+1 yılBenimde 13 yıllık bir kardeşim var ve onunla aşırı dertlesıyorum. Sevgilim beni aldatinca bende onu aldatma ya karar verdim ama cinsellik hakkında hicbirsey bilmiyorum ve güvenip ilişkiye girebileceğim güvenilir hickimse yoktu cevremde... bende hayli bunalımdaydım ağladım ağladım dedim ki sende benimle ilişkiye girsene ben onu aldatmak istiyorum... bana ne dedi biliyomusun? Senin ağzına sıçarım sen benim kardeşim namusumsun sana asla dokunmam öyle bir halt edersende seni gebertirim. .. sonra da sarıldı.. yani gerçekten kardes dediğin adamlar adamsa onlar birbiriyle yatar ama sana yanlış yapmazlar ondan yana için rahat olsun
54 Yorumla
Soran+1 yılvay be çoook haklısın
- +1 yıl
bekaretinin hala bozulmamis olmasi sende travma yaratmis olacak ki bakireligini vurgulayan username almissin :D
- +1 yıl
Oooooooo aslan ablam adamsın beee
- +1 yıl
Evet ciddi travma yaşadım ama kendime geldim diymi süper erkekim alan seni yer sen çok tatlısın
En İyi Cevaplar
+1 yılOnlara ve kendine güveniyorsan bir şey olmaz. Arkadaşlarının dediklerini takma.
72 Yorumla
Soran+1 yılevet şu an aynen öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Teşekkürler.
16 yıllık tanışıklıktan, birlikte büyümekten, kardeş gibi olmaktan bahsediyorsun. İçin rahat olsun. Gelen sapık yorumlara da bakma. Erkeklerin tamamı uçkuruna düşkün, sapık değil. Hepimizin kafasında "bugün bacım yarın ihtiyacım" düşüncesi yok.
Fakat! olur da bir gün alkol, uyuşturucu (olmaz deme, insanlık halidir olur) kullanımında aşırıya kaçma durumu olur; bu durumda odana çekilip kapını kitlemen ya da evden gitmen yararına olacaktır. Uyuşmuş bir beyin 16 yıldır tanıdığın insanı hiç tanımadığın bir insana dönüştürebilir.01 Yorumla
Soran+1 yılBiri benden büyük diğeri yaşıtım. Yaşıtımla daha önce sarhoş olmuştuk hiçbir şey olmadı. Beraber uyumuşluğumuz bile oldu. Güvenim tam :)
kardeş bak sana tavsiye bence yapma bu iki erkek beni yanıltabilir umarım yanıltırlar ama bence yapma güzel kardeşim benim kızım bana böyle bir şey söyleseydi kesinlikle izin vermezdim
hayatında daha çok macera ve heycan olacak bence şu anda macera arama derim karar senin umarım yanıltmazlar seni benide yanıltırlar00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
+1 yıl16 yıl diyorsun. Sen kaç yaşındasın ki? Kaç yaşından beri arkadaşsınız?
O kadar uzun süreli dostluğa can kurban, zaten başka yönlü yaklaşacak olsalardı yaklaşırlardı şu ana kadar. Ama sen yinede hep dikkatli ol, daha önce uzun bir yolculuğa çıktınız mı, aynı evde zaman geçirdiniz mi, başbaşa çok kaldınız mı bu gençlerle? bak bunlar hep test. Eğer hepswini yaptıysan ve sorun yaşamadıysanız, çok şanslısın ve hiç düşünmeden aynı eve çık derim. Şöyle bir durum varki erkeklerle aynı evi paylaşmak kızlarla paylaşmaktan çok daha sorunsuzdur.02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yaşında tanıştık, beraber büyüdük. Daha önce 3 aile beraber 2 hafta tatil yaptık ve benle aynı yaşta olanla 3 hafta Fransa'ya gittik. İtiraf edeyim Fransada biraz yakınlaştık ama sonra normale döndük :/ yani biz Fransadayken onun morali çok bozuktu ve benim yanımda ağladı. Ben onu dizlerime yatırdım saçlarını okşadım, gözyaşlarını sildim ama dostça yaptım bunu.
