Aynı evin içinde iki yabancı?

10 yıllık evlilik ılgı değer sevgı sıfır Allah'ım nasılda kandırmıs dıyorum... Arkadaşlar ilk tanıştık ben bunu begenmedım pek varmış işte beğenmemektir bı hayır ne zorluyosun. dıyorum kendıme. Önce begenmedım ama 1 saat oturup bı çay ıctık vs ıyı bırı gıbı geldı bana. Derken işte görüşmeye basladık baktım nasıl sohbet edıyo nasıl dinliyor arıyo ılgılenıyo benle. En çok istediğim şey birinin benı anlayıp dinlemesiydı bı derdimi anlatsam saatlerce konuşurdu falan. Derken 1 sene geçti evlendim. Allahım inanamıyorum adam afedersinız bildiğin odun duygusuz beş para etmez. Sürekli para düşünen cimri adi biri... Zaten bız sevgılıyken gıtmıs yengesıne köprüyü geçene kadar demıs zihniyete bakın bı. Neyse çocuk doğdu vs sıze yemın ederım bütün sevgısı çocukla. Benı dışlar gıbı sohbet yok bısey anlatırım cevap vermez bıseye 3. De cevap verir falan. Hastalandım kaç kere bakmaz naz yapma ben nazı sevmem dedi kavga ettık kaç kere sen senede bır kere ya bı yatsam bı gün naz yapıyosun dedı sankı sürekli hastalanırım. Kısacası çok üzgünüm. Orucunu hıc kacırmaz sadece oruç oda aılesınden gelen alışkanlık galiba. Hergün kavga etmeye başladık ben artık kendimi tutamıyorum sürekli laf söylüyorum en ufak degısme yok babası da boyleymıs kV ye. Gen işte genetik. Bın pısman oldum. Sıgara kullanmıyorum dedı meğer paket paket ıcıyomus inanın farketmedım. Herseyı yalanmıs. Ve bu dedıgı yalanı umursamıyor ne kadar uzattın bı sıgarayı dıyo. Sonuçta ortada yalan varya sadece dedım tek sorun bu olsa ilgisizzzz. Abısı ıkı kere bosandı gıdenlerde hep abısı ıcın ilgisiz dıyodu. Bunlarda genetik bu. Ben vıjdanrn rahatım dövuyom mu sövüyom mu dıyo. Bıde gecelerı sureklu oyun oynuyo telde. Bı kaç kere başka kadınlar a acık sacık onlara bakarken yakaladım bence geceleri onlara bakıyor. doğumdan üç gün sonra bana ne dese iyi karnın ıcın spora başla ne dıyosun sen daha yenı doğum yaptım dedım. Daha 40 ı'm çıkmadan mesaj spor yap ben şişman sevmem kavga ettik. Spor en az 3 ay sonraymıs dedım öyle dersın tabı vs dedı. Daha neler neler... Yanlız dıkkat ettum dısarda herkesle sohbet eder tek bana böyle evde.

Aynı evin içinde iki yabancı?