Güncellemeler
+1 yıl
Bir kızın erkeğin yüzüne atacagi yumruk o erkeğe hasar verir mi, erkek özellikle zayıfsa sizce sonuç ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bir kız 50 kilo olan bir erkeğe tüm gücüyle yumruk atsa sizce o erkek hasar alır mıydı siz böyle bir erkeğe vursaniz sonuç ne olurdu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben vursam o erkeği Allah'ına kavuştururum kiloyla alakası yok kilolu değilim ama ellerim baya ağırdır ajjxkkxk
Taştan varolmadıysa evet
Kızların yumruğu erkeğe göre sert olmuyor diye biliyorum ama ben?
Erkek yumruğunun daha sert olması kendisinin atacağından daha yumuşak bir yumruktan hasar almayacağı anlamına gelmez ki
Orası öyle tabi. Peki nasıl bir hasar olur bu yani bayıltir mı yoksa sadece sersemletir mi?
Sence?
Belki morarır bilemiyorum nereye yumruk atacağını da iyi bilmek gerekiyor. Yüzün rastgele bir yerine indirilen yumruğun çok sert olmazsa bayıltacağını düşünmüyorum
Bugün tanıdığım yakın bir kız arkadaşım yumruk konusunda gel deneyelim dedi ve bende kabul ettim vurmasına izin verdim denedik kız tüm gücüyle yüzüme yumruk attı
Ancak bunu kabul ettiğime pişman oldum 🤦 kız yumruk atınca bi an gözlerim karardı ve 10 dakikada anca kendime geldim..
Ben bir kızın elinin bu kadar ağır olacağını tahmin etmiyordum açıkçası..
hafif olsa bile eli kemikliyse ve tüm gücünü kullanıyorsa evet çok normal gözünün kararması jfgnfng
Valla tüm gücünü kullandı düşmana vurur gibi 😀 ben böyle gözüm kararıp sendeliyince oda panikledi zaten. Denemem bi daha ilk ve son:)
OmurgasızÇocuğun az daha amel defteri kapanıyormuş : D