- +1 yıl
Anladım hayır tereddüt etmene gerek yok derim o halde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir zamanlar Istanbul'un kayıkçıları arasında çapkınlıgıyla meşhur bir kayıkçı varmış. Adam o kadar çapkınmış ki kayığına binen her hatunla bir macerası olurmuş. Bunu duyan dişli, kendine güvenen bir kadın; kim bu adam görelim bakalım bana ne yapabilecekmiş" diyerek inmiş iskeleye. Araştırıp sormuş ve kayıkçıyı bulmuş. Hemen kayığına binmiş ve denize doğru açılmışlar. Kayıkçı bir kürek çekmiş ve - "Derleeerrr" demiş. Bir kurek daha cekmiş yine - "Derleeerr" demiş, bir kürek daha cekmis - "Derleeerrr" diyerek devam etmiş.. Kadın dayanamamış sormuş; - "Bey söylesene Allah aşkına ne derler" Kayıkçı şöyle bir bıyığını burmuş ve; - "Sen bu kayığa bindin ya" "Artık vermesen de verdi derleeerrrr..."
30 Yorumla
+1 yılDüşünür ne yazıkki 100% ama aklı başında insanlarsa kendilerini tutar ama buda zor bir ihtimal, güveniyorum deme Allah erkek insanı böyle yaratmış yapacak birşey yok yani zaten erkekte böyle güçlü bir istek olmazsaydı organı kalkmazdı herşey düzgün işliyor. elin adamı kızına sarkıyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl://
+1 yıl16 yıllık kardeşlerim diyorsun seni arzulayacaklarını sanmam 16 yıl kısa bir zaman değil insan öyle birşeyi düşünmeye bile utanır bence bir sorun yok yapacaklarınıda zannetmem ailen izin veriyormuş işte neyi takıyorsun evde açık saçık dolanmazsın odanın kapısınıda kilitlersin senin için üst katı bile ayarlamışlar tanımadıgın bir kızla aynı eve çıkmaktansa bu çok daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılateş ve barut yani. saçmalamayın ya :D bende 18 yaşındayım derdim hep bebeklikten beri arkadaşım var uğur çok iyi falan annemler babamlar tanıyolar bıze gidip geliyodu kardeş diyodum ya babam akşam çıkarken onunla izin veriyodu mesela kardeş gibiydik. te 1 hafta öncesine kadar ben bunca zaman seni seviyodum seviyorum bize bir şans ver dedi. güven ol-maz
01 Yorumla
Soran+1 yılama bizimkinin yanında sizinki kardeşlik değil normal bir arkadaşlık
Sorunun cevabı değil ama son zamanlarda bu tür olaylara ironi olsun diye çekilmiş bir klip.
https://www.youtube.com/watch?v=lX_IJv10QJ0
Bu arada kendinizi bildikten sonra bir problem olmaz. Herkesin dediğine kulak asma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka sonra mesaj okumiyalim burada... beraber evde oturuyoduk bide baktim kucaktayim... hamilemiyim falan diye :D :D
16 yillik kardeslerim diyosun, burada millete soruyosun, kardesin olarak görsen süphe edip sormazsin...
e kardesim demekle olmuyo demekki ;)12 Yorumla
Soran+1 yılDün arkadaşlarım bu erkek milletine güven olmaz falan dediler bu yüzden kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılbu erkek milletine, nasilda hepsini ayni kaba koyuyosunuz... kadinlarin hepsi motordur dense bunu kabullenirmiydiniz?
yok kabullenmezdiniz... ozaman erkekleride genellemeye atmayin...
yazik etmeyin yani :) insanligin gerilemesi... insanlarin birbirine güveninin kalmamasiyla oluyor :)
+1 yılne olursa olsun erkek sana söylemez ama içinden gecirir
59 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya :(
- +1 yıl
bacım erkek sonucta öz kardeşim değil içinden düşüncek gecircek belki yapmicak ama eline sahip cıksa beynine cıkamaz
- +1 yıl
Acı ama gerçek.
Soran+1 yılyapmaz ya güveniyorum
- +1 yıl
anlamıyomusun yapmaz ama düşüncesini nerden bilecen beyinmi okican erkek bu erkek nasıl olsa kardeşim diye sırnaşırsa şaşırmamda
Soran+1 yılyeni tanıştık değil yeni T A Ş I N D I K
- +1 yıl
16 sene oldugunu okudum istediğinizi yapın
Soran+1 yılpardon onu başka yoruma yazacaktım
- +1 yıl
bendende pardon
+1 yılçok iyi insanlar
asla yapmazlar dediğin insanlar
şimdi hadi o zaman 5-6 bira iç onlarla noluyor :)
kardeşi gibi gören insan zaten zil zurna sarhoşken bile bir şey yapmaz düşün sen kardeşinle içsen sarkarmısın aynı hesap
banyodan çıkarsın cıplak gorur hıc aklına gelmeyen şeyler gelir :p
fark etmez kız la erkek arkadaş olayına aynı evde bana çok saçma gelir kaldıki senin erkek arkadaşın varmı? varsa hayret yani16 Yorumla- +1 yıl
benimde 2 kankim var biri 22 - 24 yaşlarında
kızlar çok güzel ama kankilerim bana gelip kalalım sende bir ay dediler paraları yoktu
yok dedim niye l*n dediler
kızım habire içiyorsunuz sonra gece gelceksiniz yanıma sabaha kadar bir ekip çalışması sonra
aramızdaki kankilikde bitecek dedim :D
güldüler haklısın valla olabilir dediler
ondan ateş barut fazla durmaz
Soran+1 yılbiz beraber sarhoş olduk benimle yaşıt olanla. beraber tatildeydik. anca mal mal fotolar çekmişiz bir de eski sevgililerimize mesaj atmışız o kadar
- +1 yıl
peki bu kadar madem herşeyden eminsin o zaman zevkinemi bu kdar insandan yorum alıyorsun?
