse şaşma bence.
Benle yaşıt olanın var ama kız ruh hastası gibi bir şey bana gelip çok soğudum ondan ayrılacağım demişti. Kızın haberi var zaten. Asla öyle bir şey olmaz 16 yıldır 3 silahşörleriz zaten biz. Kardeşlerim onlar.
Tamam o zaman. Kötü düşünmeye gerek yok. Aşk olursada bişey olmaz. Çocukluk aşkım dersin
aynen
Kasmaya gerek yok demek ki. Aşk da kötü birşey değil
evet aşk kötü bir şey değil ama zaten ben kardeşime aşık olamam kardeşliğimiz biter
Bunla ilgili amiyane bir tabir vardır ama burada yazmayayım :)
çok samimi ve yakın hissediyorsan onlar da aynı şekilde ise sorun olmaz ama yinede yanlız bir kadın bir erkek bulunan yerde üçüncü kişi şeytandır
şu an aklımda soru işareti kalmadi
zorla kimse kimseye bir şey yapmaz, eğer sen kendine güvenip onlara açık vermezsen onlarında bir tarafları oynamaz..
Bide içeceğine damla attıklarını düşün hurraaaa hayrlı işler :D
asla asla asla yapmazlar
İnşallah sen haklı çıkarsın ama gördüğüm kadarıyla müslüman değilsin o yüzden herşey olabilme ihtimali yüksek diye düşünüyorum çünkü ünş orta mı çok farklıdır zamanla sende anlıcaksın
evet değilim ama ben yapmazlar diye düşünürken kafamı karıştırıyorlar :/ yarın orada ilk günüm olacak
Müslüman müslümana ne fenalıklar yaparken açıkcası onlara güvenmeni çok saçma buldum en az 2 sene o evdesin 2 hafta değil kim bilir neler yaşanıcak neler olcak bunu her yaşadığın olayda daha iyi anlıcaksın zamanla ama ben onlarla birlikte olsan bile pişman olcağını sanmıyorum meshebi geniş bir insansın sonuçta takma o kadar.
Demek istediğini anlamadım bende bir insanım ve senin beni tanımadan öyle demeye hakkın yok.
Ya bak türkiyede yaşıyosun hala farkına varamadın mı? Sen okulda kime ben onlarla kardeşim aynı evde yaşıyoruz desende boş herkez seni farklı gözle görcek bence bu sizin aranızda kalsın aynı evde kalma olayı yani
evet o yönünü konuştuk zaten sadece ailelerimiz biliyor
Ama bence yanında 2 erkekle kaldığın cümlesinin altını kırmızı kalemle çiz bu senin için büyük problem evlenmende bile karşına çıkabilir sana söyliyim.
Eğer evleneceğim bir insan çıkarsa karşıma, bunların hepsini bilir zaten
Anladığım kadarıyla mesheb konusunda sıkıntınız yok ama benden sana bir tavsiye bış zamanlarını kuran okuyarak geçir dua et Allah seni kollarının altına alıcaktır
Bak emin ol hele şu üni bir bitsin her dini tek tek araştıracağım şu an dinen boşluktayım
Böyle düşünmene sebep şeytan desem belki de gülersin ama öyle inan en yakın ne zaman başlarsan o kadar iyidir. Ve ayrıca elinden geldiğince cinsel ilişkiden kaç bunu bende yapamıyorum ama kaçmak gerekiyo bu dünyada ki zevklerimiz ahirette ki sonumuz.
Pat diye olmaz ki bu :/ Of of çok kötüyüm ben yaşamayı kendi başıma öğrendim neredeyse. Yanımda sadece bu iki dostum vardı.
