E*ko*tluk yapıyorum kimse bilmiyor nasıl bırakabilirim?

Üniversite de arkadaş ortamı yüzünden bulaştım başta parası iyi diye severek yaptım
Daha sonra hiç bir zevk almamaya, tamamen para odaklı yapmaya başladım. Şimdi yaşım 34 oldu iyi kötü dini bilgim var artık okuyorum videolar izliyorum ve bu haram parayı yemek istemiyorum. daha da kötüsü yıllardır ailemden ayrıyım bazen bayramlarda bir iki gün gidip hemen kaçıyorum ordan. Üni okuduğum şehirde bir arkadasimla kalıyorum ve bazen babamlar para istiyor başka işte çalıştığımı sanıyorlar bu haram parayı onlara da yediriyorum sıkışınca göndermek zorunda kalıyorum🥺 onlar namazında niyazinda insanlar umarım benim hatalarım yüzünden onlar cezalandirilmazlar🥺
Bu işten kurtulma kararı aldım ama olmuyo normal bir işte maaslar düşük elimde mesleğim yok az harcamayı bilmiyorum sıkışınca bu lanet işe geri dönüyorum öyle pis bir şey ki kurtulmak isteseniz de onlar bırakmıyor. Benim artık bir eşim çocuklarım yuvam olmaz böyle b*k yoluna ölür giderim gibime geliyor🥺
Kendi kendimin hayatını kararttım sigara bile kullanmayan biriyim böyle iğrenç biseyi kendime neden yaptım anlamıyorum. Yoklukla büyüdüm uniyi okuyup babama muhtaç olmayacaktım tamam oku dediler ama bir kuruş para vermediler birazda mecbur kaldım kimseyi suçlamıyorum bilmiyorum nereye gideceğim ne yapacağım inanın bilmiyorum. Hem bu dünyam hem ahiretim yandı 🥺🥺

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında memlekete ailemin yanina gitmek istiyorum ne zamandır gel diyorlar zaten. Ama ya tanıdık biri çıkar da beni tanirsa babamlarin yanında bişey derse diye korkuyorum. Belalı tipler de var bu işte maalesef
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize teşekkür ediyorumOkulu bitirmedim bıraktım 2. Sınıfta... Harcama konusuna gelince gerçekten aşırı para harcıyorum asgarî ücretle nasıl gecinirim ne yaparim inanın kestiremiyorum. Bir diğer konu ise ben sokaklarda adam tavlayan cinsten çalışmıyorum. Önüme gelenle de yatmiyorum bir abimiz var o ayarlıyor genelde yüksek makamlarda olan iş adamlari falan oluyor. Ama biri takık işte başıma bişey gelir mi onu da düşünmüyor değilim
E*ko*tluk yapıyorum kimse bilmiyor nasıl bırakabilirim?