Soran+1 yılbu soruyu ilk sorduğumda aklımda soru işareti vardı ama şimdi kalmadı
- +1 yıl
:) nasıl yani kim seni vazgeçirdi?
burada herkes bir şey olmaz desede olur desede bunu en iyi sen bilirsin
demekki bir şey ufak bir bakış ya da farklı bir anlam gördünkü bunu sordun
Soran+1 yılburası içimi rahatlattı
+1 yılSonuçta 2 erkek ile beraber yasayacaksın, kendine dikkat edersen bir sorun olmaz yani eğer korkuyorsan. ağırlığını bazı konularda göster madem öyle. kıyafetlerine de dikkat et hiç yapmam diyen bir erkeğin karsısına çıplak kadın iç çamaşırı giymiş bir kadın koy o bile yapar o yüzden kıyafetine de önem ver. düşünerek giy
00 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam kalmazdım sister cesaretini takdir edip önünde eğiliyorum. Ve erkek nefisi çabuk hakimiyetten cıkan birsey şeytana cok uyan bir nefistir o yuzden alkıslıyorum bu cesaretine karşılık sen eminsen bir sey olmayacagindan kisiliklerinden kardesim dedigine gore taniyorsundur baya o yuzden sanmiyorum birsey olacağına sister
02 Yorumla
Soran+1 yılyani onlar benim karşımda ağlarlar, gelip her şeyi anlatırlar, kanka bana şu kızı aylarla derler kardeşlerin onlar
- +1 yıl
O zaman bir sıkıntı cıkmaz
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan niyet! ;) Ha en fazla ne olur kızlar bir süre sonra erkeklerin bulundukları ortamda asimile oluyor :)
Konuşmaların arada erkek gibi olur.15 Yorumla
Soran+1 yılo zaten oldu bende :D 3 silahşörleriz biz bir aynı evde kalmıyorduk o da tamamdır :D
- +1 yıl
Güzel canını hiç sıkma hatta kapı felan kilitlemeyin bu güvensizliktir.
Bir kaç kere diş geçirdin mi daha sana bulaşmazlar :)))
Soran+1 yılhehehe :D sözüm var onlara kız ayarlayacagim :D
- +1 yıl
:O Bütün kız kankalar mı aynı olur ya :))) Adamlara akıllı uslu birini bul bari.
Soran+1 yılzaten :D
- Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEğero erkeklerden biri hafif yakisikliysa olacağı soylim 1-2 ay içinde gonlun kaymaya başlar erkek baştan meyillidir zaten senin odada işi bitirirsiniz :) yok sen düzgün mesafeli durursan pas vermezsen birseyolmaz:)
08 Yorumla
Soran+1 yıl16 yıllık kardeşlerim diyorum siz ne diyorsunuz
- +1 yıl
Kardeş derken senden kucuklermi.. Küçüklerse sorun yok ama büyüklerse ve sen güzel bir . kızsan o erkekler neler neler düşünür..
Soran+1 yılbiriyle yaşıtım diğeri 2 yaş büyük onlar kuzenler. Ama güveniyorum onlara
- +1 yıl
Bak adinin paraya erkeğin. kadına zaafı vardır. Beraber pes felan.. Aradan 1 ay geçer iyice ısınırsınız senin bile. gönlün kaymaya başlar sonra olan olur.. Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.. Erkek zaten hep tetiktedir herşey sana bağlı sen hamle yaparsan olan olur sen istemezsen olmaz içki felan icmiyorlarsa tabi. Içki içiyorlarsa çok çok tehlikeli birgün bilinçaltinda olan şeyler ortaya çıkar sen hamle yapmasan bile onlar gelir.. ben fikirlerimi söyledim senin iyiliğin için.. kendin karar ver..