Size hayatınızda başarılar dilemekten başka bişey gelmez elimden dua et bol bol Allah el açan kullarını görür işitir merak etme
l*n besikten arkadasimin (erkek) kiz kardesinlede arkadasim ir gece bile birakmiyorlar
Bence hayatını tehlikeye atma "demedi deme sonra" 😒
içim rahat şu an 😄
bir gün iki gün üç gün tamam da dört sene bu böyle gitmez !!!
biri iki yıla mezun olacak ondan sonra ne yaparız bilmiyorum :/
burnuma kötü kokular gelmiyor ama yemek yanacak gibi görünüyor !!!
aşağı gelsene film izleyelim :D aşağı gelsene kağıt oynayalım, aşağı gelsene bişeyler içelim vs vs
evet :D
Bu devirde kimseye guvenmeyexeksin hadi bakalim hayirlisi:)
Bir şey olmaz :)
ailende amma genişmiş tüm dünya sığarız ailene heralde :D neyse ateşle barut yanyana durmaz :D
16 yıllık kardeşlerim
farketmez nikah düştükten sonra bu iş sakat. ateş barut şeytan
Kapını kitleyip yatarsın ailen var davranışını bozmadılar sonra kimse hiç bir sıkıntı olmaz
kardeşin değil sonucta kötü şeyler olabilir :dD:dD:Dd
Fesatttt :D:dddf
@red_hat :DD:D
tecavüz edecek halleri yokya sen kendinden eminsen bişey olmaz ama hiç mi hiç uygun değil bana
://
Bisey oldugunda haber ver knk @Sonmermi yle hemen ordayiz :dddf
tamam kanka :D
molotoflar hazır haha :DDd.:D:D:Dd
sen niye düşünüyorsun demekki seninde aklından birşeyler geçiyor
ben bir şey olsun istemiyorum asla. hatta bu ev konusu ilk açıldığında çok mutlu oldum. sonra arkadaşlarım erkek milletine güven olmaz kaç yıllık kardeşin olsada dediler :/
sen kendini bil aradaki mesafeyi koru birşey olmaz
onların muhakkak aklından geçecektir, veya senin hiçmi canın çekmeyecek :)
kardeşim onlar
valla bence o kadar emin olma derim beyinlerini okuyamıyosun sonuçta
Sağlıklı bütün erkekler min 3 günde bir boşalmak ve seks ihtiyacı hissederler bu biyolojik yapıları gereğidir. sen düşünmezler hissetmezle öyle bişey de dur, hemen yanıbaşlarında böyle bir imkan varken akıllarından geçmez mi sanıyosun?
kafamı karıştırıyorsunuz
ben gerçekleri söylüyorum canım
her erkek öyle düşünür mü yani?
cinsel olarak aftif olan yani bir sağlık sorunu olmayan her erkek düşünür canım
bisey yapmicaklarina bu kadar cok eminsen onlara guveniyosan niye bize soruyosun o zaman
dün arkadaşlarım kafamı karıştırdılar ama sonra içim rahatladı
iyi o zaman
Ya bilemeyiz tam yani abaza değillerse sorun yok ama %89 sana yakınlaşmak istiyecekler.
değiller
O zaman sorun olmaz ama sen yinede biraz mesafe koy bence.
Ailen cok genis ya da cok iyi kalpliler. Bu devirde dostu birak amca cocugu olasaniz yine aynı evde kalinmaz.
onlara iki tane kız arkadaş ayrla kafan raad olsun :D
ayarlayacağım zaten sözüm var :D
o zaman sıkıntı yok ;)
Kapi ve banyodan dolayi iyi olmus guveniyosan sorun olmaz yanlis yapicak cocuklar degilseler
değiller
Ozamn sorun yok :)
Tanımadığımız kişiler hakkında yorum yapmak yanlış olur
Çok iyi insanlar.
Bilemem
ben öyle düşüncesi olan bir kızla aynı evi boşver dışarıda bile yan yana gelmezdim
Beraber kalmayı bende çok istiyorum hatta hep planlar yapıyoruz pes falan atıcaz kanka diye. Ama çevremdeki arkadaşlar nasıl güvenebiliyorsun diyorlar :/
onları iyi tanımış olman ve güvenin olduğu müddet bişi olmaz derim
Ne kardeşmişsiniz be gece korkudan kapıyı kilitleyecek kadar ;)
ne olur ne olmaz
her ne kadar guvensende onlar erkek ve sen tdbiri elden bırakmayacaksın kapını kılıtleyıp yatacaksın kendını koruyacaksın ailen nasıl izin veriyor şaşılası bir durum
Hahaha:
Ya burada admin olmak istiyorum artık : D Nasıl bir beyin yapın v ar senin
Ateşle barutu yan yana koyup patlmamasını beklemek saçmalık.
