Kızlar genelde böyle canlılar en çok korktuğunuz şey, hatta çığlıkları duyar gibiyim :D :D
Çığlık çığlığa mekanı terk ederim:)))
Gözünün yaşına bakmam!!!
O anki moduma göre değişir:)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Fare yılan öldürmüş biri olarak bunlar neki basar gecerim üstüne.
Sen işi başka bir boyuta taşımışsın da akrebi de öyle küçümseme ya hatta bunlardan dayanıklı bile olabilir.. Bunları nerede gördün ya fare minik fındık faresi miydi? Yılan da köryılan (kertenkele sınıfına giren) değildir umarım
Köyde, çok 😀😀
Peki nasıl oldu? Yani nasıl farkettin büyük müydü fare onları iyi kamufle oluyorlar ve yakalamak imkansız gibi :D? Ama ''vurdum öldü'' gibisinden kısa kesme pls.. Nerede gördün nasıl yaklaştın nasıl yaptın falan olayı baştan sona anlat.. Korkunçlu ve heyecanlı olsun!!! Söz sende sipirmin :D :D
Eve girmişti, kapının arkasında sıkıstırdım, kürekle boynuna cöktüm, etkisiz hale geldi, vurdum iyice, kafasına öldü işte, normal fareydi, orta boy.
Birkerede büyük cardin öldürdüm,
Yılan da terliğimin içine girmisti, sisle çıkarttım, aynı demir kürekle parcaladim, erkek uşagı gibi büyüdüm ben ondan kaynaklı.
Ya hakkaten korku sıfırmış sende ki bunlardan çoğu kadın korkar!! Cardın dediğin şey kocaman kedi kadar bir şey değil mi onu nasıl yaptın ama onu da baştan sona anlat pls.. Böyle anlatınca hem heyecanlı oluyor hem biz de yaşamış gibi oluyoruz :D :D
Onu kebap sisi ile tuttum o zaten hantal kacamiyor, sıkıştığında onu öldürmek daha kolay acikcasi.
Şaka mı yapıyorsun :D :D Şiş ne ya o kadar hareketli hayvanı nasıl yakaladın bir de onların yapıları yumuşak öyle şeyler batıyor mu onlara iyi ki bi baştan sona anlatın diyoruz yaavv :D :D
Diğer böcekleri öldüremem. Ölülerine bile yaklaşamam ancak akrep öldürmüştüm.
Diğerlerini korktuğun için peki yoksa istemediğin için mi öldürmüyorsun? Akrebi nerede gördün yav bu arada büyük müydü?
Diğerleri için fobim var. Ancak akrebi köy evinin terasında gördüm. Benden başka öldürecek kimse de yoktu.
Peki nasıl oldu? Yani nasıl farkettin büyük müydü onlar iyi kamufle oluyorlar ve ne yaptın? Ama ''vurdum öldü'' gibisinden kısa kesme pls.. Nerede gördün nasıl yaklaştın nasıl yaptın falan olayı baştan sona anlat.. Korkunçlu ve heyecanlı olsun Söz sende sipirmin :D
Yerde geziyordu. Açık renk fayansta kahverengi bir yaratık olduğu için hemen fark ettim. Büyük bir taş alıp üstüne attım. O da öldü.
Akrep öldürmüştüm yaylada eve girmişş
Akrebi nerede gördün peki büyük bir şey miydi?
Duvardaydi iste annemler olmayınca cesaret göstermek zorunda kaldım 😂
İşi başa düştü diyorsun:))) Peki nasıl oldu? Yani nasıl farkettin büyük müydü onlar iyi kamufle oluyorlar ve ne yaptın? Ama ''vurdum öldü'' gibisinden kısa kesme pls.. Nerede gördün nasıl yaklaştın nasıl yaptın falan olayı baştan sona anlat.. Korkunçlu ve heyecanlı olsun Söz sende sipirmin :D :D
Akrep değil ama Hamam böceği evet öldürdum
Kızların korkulu rüyası genelde ve onların kocaman olanları var hiç öyle olanlarla denk geldin mi? :D
Geldim..
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceği nerede gördün? Yani nasıl farkettin onları yakalamak imkansız gibi ve adamlar bildiğin dokuz canlı böcek ilaçlarını tınlamıyorlar? Ama ''vurdum öldü'' gibisinden kısa kesme pls.. Nerede gördün nasıl yaklaştın nasıl yaptın falan olayı baştan sona anlat.. Korkunçlu ve heyecanlı olsun!!! Söz sende sipirmin :D :D
Boş yere öldürmeye gerek yok.
Harika, haklısın:)))))
cok korktugum icin hayatta olduremem sqhqhajq
Ay ben korkarm