Neden para bu kadar önemli sizin için, sevgiden daha önemli gibi en ön planda? HEMCİNSLERİM DEN SOĞUYUP UZAKLAŞIYORUM BU YÜZDEN?

Etrafıma bakıyorum herkes mi paraya tapar arkadaş herkes mi? Araç olarak görmüyo kimse.. Bazı tanıdıklara bakıyorum birinden hoşlanıyor ayılıp bayılıyor tanışmak için, çocuk zengin değil diye sonradan soğuyor.
İnsan önce iyi güzel anlaşıp çocuklaşabildigini bulmak yerine zengin olanı bulmaya calısıyor.. Bazı hemcinslerimden de midem bulanıyor.. Her haltı adamlara ödetiyorsunuz... Ben utanıyorum şahsen birisi herşeyi ödese.. Mahçup olurum sıkılırım içim içimi yer.. Muhakkak bende farklı bi mekana götürmeyi yeğlerim... Ama cidden sırf bu yüzden çok arkadaşlık bitirdim kızlarla... Bu kadar ucuz olmayın, oarada saadet aramayın ya valla... 😒
Neden para bu kadar önemli sizin için, sevgiden daha önemli gibi en ön planda? HEMCİNSLERİM DEN SOĞUYUP UZAKLAŞIYORUM BU YÜZDEN?
Cevapla