Ilkem 1
Kizin boyu 150. Ama cok tatli bir kiz bnce. Boyle bitisiyle dusunurmusunuz? Ask yenidende oynuyor
Kizin boyu 150. Ama cok tatli bir kiz bnce. Boyle bitisiyle dusunurmusunuz? Ask yenidende oynuyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok güzel kızmış. Google'a sordum, sağolsun bana yardmcı oldu. Bir iki fotosunu gösterdi. Ben beğendim. Google'a dedim ki, isteyelim bu kızı bana, al bunu bana dedim. "Ne yapsın oğlum o seni? Aramaya inan sen. Biraz daha kendine göre bul. Çirkin bul, gidelim yavrum" dedi. Tamam dedim ama çok üzüldüm. Yıkıldım.
kesinlikle düşünürüm üstelik minyon kadınları daha seksi buluyorum yeterki güzel olsun fiziği seksi olsun.
Fizigi Seksi olsun? Nasil bir fizik Seksi sana gore
ben büyük göğüs büyük kalça ince bel seviyorum. yani kuma saati çok zayıf hatun pek tercih etmem.
Kisa Birinde oyle fizik zor. Cok belli olmazda ince bel falan.
neden? kim kardashian da 153 ama muhteşem fiziği var yanlış düşünüyorsun.
Istisnalar kaideyi bozmsz :) tanidigim kisalar zayif olsa bile bu ilkemin vucut tipine sahip
bilmem olanlar da var. ben sen o boydasın sanıyordum sen değil misin?
Hayir :) en yakin arkdaslarimdan biri oyle
bana ayarlasana :P
Ahaha ;) fizigi kardashian gibi degil ama
o uç bir örnekti zaten o kadarına gerek yok dümdüz değilse biraz kıvrımlıysa sorun yok göğüsleri nasıl peki büyük mü ?
Bu konuşmaları gorse keser beni :) buyuk ama beli ince değil
niye kesin seni ne var ki bunda? göbeği yoksa sorun yok benim için. böyle yapana kadar varsa bir fotosu atsana uğraştırıyorsun beni :)
Olmaz :) cevapladigin için çok teşekkür ederim
peki sen bilirsin. ama belki o isteyecekti onun adına karar veriyorsun şu an farkında mısın ?
Bu konusmalari gorse keser saten :) erkeklere karsi mesafeli birisi. Su ana kadar dogru duzgun erkeklerle cikmadi bile
neyse seni merak ettim ben sen nasılsın peki ?
Anlamadım
senin boyun posun fiziğin nasıl demek istedim. başkalarının gıyabında konuşmaya gerek yok direk karşılıklı kendimiz için konuşalım.
Cevap
4Cevap
1.50 boyu varmış. üstelik makyaj güzeli. ben düşünmem.
1.50 kız mı olur l*n . yanlışlıkla üzerine otursam ölür
Cok acimasizca bir cevap
1.50 mi
Oldu o zaman
Yüzü iyi
güzell
Ruh gibi
evet tatlıymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar