Hic arkadasim yok hepsi cikarci basarmami istemeyen kiskanc insanlardi hayatima yarardan çok zararlari vardi omzuma yuklerdi bende hepsini sildim sonuc olarak yalniz kaldim var mı ayni durumu yasayan arkadas olmak isteyen bi kiz konusuruz ederiz anlasirsak arkadas oluruz belki 🫠
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef bende aynı şeyleri yaşadım, hep değer verdim çok verdim buyüzdende değer görmedim hiçbir arkadaşımdan hepsi sahteydi.
Deger verince gordugumuz tek sey nankorluk maalesef, eger konusmak istersen buradayim 🙋🏻♀️
Aynen öyle maalesef, senin içinde aynıı mesaj ktum açıkk.
Sahte kalabalığı silip yalnız kalmak cesaret ister, yazabilirsin kankiliğe varım
Tesekkur ederim seni mutlu degilde ayagina tas olduklarini gorunce vazgeciyosun iste, dmnize yaziyorum bakarsiniz ☺️
Açıkçası senin kız olduğunu düşünmüyorum ama bende aynısını yaşadım en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim 🥳🥳
Evet beni yipratiyorlardi omzumda yuk tasidigimi farkedince yalniz kalmayi goze aldim teşekkür ederim
Bu arada gercekten erkek degilim
Shhshshsh o zaman kusura bakma 😄çünkü bu sitede kendini kız gibi gösteren çok erkek var
Haklisiniz guvenmemekte kiz hsabi acip kizlarla arkadas olup konusmaya calisiyorlar zaten bu soruyu sorarken dedim acaba benide oyle dusunurlermi
Anlıyorum kusura bakmayın tekrardan❣️
Sorun degil boyle anlamaniz gayet normal 🤍
Malasef kadınlarda hemcinslerine karşı böyle bir çaba var
maalesef omzumda yuk olduklarini ve bana iyi gelmediklerini anlayinca yalniz kalmayi goze aldim
Ama bi sure sonra yalnizlik insani yoruyo hic arkadasim yok 1,5 yildir
En iyi arkadaş yine erkektir düz mantıktır istekleri arzuları belli kıvırmadan
Evet erkeklerin dostluklari daha samimi uyumlu ama kimle konussam devaminda sana birsey soylemem lazim diyip hoslandigini acikliyo sonuc olarak gene yalniz kaliyorum ondan erkek arkadas istemiyorum
Hoşlanma olayı zamanla oluyor buda hormonel durum normal arkadaş kıvamında olmak biraz çaba istiyor
Evet o yuzden diyorum bende
Bu konuda haklısın erkekler sevgi hoşlantıyı ilgiyi farklı anlıyor flört ile arkadaşlığı karıştırıyor
Ben isterim arkadaşlarımı kıskanan biri değilim memnun olurum farklı insanları tanımak istiyorum tabi erkek değilsen
Senin işin biraz zor ya
Neden kii
Detayda anlatmışsın zaten. Kadınlar genelde hemcinslerini rakip olarak görürler sadece.
Ama erkeklerde ne dostluklar vardır bi bilsennn bir arkadaşım benim için resmen hayatını riske attı bir sürü fedakarlık yaptı keşke kadınlarda da böyle olsa
maalesef oyle iyi niyetliye denk gelmedim 1,5 yildir yalnizim resmen hic arkadasim yok olmaktan sogudum artik
Evet erkekler dusmanina karsi bile kizlarin dostluklarindan daha merhametli icten pazarliksiz uyumlular
İşte kadınlarda o iş zor gibi erkekler genelde karşılık bile beklemeden bir başkası için iyi bir şeyler yapıyorlar ama kadınlar bilemedim ya bilmiyorum yanılıyorda olabilirim kadınlarda da vardır böyle dostluklar belki ama varsa bile maalesef ki çok nadir olduğuna eminim. Boş ver sen sana iyi gelecek bir erkek bul en iyisi.
He şimdi bir kadın olarak erkeklere de pek güvenemezsin ama en azından kadınlardan daha güvenilirler bence. Arkandan iş çevirmektense sana karşı bir yanlışı gözünün önünde yaparlar en azından. Erkeklere düz denmesinin sebeplerinden biride bu.
Erkekler dostluk konusunda cidden kizlara gore cok fedakar ama kimle konussam devaminda sana birsey soylemem lazim diyip hoslandigini acikliyo sonuc olarak gene yalniz kaliyorum ondan erkek arkadas istemiyorum
Şey aslında kadınla erkek arkadaş olamaz ya o hoşlanmasa sen hoşlanacaksın ama bu kötü bir şey değil insan doğası böyle kadın ve erkek bunun için yaratılmış neden bunu inkar etmeye çalışıyoruz ki
Zaten psikolojim pek iyi yonde degil bide zamanla hoslanti oluyo sonra hayatima yeni dertler ekliyorum hic yokmus gibi ahaha
Kimseden hoşlanmayacam umursamaz bir alfa olacam moduna girip bu sorunlardan kurtulacağını düşünüyorsun demek kxnxjxjn çok yakın zamanda bende senin gibiydim ama bu fayda etmiyor insani duygulardan vazgeçmek inan sana daha çok zarar verir hani birinden hoşlanırsın o seni mutsuz ederse kaybedeceğin pek bir şey yok çünkü zaten mutsuzsun bu senin hayatında bir şey değiştirmez ama çok mutlu olma ihtimalin de var. Bence doğamızdan kaçıp kendimizi bu şekilde kasmamız anlamsız.
Annen nasıl biri o çok önemli bak birinin hayatında erkeklerin dostlukta yaptığını hatta daha fazlasını yapabilecek bir kadın figürü varsa oda annedir
Ahaaha sanmiyorum ama kendime koruma alani olusturdum resmen insanlardan uzak 😄 kasmamak lazim haklisin ama pismanlik yasamaktan yoruldum, annem ilgisiz biri maalesef konusmuyoruz bile bir ev icinde ben ve yalnizim zor geciyor gunler 🫤
O zaman boş ver insanları sen bi spora falan başla kendine gelirsin kdjxjxhj
Kendimi zaten saglikli yasama verdim 3 ayda issiz gibi 10 kilo verdim artik yapcak birseyimde kalmadi 😄
E ne güzel işte
Evet pisman degilim hic ama hedefe ulasinca oyalancak birsey kalmadi 😄
Hep zayıf kalacaksın sanki. Sporun olayı zayıflamak değil, düzenli bir rutin oluşturmaktır tamam ben zayıfladım hedefime ulaştım diyip bırakılacak bir şey değil spor, zayıflamak zaten en kolayı
Konusmak istersen tw varsa ekliyim seni cok yorum oldu
Ya MFJZHZHZHHSHZ
Flörtün ya da sevgilin olduğunda kısmetin açılması olayı niye bu kadar doğru lan kkxjdjxhhx valla bunu bilerek mi yapıyorsunuz siz kızların akıl okuma özelliği falan mı var anlamadım ki kxjxjxhxh
İyiki dm kutumu kapatmışım he flört yaptım ya ağzına kadar dolardı şimdi kutum mxkxkxhzgx
Yanlis anladin, arkadas olarak eklicektim sadece baska yuzden degil anlattim zaten sana istemedigimi birini, tabi sevgilin varsa eklemiyim
Yok yok yanlış anlamadım o işin ironisiydi sadece mdjxjxhxb yani henüz sevgili değilizde o yöne doğru gibi duruyor şu durumda başka kızla konuşmam pek doğru olmaz gibime geliyor bana
En iyisini yapıyorsun helal olsun bu devirde😄 umarim mutlu olursunuz , kendine iyi bak esenlikler.
Teşekkür ederim, sende mutlu olursun umarım iyi geceler
Dost mu kaldı artk herkes menfaatcı
maalesef kızlar böyle :)
maalesef 1,5 yildir sogudum sahte iliskilerden arkadas yapmadim
Ayni kiz bende oyleyim ayol nerdensin sen bakim
Delisiniz ya shdjsbds
Evet delirttiler sonunda, bi duzgun arkadasim olmadi ya. Delircem sonunda o okcak. Soyle bi kizcem olmadan olucem gidicem ay
AFSGSFASGAFFSGSFA
Neeeee?
Sana AFSGSFASGAFFSGSFA
Askolsun beni istemiyo musun
Ay askooo erkeksin sen olmazzzz 💅💅
Ama asko dedin bana. Kalbimi kiriyosun erkek olduysak bizim sucumuzmu 😔
Ben 🙋🏻♀️
Merhaba , Nerden konusabiliriz acaba ☺️
Dm yazar mısın
Yazdim