Bu çizgi filimi bilenler nerede 😃

Linkteki Adam Haklı ; Dağılın Beyler tadında…
Para neden önemli? Söz sizde.
Bu çizgi filimi bilenler nerede 😃

Linkteki Adam Haklı ; Dağılın Beyler tadında…
Para neden önemli? Söz sizde.
İnsanlar parayı sever paran varsa kıskanır paran yoksa arkadaş olmaz paran varsa kullanılırsın paran varsa hic bir zaman gercek dostlugu ya da sevgiyi bulmasin hep sahte sozler sahte duyugular vardir ve her zmaan kuskanilan biri olursun sen anlamsan bile nedednini ve yaşadığın zorlukları geçmişteki hiç bir şey bakmaz simidi paran var mutlu ol işte der 😐😐
Parasızlık ta zenginlikte farklı farklı sınavlardır…
Paraya tapmadım hiçbir zaman.. Yokluğu da bilirim varlığı da. Ve geçmişe dönüp baktığım zaman beni yokluk zamanında mutlu eden şeyler maddi değildi. Daha ufak daha gösterişsiz bir dünyada yaşamak insanı daha az mutlu etmez, doyum ve beklentiyle alakalıdır mutluluk. Fakat yaşamak için hepimizin bir yere kadar paraya ihtiyacı var evet. Benim kızdığım şey paraya Allahtan çok tapmaları. Yazık..
Eig
Temel ihtiyaçların karşılanması, Yaşam standartları, Bağımsızlık ve özgürlük
Pratik açıdan, birçok temel ihtiyacı karşılamak ve daha iyi bir yaşam sürmek için para gereklidir.
Para herkes için farklıdır. Herkesin para ve harcama anlayışı farklıdır. Yani bazı insanlar ne şekilde olursa olsun para kazanmak ister, bazıları ise halinden memnun ve mutludur
Cevap
5Cevap
Para herkes için önemlidir..
Para olmadan bir adım ileri atamıyoruz bu hayatta maalesef
Para konfor, kafa rahatlığı çünkü ve özgüvenli hissettiren bir şey kimseye muhtaç olmamak.
benim için önemli değil çünkü istediğim her şeye sahibim
Önemli param olmadığı sürece dışarıya bile çıkasım gelmiyor.
Knk nedne önemli olmasjn çünkü para her kapıyı açıyor ama geçen dışarıda kaldım birzim evjn kapısını açmadı acaba bende mi yoksa paradami sorun vae diye düşünme dim de değil 🤔🤔
Kağıt para knk 200 TL
He bari
Para için kendimden ödün veremem
Bolluk ve bereketin tek simgesi para degldir
Zaman da bir bolluktur sağlıkta arkadaşlarımızda ailemizde
Sevdiğim şeyleri yapabilirim ve ya alabilirim. Hayatta kalabilirim. Onun dışında ekstra bir özelliği yok.
Para dünyada geçinmek için kullanacaksın ama insanoğlu nankördur paylaşmak nedir bilmez
Dondurma almam için para önemli.
Kesinlikle
Dondurma önemli hatırlıyor musun
Yok be abim ben o değilim. Ümitlendin ama umarım geri döner. Çünkü hatırlamıyorum. 🤣
Ablammm sen kimsin
Çok şımarıksın sen
Boğa mı burcun
Beni tanımıyorsun canım canım. 🤣
Sensin canım 😏🌷
Yasamak icin daha rahat
Hayatta kalabileceğim kadari önemli
Filimi değil, lütfen. Filmi*
Para olmadan hiçbir şey olmuyor bu hayatta çünkü.
Hayat da Kalmak mutlu olabilmek için önemli😁
yaşamayı sürdürmek için önemli oldugu için
Son zamanla eskiye göre önem kazandı
Kapitalizme ayak uydurabilmek için önemli ✨
Neden önemli olmasın 😂
Yaşamak icin 🙏
Köylüyüm çünkü
Yaşamak için gerekli
Olmazsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?