Erkekler soru özellikle size tabi kızlarında yorumunu beklerim.
Evet soru açık bana mantıksız geliyo ya siizce?
Evet soru açık bana mantıksız geliyo ya siizce?
Şahsen ben bir kız için kendime zarar vermem ama veren mal arkadaşlarda var saygı duyarım yani fakat deymez kendine zarar verince kız acırs dönüyor başkta türlü umrunda olmuyor kızın kızlarında bir erkek için kendine zarar vermesi yanlış öyle mal duymadım daha ama yanlış yani kısaca özet
3 GÜNLÜK DÜNYADA BİR KIZ/ERKEK İÇİN KENDİ CANINI YAKMAYA DEĞMEZ
Ayni fikirdeyim
Çok sinirlenmiştir sana kıyamaz sevdiğinden gider camı çerçeve indirir ama sevdiğine eli kalkmaz gider duvarları yumruklar ama
Verir tabi cok seviyosa eger misal ablamin sevgilisi ablam. ondan ayrilmasin diye kendini jiletedi 13 dikis attilar... ve hala cikiyolar
Kaç yasiindalar merak ettim
ben sende 18-24 yaş aralıgı gorunca buyuksunuz sanmıstım da bide ablam falan dedin anlıyorum teşkkürlr
Manevi olarak evet hemde bedeninden daha ağır bir acı çevremdekilerden öyle gördüm :)
Cevap
32Cevap
Ne gibi zarar? sigara, içki vb. tarzı şeyler içmek gibi mi yoksa kendini bir yerden atma, yaralama gibi bir şeymi. İlk söylediğim seçenek olabilir ama 2. seçenek ise adamın zaten psikolojisi bozuktur yapabilir. Psikolojisi düzgün biri 2. seçeneği yapmaz
Kollarıni kesmek gibi mesela
Valla normal bir erkek bunu yapmaz , bunu yapmak için ya psikolojisinin bozuk olması lazımdır ya da 4.-5. sınıfa giden biri yapar bunları.
Bende aynen oyle dusunuyorum hem kendine bunu yapabilen karsisindakine ne yapmazki demi
aynen öyle yaklaşma uzak dur evine mayın döşer bu tipler :)
:) ben uzaağım da arkadasimi uzak tutamiyorum
Sadece boş insanlar bundan kastım hayatta başka hiç bir şeyi kalmamış hatta hayali bile olmayan bütün yaşantısını kıza bağlamış kişiler (hayatta hiç bir amacı ya da hayali olmayan kişilere boş insan diyorum yanlış anlamayın). Kaybedecek bir şeyi olmayan insanlar tehlikelidir.
"bak seni kendimden bile çok seviyorum" demek isteyip de "bu gün kendine bunu yapan yarın sana neler neler yapar" demeyi başaran özgüvensiz , kendisini kontrol edemeyen, daha öncede de hiçbir ilişkisinde başarılı olamamış kişiler onlar. uzak durmakta fayda var : )
çocuk kafadan kontak ise verir... Ancak, kız tehlikededir, çocuk da kızı kurtarmak için kendini tehlikeye atabilir... İkisi çok farklı durumlar...
Konu tehlike degil hem ayrilk isteyip sonra kendine zarar veriyo
o durum tamamen mallık ile ilgili...
https://i.hizliresim.com/aP2bVR.jpg
:))
feci şekilde seviyorsam vede kız bana pas vermezse içimdeki acıyı farklı acılarla bastırmak için veririm yani mesela jilet falan
Ooda öylee yapmiş da sevgi mi bilemiyorum
nasıl yani isim falanmı yazmış ne yapmış
aklı olan erkek vermez, genelde ergen tayfası yapar bunu. 17 - 20 yaş arası.
Haklısın sanırım bence sevgi göstergesi değil
Tesekkurler cevp icin
kafasının içinde beyin değilde kadın parfumu yok ise vermez
Psikopatlık derecesinde hisler beslemiyorsa zarar vermez.
ergense, sarhoşsa, sinir hastasıysa, küplere binmişse verir. ciğerine bıçak saplayanı da gördüm rahat ol
Verir , örneklerini gördüm.
Kadınlar sevilmemekten şikayet eder.
Siz hiç yol kenarında yatan şarapçı bir kadın gördünüz mü?
bir insanı cok sevmıstım aldatıldım ummadıgım kısı tarafından bir an düşündüm ama yaptıgım koca bir aptallıkmıs
Sınırda kişilik bozukluğu olan insanların hepsi işin işinden çıkamadığı ilişkileri için kendilerine zarar veriyorlar...
verenler çok sevenlerdir bir şeyin farkına vardım bir kadına ne kadar değer verirsen ver sürekli şikayet ederler sevmiceksin süründürceksin bak nasıl köpek gibi ayaklarına kapanırsınız
bazıları yalandan hastanedeyim veya arkadaşına arattırır biz hastanedeyiz bizim diyelim mert hap içmiş intihar etmiş ama 3 saat geçsin iyileşirler :D
Haklisin bunu yapanda vardir da oglan kolunu kesmis resim cekmis anlayamiyorum
kafası iyiken kesmiştir o takma sen onu
Aynen kafasi guzelmis bencede
seninki mi kesmiş kolunu
Yok ya oyle biriyle birlikte olmam sanirim
Kuzenin sevgilisi :)
hee zaten öyle tiple kimse olmasın bence :D kuzenine söyle bıraksın hayır gelmez ondan içiyodur o kafa yok keser bir taraflarını
Evet. Bugünkü aklım olsa yapmazdım ama yaptım diye var. Gerçi kendine verdiğim zarar bile akıllıcaydı :D millet Hikmet filan atıyo ne boka yarıyosa
gözü kör olmuşsa yapabilir ne yani erkekleri ne saıyorsunuz ki
Sacma ve salakliktan baska birsey degil ama ergen donemimde yaptim.
Psikolijisi bozulursa verebilir bu yuzden mantikli değil zaten
Yanlış bişey ama çok fazla sevenler yapıyo işte. :)
Sevgiyi mi belli eder sence
İyide sevdigi bunun karsisinda uxuluyo sonuctta
bir kız için asla ama düşünce ve psikoloji farklı tabi
Yapmadım diyen vardır. Ama yapmayan yoktur çünkü her erkek ergenliği tadacaktır. :)
Çok güldüm her erkek ergenligi tadacaktir :)
hangı aklı basındakı bunu yapar ki yapanlardan da adam olmaz
başkasıyla gördüğümde 4 tane bira içtim
Yapacam diyene inanmam yapana inanirim :)
İyide yapmadi neyi kanitlarki sence
Ozaman inanmam
Mantiksiz bence. Hayatta oyle bir sey yapmam
Onlar hemcinslerim kadar psikopat degil.
çok seviyosa bence nadiren :d
damarları kesmeye kadar yolu var.
Zarar vermek aptallık olur ama blof yapılabilir ;)
Korumak için evet diğer türlü ben vermezdim
Ben sevdigimin zevki icin kendime zarar veririm
İyide sevdigin bundan mutlu olmaz bence
Biraz sadistse olabilir
malsa verir :D
vermemeli ama verebilir.
ben vermem
Vermem.
ben vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar