Güncellemeler
+1 yıl
Yalniz yasamasi yanlis gözüyle bakilir? Eger ailesi iyise ailesiyle yasamasi gerek. Bende bosandim fakat yalniz yapamiyorum ama ailem kabul etmiyor beni bende ailemle yasamak isterdim cünkü yanlislara gidiyorum yalniz kaldikca
Güncellemeler
+1 yıl
Kisiye göre degisir bence ben ailemle kalmak isterdim ama pislik bir babam var kabul etmiyor beni kendi sectigimle evlenip bosandim diye. Ama bu secimimde babam yüzünden oldu bana rahat vermedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
durumu var ise kendi ayakları üzerinde duruyorsa bence ailesiyle yaşamaya gerek yok
ama kendisi bilir elbette.
Ailen derim ailenle sorunların olsa da olmasa da bi anne baba evladına sahip çıkmalı
Cikmadilar
Benfe tek basima yapamiyorum keske ciksalardi
Annen peki
Veya aile yakınların bu konu da nasıllar
Başka bir şey derdim de yer değil
Annem uzaktan iste destek
Nasıl yani annen nerde
Oda babamin yaninda ama yinede uzaktan görüsüyor benle gelir yanima ama yetmiyor
Annen babanı ikna etmeli nasıl dedem burdan diyemem
aılen neden kabul etmıyor evlılıgınde yanlıs seyler mı yaptın?
Boşanmış kadın kendi evinde yaşamalı. Ailesinin yanında maalesef rahat edemez
Ailesin de kalmali cocuk ve durumu vrsa ayri isterse cikmali
kendi maddi ve manevi olarak en rahat nerede hissediyorsa
ekonomik durumu varsa tek başına kalsın ailenin laf sokmaları bitmez çünki diğer türlü mecbur ailesinde kalacak
durumu varsa yanlız devam edebilir ama bnce alüilesinin yanı en guvenilir yerdir
Aynn
Rahat olduğu yer neresi ise orası ayrımcılık yapma kendine
Ailenmi izin vermiyor?
Babam kabul etmiyo seref yoksunu sahip cikmiOr
Kimseye inanma burada kandıran çok olur gel konuşalım vs diye pislik bir babanda varsa uzak dur tek yaşa ama kimseye güvenme hata yapma hayat acımasızdır dik dur ezilme
Sabır et elbet değerini bilen çıkacaktır
Yalnız yaşarsa rahat eder
Bende ondan dedim yalnız yaşamalı diye çünkü aileler rahat vermiyor kızlarına
Hayir aileyle kalmak daha iyi
Ama aile anlayışlı olursa iyi
Ailenden uzak bi hayat kur kendine.
Yanlız yaşayabilir sen misin boşanan
İmkanın varsa yalnız yaşa
İmkanı varsa yalnız yaşaması daha iyi olur.
Nerede kalmak istiyorsa orada
Mesela aklına neler geliyor
Nerede istiyorsa orada kalabilir kendi teecihi
Kalacak yeri yoksa bnle kalabilir
Ailesiyle yasamali..
İkisi de olabilir
Maddi durumum var mı
takıp at gzlı
Yalnız yaşamalı
Konuşmak istermisin
Gerçekten hayat hikayeni merak ediyorum
Evin tek ve en büyük kiziydim 4 tane kücük erkek kardesim vardi. Kücüklügüm den beri babam bana huzur vermedi kuzenlerimle bile konusturmazdi kizlarla bile arkadas edinemiyordum hemen yan gözüyle bakardi bana. Büyüdükce bu durum fazlalasti Iyice kötü davraniyordu bana okudum calistim meslegimk elime aldim eve kira da ödüyordum babama ayri parada veriyordum babam cimri birisi namus kavrami bilmez asla sahip cikmak nedir bilmez hicbisey ögretmedi bize agzinda anca küfür hep küfürlü konusup huzur vermeyen biriydi. Bu bana davranisi daha da zorlasti kiz oldugumun farkinda degildi galiba adetim olurdu wc de uzun kalirdim hemen cik diye bagrirdi banyo yapardim hemen cik siz ödemiyorsunuz elektirigi derdi hem kisitli yasiyordum. Ayri odam yoktu cocuklarla kaliyordum üstümü wc de felan degistirirdim bu arada yurtduisinda kaliyoruz buranin evleri kisitli odalari var tr gibi degil. Mesela ben giyinirken kapiyi dan diye acardi ne var sende olan baska karilardada var derdi cok ahlaksz ve terbiyesizdi. 16-17-18-19 yaslarinda görücüler gelirdi ben kabul etmiyordum begenmemistim yani o yüzden herneyse keske ozamanlari gelenlerle evlenseydim belki simdi daha mutlu olurdum ama babam öyle bi izlenim verdiki onun gibi birisi oluxak diye korkardim. Evlenmiyorsan sktr git evden dedi gelenler benim cayimi iciyor yemegimi yiyor derdi. Ev tuttum ciktim bende evde rahat vermiyordu cünkü ev bul git git derdi tel masraf azalsin diye gittim yine nerde bu kimle sürtüyor diye beni ararlardi hem kovuyor evden hem nerde oldugumi sorusturuyor SANANE demi beni genelevine atip orada bakire olmami bekliyor misal hani o durum yani. Ben disarida biriyle tanistim iyi gelmisti belki
belki hem baba hem abi hem sevgili hem kocam oluxak diye yanlis secimmis meger burnumdan geldi ailem kabul etmedi adami hep disladilar alkol iciyor diye böyle böyle beni sahipsiz biraktilar kocam olucak adamda yalniz kimsesiz oldugumi bildi yapmadigi pislik kalmafi cok kötü kimsesizlik. Cocugum oldu ben evi terk ettim kadin evine sigindim sonra ailemden özür dilemede gittim kabul etti babam sonra etmedi geri hem eve alip sonra cani skilinca kovuyordu ha babam ben evdeyken bekarken taciz bile etti ! Rahatsiz kafadan annemde sahip cikamadi dizimin dibimde olucak kizim demedi yapamiyor güya babam problem yapiyor diye
Yazsana bana
Tbbib at
Senmisin bu
Bana takb atarmısn konuşalım
Trol değilsen bekliyorum
Ne konusucaz
Neyse ok çok yorum vae
Bende insanım normal sohbet ederiz
Sen bana takib atmanı bekliyorum
Ben kaçıyorum o zaman
Yalnız
kendi evn var mı