Seviliyor muyum yoksa kullanılıyor muyum?

Erkek arkadaşımla 1 aylık bir ilişki içerisindeyiz fakat 1 yıldır tanışıyoruz. O 1 yıl içinde kopukluklarımız oldu ama sonra tekrar bir araya gelip çok tutkulu bir biçimde daha önceden hep birlikte olmak istediğimizi fark ettik ve bu şu anki 1 aylık ilişkimize ilişki diyemiyorum.

Sorun şu ki yan yanayken harika şeyler hissettiriyor bakışlarıyla dokunuşlarıyla içim heyecandan parçalanıyor sözleri sesi herşeyiyle kalbimi fethediyor, birbirimizden uzak kaldığımızda sanki birer yabancıymışız gibi aramıyor sürekli uyuyor başka şeyler yapıyor erkek arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ben hiçbir zaman dahil olamıyorum.

Çok büyük sıkıntı içerisindeyim çünkü kalbim ondan vazgeçmek istemiyor ama bir yandan sürekli kullanılıyormuş hissi duyuyorum. Geçenlerde bir arkadaşımla konuştum bana eski sevgilisine aynı bu şekilde davrandığını kızında artık bundan bıkıp onu terkettiğini ama şimdi ona yalvardığını yaptıklarından pişman olduğunu ozamanlarda da zaten onu çok sevdiğini aslında biz kızların çok şey beklediğini falan söyledi. Bu sefer aklım iyice karıştı yani ben mi çok şey bekliyorum demeye başladım.

Yoksa gerçekten sevilmiyor muyum? Lütfen biraz akıl verin beyler, siz nasıl davranıyorsunuz kız arkadaşlarınıza. Ben aşıksam her dakikam onu düşünmekle geçerken bir erkek aşıkken başka şeyler düşünebiliyor mu? Onu bir anda terk edip peşimden koşmasını mı beklemeliyim yoksa buna katlanmaya devam mı etmeliyim. Yan yanayken dünyanın en içten insanı olan bu adam nasıl görüşmediğimiz zaman bukadar soğuk olabiliyor? Lütfen bi akıl verin ne yapmam gerekiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz daha katlandım. Sonrasında artık dayanamadım, gün geçtikçe daha da ilgisizleşmişti. Ayrılalım dedim. Bitirdim aramadım. 2 gün sonra bana geri döndü, ve şuan apayrı bir insan olmuş, ilgisizliğini yenmiş. Bana "o geçen 2günde sana nekadar değer verdiğimi anladım" dedi. Paylaşmak istedim sizlerle sonucu :)
Seviliyor muyum yoksa kullanılıyor muyum?