Soran+1 yılya benle yaşıt olanla sarhoş olmuştuk tek yaptığımız şey mal mal fotolar çekip eski sevgililerimizi aramak olmuştu :D
- +1 yıl
Bu arada banyo yaparken kitlemen yeterli sanki gece gizlice gelip saldıracaklarmı öyle manyaklik edecekse sabah kapini. açıncada yapabilir yani kilit gereksiz :)
- +1 yıl
O zaman sen zaten benden iyi tanıyorsun gorseydim onları tam yorum yapabilirdim , herşey size kalmış kendiniz en iyi kararı verirsiniz. size iyi eğlenceler :))
Soran+1 yılTeşekkürler:) ya ben bu konu ilk açıldığında çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım beraber bir sürü plan yaptık. Pes atacağız, sağlıksız besleneceğiz, arada alemlere akacağız, beraber ders çalışacağız :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi geçiyorum senin bu zaman içersin de sevgilin olmayacak mı? Beni böyle kabul eden biriyle olurum dersen de inan o erkeğin tek derdi bedenin olur. Çevrendeki hiç kimse senin hakkında iyi bir şey düşünmeyecek , başkalarının söyledikleri ilgilendirmez beni dersin ama çok ilgilendiriyor.
Ben Türk erkeğini biliyorsam o evde de her türlü aranızda bir şey geçecek.14 Yorumla
Soran+1 yılKimse bilmeyecek ama
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın olursa bunu öğrenmeyecek mi? Ben bir gün sevgilim başka erkeklerle aynı evde kaldı diye ayrıldım çünkü erkekleri tanıyorum. Bu ülkede kendi kanından kişilere sulananlar var.
Soran+1 yılSevgilim olursa bilecek ister kalır ister gider o bana olan güvenine kalmış eğer bu konuda sorun çıkartırsa ben ayrılırım zaten. Benim o insanlarla aramdaki bağ çok farklı bak hiç anlatamam.
Cevap sahibi+1 yılSenin için hayırlısı olsun , ilerde anlarsın karşına çıkan sıkıntıları.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim sorunu okudum girdim senin icin cevap yazmaya. Bak her ne kadar kardes gibi olsanizda, söz konusu erkek (ler). 2 erkek bir kiz olmaz. Bu devirde babaya bile zor guveniliyor, , maddi durumunuz iyiyse eger ayri tasin derim. Ne yapacaklari belli olmaz sonucta artik cocuk degilsinizdir (saf temiz duygular icinde) olacaklarini sanmiyorum. Eger iki erkek sana bir pusu kursa 1 bedeninle yenik dusersin. Benim fikrim ://
08 Yorumla
Soran+1 yılama 16 yıllık kardeşlerim
Cevap sahibi+1 yılAma soncuta öz kardesinmi, hayir? 16 sene önce belki cocuktunuz oynuyodunuz beraber falan saf duygular icerisindeydiniz. Ama simdi hayata yeni yeni atiliyorsunuz, ya en basidi adam seni dustan sonra görse "kardesim bu ya benim" dusuncsimi olcak, hyr. Bu devirde erkeklere guven olmaz
Soran+1 yılBilemiyorum çok kafam karışıyor ama zaten geri dönüşü yok yarın orada kalacağım ufak tefek eşyalarım kaldı
Cevap sahibi+1 yılBence bir iki gun kalmak la bir kac sene kalmak ayni etkiyi gostermez. Ya simdi hernekdr kardesn olrsa olsn erkekle kaldm drsn ya baskasina, namus meselesine donustururler :/
Soran+1 yılYa benim babam Türk değil ve hristiyan annemle ben küçükken boşandılar annem Hollanda da yaşıyor. Benim yetiştiğim kültür çok farklı bakirede değilim zaten kabul edecek olan varsa her türlü kabul eder beni :/
Cevap sahibi+1 yılOzaman tam turk kulturunden degilsin, o anlamda sorun olmaz ama güvenlik acisisindan cikabilecek sorunlari bu yok etmeye yetmez pek. sen bilirsin
Soran+1 yılEvet haklısın. Akıllarından geçirseler bile kıyamazlar ki ama
Cevap sahibi+1 yılAkli bosver beden var.. Erkekler biz kizlar gibi degil malesef
+1 yıl16 yillik bir gecmis, kardesim dedigin insanlar? Ve tedirginsin. Nasil bir tezatlik? kuzen yegen iliskisi gibi bir iliski olmali aranizda tedrgin olcak bisey yok. Kardeslerim diyorsan hele hic olmamali.