en çok istediğim şey keşke bende ole iki erkekle ewde kalsam
Niye grub falanmi düşünüyorsun :-)
Alkol olursa herşey oluyor. Alkol kötülüklerin en fırlama eniştesidir :)
ama benle yaşıt olanla beraber sarhoş olduk hiç bir şey olmadı
Yaşın önemi pek yok bence. Deneyimle sabit!
daha önce beraber sarhoş olduk bir şey olmadı yine olursak yine bir şey olmaz
Bence sahoşta olmayın şeytana uyma ihtimalide azalır. Bir kız bir erkek yalnız olunca üçüncü kişi şeytan olurmuş. Ama iki erkek bir kız olunca nolur bilmiyorum. Dikkatli olmak lazım.
1 sonraki soru threesome yaptık hamile kalır mıyım :S
Hayır
Kardeş diyosun, şüpheci yaklaşıyorsum, nasıl iş anlamadım.
sonuçta karşı cins :/
Yalnız kalırsın umarım.
grup ihtimali yüksek
Ulan dhdjdkdmd
Kişi kendinden bilirmiş...
@göktendüşenyerelması ben evli olmadığım kadınla aynı evde yaşamam =)
Hadi ya :D bekar evine kız gelecek sende geri yollayacaksın
@göktendüşenyerelması =) farklılık özeldir.
Özeller farklıdır.
Hepimiz sana inanıyoruz :D
+ vereyim yazık ya :D
Aslan Romeo İyi laf Patlattın he :) bunu O gece Araya alırlar :D
Hersey onlarin beyninde bitiyor sana ne gözle baktiklari ne gözle bakacaklari dikkat et derim
zor yapacak olan yurrta kalsa da yapıyor ama ben olsam kafanı kırardım yazıık
ne diyorsun ya
sen ne diyorsun bir 16 yıllık kardeşim diyorsun bide daha tanışmadık . çok genişsinşz bşzşmle değilsinşz :)
daha tanışmadık demedim yeni taşındık dedim
16 yıllık diyorsun bide neyse. günah çok büyük iyi kşamlar
okumayı öğrenip gel 16 YILLIK ARKADAŞLARIMLA YENI BİR EVE TAŞINDIK diyorum sabahtan beri.
ne halin varsa gör hayr gelmez senden.
...
hayırlı yiyşler.
ne iğrenç bir insansın sen ya
doğruları söylüyorum. bizde üni okuduk . seni 2 erkekle kalmaya bırakan ailen utansn dicemde içinizde var. her halde
Biz geniş değiliz sen darsın.
b3lli babana yazıklar olsun
Sen kimsin de böyle konuşabiliyorsun be?
Ben GÜNER . yazıklar olsun kızını kendi eliyle erkekler arasında kalmaya zorlayana . kime ne diyorum ki.
ne zorlaması ne diyorsun ya? zorla yaptırmıyor kimse kimseye bir şey.
demek sende istiyordun neyse içinşzde varmış hepnizin sen duş alırken yadla çok a uyurken nasıl rahat edicen evde 2 tane dallamayla suç hepşnşzde . güle güle senşn yolun sonun belli
bilmeden konuşma ev kocaman ve iki katlı. ikinci katı yani çatı katı tamamen bana ait ve kendi banyosu var.
sonuçta aynı kapıdan mı gireceksşnşz aynı evin içinde mi olacaksınız. sen adam olmazsın yazık sana abin var mı
var ne yapıcan?
hiç biri senin gibi dar değil
ben özgür bir insanım ve her istediğimi yapabiliyorum
ona da yazıklar olsun . dar değil derken? namus yoksunları geniştir bunu mu demek istedin :) sana acıyorum nerde ev ? nerde okucan sen =?
sen ifla olmazsın mesaj at göster özgürlüğü
senle daha fazla vakit harcamayacağım iyi gunler
sen şaşırmışsın iyi günler diyorsun . sen madem niyetn belli neden uzatıyorsun yazııklar olsun kardeşni kzıınıı ek-lşn adamlarınla nikasj-hsz yaşatanlara cehenneme gşdeceksşnşz
sen istemedikten sonra hiç birşey olmaz sen istedikten sonra herşey olur sana bağlı
yani düşünürler mi öyle bir şey?
