Manipüle mi ediliyorum yoksa cidden seviliyor muyum?

bizim cok sallantılı bi ilişkimiz vardı hicbir zaman beceremedik bir olmayı bi gece oturdum yazdım “neden birbirimize zarar veriyoruz biraz düşünür müsün?” diye bana direkt “hayır” yazdı ve ben geceleri onun ıcın uyuyamazken onun bizi düşünmemesi bana aşırı koydu. gözümü hırs bürüdü resmen. bende yalandan sevgilim varmış gibi yapmaya başladım. onun bende bittiğini anlamasını istedin ama aslında hic bitmemisti. her neyse snapchat üzerinden sevgilim varmış gibi snapler atıyodum en sonunda “sevgili mi yaptın?” yazdı bende “evet” dedim. uzun uzun mesajlar yazmıyodum artık:). o da “iyi afiyet olsun” yazdı hafif dalga geçer gibi bende “teşekkürleeer” yazdım sonra böyle snaplere devam ettim en sonunda beni tum sosyal medya hesaplarından cıkardı. aradan 1-2 hafta geçti gece 12.30 da instagramdan “ada” diye yazmış bende sabah gördüm “efendim noldu” dedim sohbeti uzatmaya başladı. ilk başta “sevgilin hala var mı?” dedi bende yine karşı koyamadım “hayır yok bitti” dedim sonra “pazar bulusup bi kahve icelim mi” dedi tamam dedim buluştuk ama cidden bana hala aşık oldugunu kanıtladı buluşmada. böyle deli divane aşık gibi. beni snapchatten cıkardıktan sonra snapchati silmiş açtı gösterdi. eve geldik neyse işte o buluşmadaki ilgisi yoktu.(cinsel bir şey olmadı bu arada buluşmada sarıldık maximum). ben normalde erken yatan biriyim 10 gibi yatarım. bu da tamircide calısıyor eve gitmesi 11 i buluyor. bende öğlen “gece konusucaksak ben uyumıyım” dedim. o da “konuşuruz uyuma” dedi bende uyumadım bekledim onu saat 12 oldu hala yazmadı en sonunda çaldırdım mesajlar attım sadece “dışardayım” yazdı baska hicbir şey demedi nerde nası oldugumu bile sormadi bende “iyi peki sen bilirsin” yazdım uyudum. bu sabah uyandım 6 gibi yazmamıştı hala gece. şimdi baktım daha yeni günaydın yazmış. yani size asıl sormak istedigim baskasının olmama dayanamıyor. hala ben burdayım diye aklımı karıştırmak için duruyor gibi geliyor. tam anlamıyla onun da olmıyım ama baskasının da olmıyım diye çabalıyor resmen. başkasıyla görmesin diye duruyor. buluşmada o snap attıgım cocugun konusunu açtı. bu konutu actıgı gibi de gözleri doldu. ben sana ihanet etmedim dedim buruk bi gülümsedi tamam dedi sadece. ne yapmayalıyım onun amacı ne?
Manipüle mi ediliyorum yoksa cidden seviliyor muyum?