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama arkadaşlarım kafamı kurcaladılar şu an aklımda soru işareti kalmadi güvenim tan
- +1 yıl
Gercek kardesler bunlari dusunmezler
- Diğer konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılAyni kandan olmadikca kimse kardesin dgil. Hele hele ayni evi paylasirsan sen kardesce dusunsen bile erkeklerin ole dusunecegini sanmiyorum. En azindan icinden...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 16 yıl ya liseyi beraber okuduk, ilkokulu beraber okuduk, beraber yedik beraber içtik
- +1 yıl
Biz ne desekte sen o evde onlarla birlikte yasamaya basliyacaksin. O yuzden baska aciklamaya gerek yok.
- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılkimseye güvenme kızım.. 16 yıllık arkadaşmış kardeşmiş bunlar boş laf.. ateşle barut yan yana olmaz. bizimde 20 yıllık arkadaşlarımız oldu ama bazen herşey düşündüğün gibi olmuyo.. valla fırsatını bulmasınlar kardeş mardeş demez nefessiz s*kerler
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır :/
Ben aynı evde kaldım tanımadığım kızla ev arkadaşı arıyodum o denk geldi. 1 sene kaldık valla inan hiç
sorun olmadı aramızda da bişey olmadı.
Benim paraya ihtiyacım vardı onun da odaya ihtiyacı vardı.
Durum bu.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen yinede evdeyken cepli birseyler giy ve cebinde alektroşok taşı, belli olmaz :)
Haa birde askili kisa vs seyler giyme noluuur nolmaz
Ateşle barut sonuçta 😎05 Yorumla
Soran+1 yılyok yok :D
- +1 yıl
Ki daha oncesinde yasamis biri olarak soyluyorum cidden guvenebilecegin bir ark kardes dedigin kisilerse olmaz saka bir yana ama yinede giyimine dikkat etmelisin 👍
Soran+1 yılyani sadece giyimime dikkat edersem sorun olmayacak dimi?
- +1 yıl
Yani dedigin gibi 16 yillik bir tanisiklik vs varsa ailelerde taniorsa sorun olmaz heralde
Sende kiyafetlerine yani evin icinde vucut hatlarini vs gosteren ya da askili ne bilim tayt vs dikat et evde bir iki kiyafet al esofman bol 😎onlari giy gerci senin onlardsn bagimsiz banyon wc vs var sadece ortak kullanim alaniniz olan mutfakti salondu vs
Yok yaa olmaz sanirsam bisey
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim
+1 yılbu iş 16 yıla bakmaz :) inanıyorsan eğer birşeylere sana verdiği güvence hissine belki o zaman bir nebze bu iş yürüyebilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ya dimi :/
- +1 yıl
ne kadar tanıdığına bağlı.. eğer abi gibi biriyse tanıdıkların bişey de diyemem yani şimdi.. sen dikkat eet yinede mecbur kalmadığın müddetçe evde erkeklerin yanında durma.
Sorun olmaz kardeşin gibiymiş her ikiside. Eğlenmeye bak derim. Anlaşabiliyorsan. Saçma sapan şeyler düşünmene gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok iyi anlaşıyoruz
+1 yılAtes ve barut biraz ince düşün tavsiyem asla seviye düşürme o konularda çünkü bir kere o muhabbete girdimi cikisi olmaz umarimseni yaniltmazlar ama babanada helal olsun ben kim olursa olsun kizimi 1 saat bile ayni evde birakmam
02 Yorumla
Soran+1 yılbizim aile yapımız zaten biraz farklı
- +1 yıl
Belli farkli oldugu :)
Benim Babam O eve Molotof atar be?
nasıl Ailede ytişiyonuz :XXx.. xx62 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
Senin ailede çakalmış ha. Yerse bir halt bildik birisiyle yapsın der gibi postalamış oraya ugraşmamış hiç.
17 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya? Öyle bir şey olursa da bu kendi seçimimdir ki asla olmayacak. Aile konusuna gelirsek zaten sevgilimle ilişkiye girerim istediğim gibi ve bunu biliyorlar.
- +1 yıl
tamam tamam demedim bişey. bu kadar geniş bir aileye ne denirki :D
Na bu kadar.
yukaribak.files.wordpress.com/.../karadelik.jpg
Soran+1 yılhahahah :D
Soran+1 yılherkes tuhaf karşılıyor aile yapımı :D
Soran+1 yılAile yapısı demek yanlış oldu aslında :/ yani sadece babam ben kardeşim varız babam Türk değil zaten. Neyse anlamışsındır.
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıl16 yıllık kardeşim diyosun aileleriniz de sizlere güveniyorsa sende güven biraz o 16 yıllık kardeşlerine...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet güveniyorum
Ulan one öyle ya onası bir aile ki bisey olmaz diyolar onlar erkek fıtratını bilmiyolarmi sizleri leylek mi getirdi aç gözünü kizim aileler senle çocuklardan birini kertmis senin haberin yok
19 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama lütfen
Soran+1 yılne evlendirmesi ne diyorsun? cinsel ilişki olursa ailem bir şey demez onlar için önemi yok kardeşim sevgilisiyle yaşıyor zaten.
