bu erkeklerin regliden korkusu şaka mı ya siz skiniz kesildiği için düğün yapıyorsunuz ama bir kadın 'regl oldum çok karnım ağrıyor' dediğinde dik dik bakıyorsunuz valla bir tane yapıştırıcam ve bir kadın regl olmazsa hamile de olamaz o yüzden kesin sesinizi zihniyetsiz insanlar
2 ay
Erkekler neden reglden korkuyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
korku değil cehalet eğitimsizce davranıklari için, biraz bilgi sahibi olmak her erkeğin bilmesi gereken şey bana göre, karşı cinsin hallerinden davranışlarindan durumu bilmek buna daha ılımlı yaklaşmak gerekir bu dönemler zaten kadınların hasas ve zor zamanları duyguları reaksiyonlari farklı olduğu gibi vücut fonksiyonlarıda ona göre tepki verir kan gördüklerinde bundan iğrençlik duymak uzaydan gelmiş gibi davranmak yerine destek olmak gerekir
çooook haklısınn
Rıca ederim 🙏😊
Sen ne anlatiyon be abla gözünü seveyim be abi
https://youtube.com/shorts/ArMkR7sZGYs?si=LAGrUVGfFzuSMSvPReglden kokrmuyorumda regl olunca her istediğini yaptırmak yoruyor beni
onu dedıgınde dık dık bakanlar senın bır kadın oldugunu unutup obje olarak gorenler senın saglıklı oldugunun gostergesıbu ayrıca..
kurbanlık koyun gibi kokuyorsunuz ondan
şakası bi yana korkmuyorum ben ya veletler öyledir
senin karın olucak kişiye açıyorum zaten senink karininki kömür karası olur sana anca öyle birisi bakar😽
abicim 1. si kız arkadaşım ukraynalı 2. si trol yazdım boş yapma kücücük cocuksunuz daha
denizciyim ben sürekli yurt dışındayım anan gelse o bile bakar para olunca her şey değişiyor sizin karekteriniz bozuk
kendin de dedin 'PARA OLUNCA HER ŞEY DEĞİŞİYOR' yani seni paran için seviyor bebis
ve le di
Trip yemekten korkuyorlar
Olmuyoruz niye korkalım
Korkmuyoruz yanlış bilgi vermeyelim
Neden korksun kanayan erkekler mi
Pis bisey
pardon ama neyi pis bir kadının regl olması sağlıklı olduğunu gösterir?
Sevmiyom ben
o zaman inşallah umarımmm senin karın regl olmaz sağlıksız olur bebeğiniz falanda olmaz😽
Psikopat oluyorsunuz o dönem