düşünüp düşünmeyceklerini bilemem ben olsam okuldaki onca kız varken seninle ilgilenmem kardeş gibiysek onlarda karakterli erkekler ise düşünmezler ama erkek milleti işte bazı zamanlar beyni yerine başka yeri ile haraket edebiliyoruz ama burada senin ne düşündüğün önemli daha çok onların düşündükleri değil sana bağlı
anladim teşekkürederim
senin düşüncelerin neler
ben asla ama asla istemem kardeşim onlar ama itiraf edeyim benimle yaşıt olanla çok yakınız herkes sevgili gibisiniz diyor çok korkuyorum ya birden bir şey olursa diye :/ büyük olan 2 yıl sonra gidecek sadece ikimiz kalacağız :/
sanırım kafanadakileri tahmin ediyorum neyse bol şans sana o zaman :d ümit ettiklerin olur belki
Dinimizde ne şekil olursa olsun ZİNA SAYILIYOR YANİ HARAMMMMM
müslüman değilim
ALLAH Müslümanlıkla şereflendirsin sizi yoksa sonunuz Cehennem Ateşidir Billahi
Sen kuyruk sallamazsan durduk yere tecavüz edecek halleri yok sonuçta yıllardır berabermişsiniz.
Bence hiç etik değil duygusal anlamda olmasada cinsel anlamda seni dürdükleyen hissler olabilir :)
bence sorun olcak benımde kalımda çılgın sorular senın gıbı :)
hayatta kimseye güven olmaz şeytan bu giri verir aklına
keşke benimde senin gibi kız arkadaşlarım olsada gelse bnde kalsa ahh ahhh :D
İnsan kardeşinden bile kollarsa kendini kime güvencek bu dünyada.. saçmalamayın bence
Ateşle barutu yan yana koy bakalım kardeşim diyon da millet annesiyle...
bence bişi olmaz :)
sınırlarını çizersin
aynen öyle
Sen ne olmasını istiyorsun pekii?
Ya bir şey istemiyorum ve onlara güveniyorum. Sadece biraz kafamı kurcaladı.
Güveniyorsan şayet sen istemedikçe bişey yapmazlar bence.. Ama yine de onların tok olduklarından emin olmaya çalış.. Olmazsa tanıdığın kızlardan ayarla da aç kalmasın elemanlar.
Başa ne geliyorsa iyi niyetten gelir.
Sen gene ne olur nolmaz kolla kendini :)
zaten hep kapımı kilitleyeceğim
Ama acı gerçek böyle durumlarda aynı çatı altına girince en yakın arkadaş bile bir anda sevgili olabiliyor.
Çok tehlikeli sularda yüzüyosun
Ne geniş ailen varmış maşallah...
Olmaz olmaz kardeş gibi onlar
Olursa da ailen göze almış demek ki :))
hayır olmaz
O halde sormasaydın fikrimizi madem cevabı biliyorsn
Yanlış anlama ilk sorduğumda arkadaşlarım kafamı kurcalamışlardı şimdi onlara güvenim tam
E iyi o zaman
Bişey olmasada seni düşünürler geceleri
hayır
Erkeği bana anlatma
hepiniz aynı mısınız?
Bunu siz hep söylersiniz zaten :/
bir yaratılış gerçeği var...
Fareler var mı çatı katında
yok :D
Tamam sıkıntı yok ozaman takik kafana göre rahatına bk
Ateşle barut yanyana durmaz. Aklını başına al.
Ama onlara güveniyorum. Yani birisiyle beraber uyumuşluğumuz bile var. Sabah git kahvaltı hazırla mal dedi bende sen hazırla gerizekalı hizmetçin yok dedim. Öyle kardeşim yani.
Erkeğe güven olmaz. Çabuk yenilir nefsine.
Ailen nasıl izin veriyor onu anlamadım.
Hardcore olur ben söliyim
Sacmalama tabiki bir şey olmaz arkadaşın onlar
yani
okudum bişi anlamadım ya
boşver
bide ingilizce yaz belki anlatabilirsin
Gece kitlersin bisey olmaz
aynen