Soran+1 yılki olmaz onlara güveniyorum, kendime güveniyorum
Soran+1 yıl16 yıllık arkadaşlık bozulur :/
Soran+1 yılBilemiyorum itiraf edeyim benle yaşıt olanla çok yakınlaştık ve bana bir şeyler olacak gibi geliyor :/
burada cogu insan birşey olmaz diyo sanki o iki kişiyi tanıyo ve seni... adamların karakterini nerden bilcek burdan millet bence bir tane sivas kangalı al kapının eşigine bagla sıkıysa biri gelsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
adamlar, adamsa aynı yatakta yatın sorun olmaz. mesele adam olmakta
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. yani arkadasın bile olsa ne bileyim tehlikeli yani. aynı ev cunku farklı katlarda da olsanız an gelir seni ister ne bileyim belli olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılama beni arzulamazlar çünkü kaç yıllık kardeşleriyim
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar samimiyseniz aileler de birsey demiyorsa olur neden olmasin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama kafamı karıştırıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz bir şey heralde 16 yıldır berabersiniz bunların sevgilileri var mı bir de bunların seni kardeşleri gibi görmeleri lazım bu zamana kadar bir şey olmadıysa bundan sonra da olmaz zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim ve benden büyük olanın yok ama benle yaşıt olanın sevgilisi sürekli beni kıskanıyordu ve sanırım benim yüzümden ayrılacaklar :/ bu konuyu konuştum onunla bana sen 16 yıllık kardeşimsin her şeyimi senle paylaşıyorum, dayandığım omuzsun o ise 6 aylık bir heves dedi :/
Cevap sahibi+1 yılhımm ama o kızda haklı olabilir kendince yani seni kıskanması doğal sende olsan kıskanırdın peki bu çocuk o kızlan neden konuşmuyor bu durumu çok saçma konuşup halletmesi lazım bu sorunu bir de bu çocuk sıkıntılı gibi geldi bana 6 yıllık bir heves diyor yani bir de kızı kullanmayamı çalışmış ne...
Soran+1 yıl6 AYLIK heves dedi. Evet kızın kıskanması doğal o çocuk sürekli konuşuyor o kızla ama kız anlamıyor. Ne zaman benle aynı ortama denk gelse somurtuyor. Benim eski sevgilimde öyleydi. Bu çocuğu çok kıskanırdı. Ya arada grupça dolaşıyoruz bize siz kardeşsiniz dimi yani yakında sevgili olursunuz gibi falan diyorlar sinir oluyorum. O çocuk dostum benim ya.
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu bende çok düşündüm ama cevabı şu kitapta buldum bir tane kitap sende biliyorsundur kahraman tazeoğlu bukre orda da iki tane arkadaş var aynı senin ki gibi bir şeyler yaşıyorlar ve kızın bir sevgilisi var onu görmeye gidecek oğlan kızı bırakıyor ve önceden yazdığı kağıdı veriyor kız bunu okuyor sevgilisine gitmeden geri dönüyor en yakın dostuylan evleniyor ben bu kitabı okuduktan sonra artık bir erkeklen bir kızın bir erkeklen dost kalacağına pek inanmıyorum ama eğer gerçekten böyle bir şey yaşamayız diyosan o zaman tamam ama ilerde ne olur bilemeyiz büyük lokma ye büyük konuşma demişler bu çocuk pek de iyi gelmedi bana ayrılırlarsa kız için iyi ve senin de sevgilin böyle bir şey yapıyormuş paranoyaklar diyicem ama çevre de aynı ama çevre yine de hiç önemli değil ne konuştuklar ne ettikleri sen çevreye bakma ama dikkatli ol sen bu yazdığın bir iki cümlenden bu çocuğun düzgün olmadığına kanaat getirdim yani aynı yerde bulunmanız beraber gezmeniz yemeniz içmeniz normal zaten
Cevap sahibi+1 yılkendinize dikkat edin yalnız
Soran+1 yılO kitabı biliyorum ama okumadım. Bu çocuk biraz serseri tipli ve burnu kalkık asla birime bağlanamaz ve kızları kullanır. Bunları biliyorum çünkü benim çok iyi kardeşim ve bana anlatıyor. Psikolojisi biraz bozuk ve yardım alıyor. Bu dönemde ben ona çok destek oldum yani o ortamdan uzaklaşması için yanıma aldım onu, kafa dağıtması için tatillere götürdüm, hep konuştum anlattı dertlerini, sarıldım ağlarken onunla ağladım bende. Onunla aramızda farklı bir bağ var birbirimizden aşk anlamında hoşlanmıyoruz ama birbirimiz olmadan yapamayız. O çok iyi bir insan özünde tanısan seversin türünden. Sadece benim yanımda ağlar hatta. Bana karşı böyle bir şey yapacağını sanmıyorum...
