Lafa geldi mi mangalda kül bırakmıyoruz. Yok ben her zaman dürüstüm, kibarım, benden adaletlisi yoktur vs. vs. Acaba öz eleştiri yapacak olursan sen nasıl birisin?
İnsanlarla iletişim kurarken Kur'an'ı Kerim'in tavsiyesine (emrine) uyuyor musun?
Dürüstlüğümden ödün vermedim bugüne kadar, ksybettiysem de önemsiz bu yüzden. Çünkü yukardaki yanımda oldukça adaletten şaşmam. Bugüne kadar hakkına girdiğim kimse olmamıştır başım diktir. Sadece özeleştiri olarak biraz asi biriyim ancak oda beni yeri gelince koruyor insanoğluna iyi davranırım ancak suistimalde de eğilip bükülmem. Yine de üslubu bozmam. Sadece ihanet ve hainlik varsa o zaman kibar olamam. Yoksa herkes bilir ki çevremde kimseye zararım olmamış aksine faydam olmuştur.
Bunları yapmak için bir arabın yazdıklarına ihtiyaç yok. Karakterli olan insan zaten bunları yapar.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela sen şu an kesin bir bilgiye sahip olmadığın halde yalan söylemiş sayılmaz misin? Karaktersiz birisin senin söylemine göre. Eğer seviyesizleşip hakaret modülü açmaya yeltenirsen yapma lütfen olur mu? Sessiz kal daha iyi
Binlerce. Ama yıllardır bıktım. Zaten en sonunda gerçekler kanıtlanınca küfredip engelliyorsunuz. Ben asla tanrı yok demiyorum aksine yüce tanrı gerçeğin ta kendisidir. Ve o kitap tanrıya resmen bir hakarettir. Zülkarneyn kıssalarında dünyanın düz oluşu doğu ucındaa güneşin gözlerden çıkması batıda gözlere batması Kıyamet ayetlerinde düz dünyanın gök kubbesinde yıldızların süs olarak asılması ve kıyamette dünyaya düşmeleri. Dğnyabın evrenin merkezi olması say say bitmez Ve ayrıca muhammedin kendi 53 ken 9 yaşındaki zavallı kız çocuğu ayşeye tecavüzü. Kendi gelinine göz koyup zeydden boşatıp kendi koynuna alması 68 tane karısının ve cariyesi nin olması... vs. say say bitmez de vallahi bıktım usandım
En İyi Cevaplar