Erkekler karaktersizse her şey olur ama karaktersiz insanlara ailenin guveneceğini sanmıyorum bişey olmaz her erkekle kadın ilişkiye giriyor diye bişey yok
00 YorumlaBirsey diyemem adamina gore degisir.
Bizim evde 2 Turk kiz var, 2 yabanci erkek var (birisi manken) kimsenin kimseyle isi olmuyor.01 Yorumla
Soran+1 yılevet bir şey olmaz
+1 yılTanımadan bir şey diyemeyiz ama aiken böyle bir riski göze almamalıydı. Sen de tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılben güveniyorum
aileler bu konuda daha tutucu olur normalde onlar tamam dediyse sorun olmaz ama paso evi temizlersin tek başına :D
014 Yorumla
Soran+1 yılyok görevler paylaşıldı :D çatı katını ben temizleyeceğim ve yemekleri yapacağım :D diğerleri onlara ait :D
Soran+1 yılbanane ilk başta öyle dediler diğer sorumlulukları almam :D
Soran+1 yıltitiz değilim :D bir kere yazlıkta beraber kalmıştık biriyle ev çöp olmuştu annem gelince delirmişti :D ama cidden kardeşim
Soran+1 yılevet pes atıyoruz zaten :D salaklar sürekli bana şunu ayarla falan diyorlar :D
Soran+1 yılevet :D
Soran+1 yılarkadaşlarım güzelse benim suçum ne :D
Soran+1 yılhahaha :D herkes bulamıyor kardeş maalesef
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılSen cizgini koruduktan sonra sıkıntı olmaz ailende güveniyorsa daha ne olsun kolayca güvenmez aileler bu konularda çünkü haa baktın rahatsız eden tavırlar oluyor bakarsın caresine..
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Daireler ayrıysa sıkıntı yok nekadar kardeşinde olsa kendi mahremiyetini onlardan saklamalısın . Kendine dikkat ettikten sonra bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbir şey olmaz
biraz sacma olmus 2kiz 1 erkek olsaymis daha iyi olurdu bu arada ailelerin dogal karsilamasia bir acayip
00 Yorumla
+1 yılBencede olmaz ya guveniyosan filan nolucak ki olmaz bence bisey
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya şu an rahatım
Sacmalik. Otur kendine kiz ev arkadasi bul. İnsanlar kendi oz erkek kardesiyle bile eve cikmak istemezken senkn niyetin ne de boyle bir ise kalkistin?
00 YorumlaInş o güvenin bosa gitmez. Bu zamanla belli olacak bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılgitmez
Ünide aynı durumu bende yasadim. bir kız arkadaşımla Evimi paylaştım sevgili değildik ve inan sadece sen değil biz erkeklerde ne rahatça banyo yapabiliyon nede sortla evde takilabiliyon antalyanin sıcağında inan eziyet gibiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yazlıkta daha önce beraber kaldık zaten
+1 yılEn ummadigin kisiden hersey gelebilir basina , kendini yine de tedbire al. gece yatarken odani kitle , evin icinde fazla rahat kiyafetlerle gezinme ve mesafeni koru.
00 Yorumla
+1 yılGüveniyosan olabilir tabiiki 16 yıldır taniyomussun zaten başkalarının dediklerini takma bende 1 erkek ile aynı evde kalıyorum daha 2 ay oldu ama güvenilir biri gibi. 16 yıllıkla karşılaştıramam bile.
00 Yorumla
+1 yıldeli misin ne var ki bunda bu kadar abartılacak demişsin zaten ben kardeşim gibi görüyorum onlarda öyle diye
herşeyin altinda bisey aramayin bence sorun çikmaz00 YorumlaZorla Bisi olmaz tabii bide onların adamligina kalmış ama erkek bu nefsine yenik düşebilir ailen nasıl bu kadar rahat anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılya 16 yıllık kardeşlerim. Beraber büyüdük.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sacmalama tabi ki bir sey olur. İnsan kuzeniyle kalirken tereddut eder arkadas da ne? Bence kalmamalisin ne kadar iyi olurlarsa olsunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa biz beraber bile uyuyorduk arasından biriyle. l*n mal sabah kahvaltı hazırla falan diyorduk. Bana her şeyini anlatır tam kardeşim gibi. Diğeri onun kuzeni o tam abim gibi hep beni korur kollar, ufaklık der bana. Derslerimde yardım eder ne istersem hemen kapıma getirir her şeyi. İkiside 16 yıllık kardeşim.
+1 yılAilen onay vermişse sen de yine de kendine dikkat edeceksen ne sorun çıkabilir ki
00 Yorumla
+1 yılbir sorun olmaz araya kapı yaptırırsanız rahat edersiniz. merdivenin altına ya da üst kısmına daha rahat olur
00 YorumlaBak bizde komşu dost kızı kardeştir kandır kandır yerleştir derler yanlış anlama ama dua et o arkadaşlar bizim oralardan olmasın 😁😁
00 Yorumla
+1 yılbenım annem babam boyle bır şeye ızın vermezdı ben de kalmazdım. benım kızım olsa ona ben de ızın vermezdım. ne kadar guvenılır olurlarsa olsunlar. bence uygun değil.
00 YorumlaÜst Kat tamamen senin olacaksa sıkıntı yok bence kilitledi kapını onların yanında biraz daha dikkatli ol çok sıkıntı olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum. ev kocaman iki katlı bir apartman dairesi üst kat küçük bir süit gibi orası tamamen benim olacak.
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇatı katına çıkan merdiveni iptal edip ayrı daire olarak kullanırsan kafandaki soru işaretleri azalır.
05 Yorumla
Soran+1 yılo merdivenler bir dairenin içinde zaten ama şu an güvenim tam haftasonu taşınıyorum zaten her şey hazır
- +1 yıl
Toplum için garip kaçacaktır, bunu sende biliyorsun. Normal kattan çatı katına çıkan merdiven geçici olarak kapatılabilir, bu da senin açından daha doğru olacaktır. Aklında şüpheler olmasaydı bu soruyu sormazdın.
Soran+1 yılilk sorduğumda arkadaşlarım kafamı karıştırmıştı ayrıca toplum olarak bilip bilmeden insanları yargılamayı çok seviyoruz. insanları yargılayanlar umrumda değiller
- +1 yıl
bak bu cevabı tuttum
aklında şupheler varki sormuşsun
Soran+1 yıldün arkadaşlarım kafamı karıştırdılar biraz
+1 yılKankaaa aile dostu ise felan amenna ama sen gene tedbirini elden birakma sonucta erkek yani bu ;) addsasda
04 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden size sordum ama şu an tam güveniyorum
- +1 yıl
Yaaa amenna ama soyle bise var herkes de yavsayacak edecek degil bastan konusun bazi seyleri kural koyun hadi sana bir sey olmadi. ama abilerimiz manita getirdi eve oda hoa olmaz kanka ;))
Soran+1 yılsınırlarını bilirler onlar
- +1 yıl
dostum aile basta olmayinca ne demek istedigimi anlarsin sen gene onlemini tavrini bastan koy dostum
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle düşündüğünü öğrenseydim s. ederdim seni. O kadar netim. Bana güveni olmayanın benle hiç işi olmasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bak bu kafamı çok kurcalamıyor hatta beraber kalmak bende çok istiyorum. Çok güzel planlar yaptık, çok eğleneceğiz hatta. Ama çevremdeki arkadaşlar tetikliyor sürekli :/
Soran+1 yılYa hayır ben aynı ünide okuduğumla beraber bile uyudum ya. Güvenmesem yapar mıydım? Ya da kabul eder miydim aynı evde kalmayı? biraz aklımı kurcaladı içim rahat ama şuanda.
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben baban olsam izin vermezdim, şahsen. Ne kadar dostta olsa gerçek öz kardeşin olmadığı, sürece 2 erkekle yaşayacaksın.
İki erkek azarsa, kapı tutamaz onları :D01 Yorumla
Soran+1 yılyok yok şu an tam güveniyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen zaten bu soruyu sorarak tereddütte oldugun belliki neden sordun :) sen bile biliyorsun birşey olabileceğini sorarak
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sadece arkadaşlarım tetikledi bende içimi iyice rahatlatmak istedim
Önemli olan aranızdaki guven Lakin ister istemez ateş barut olayi meydana gelebilir sen kendine özelliklede kendine guveniyorsan sorun yok
10 Yorumla
+1 yılBu onalara güveninle alakalı , eğer güveniyorsan sıkıntı olmaz bencede
02 Yorumla
Soran+1 yılkafamı karıştırıyorlar artık kimseyi dinlemeyeceğim ben güveniyorum
- +1 yıl
aynen, kararı kendin vermelisin bence de
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği